3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΕΚ

Όλοι οι φοιτητές θα έχουν επιπρόσθετα στο διδακτορικό ABMS της Ελβετίας ένα κοινό διδακτορικό δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου.

3 κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια = Best Virtual / Online Πρόγραμμα = 1 κορυφαίο ευρωπαϊκό διδακτορικό SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Διδακτορικό στην Global Management είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα μετά που θα είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε με ένα μεταπτυχιακό σε κάθε επιχειρηματικό τομέα. Το πρόγραμμα εστιάζει στο να κάνει φοιτητής που εμπλέκονται στην ανάπτυξη της κοινότητας, οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών, της βιώσιμης ανάπτυξης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τόσο στην εγχώρια και διεθνή σκηνή. Η πλειοψηφία της μελέτης επικεντρώνεται στην κοινότητα, την ανάπτυξή της, τις επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης, καθώς και η οικονομική κατάσταση των μελών της. Το πρόγραμμα ασχολείται, επίσης, θέματα όπως η κοινωνική αξιολόγηση και την έρευνα, την ηγεσία, καθώς και το αποτέλεσμα της εκβιομηχάνισης και τις τρέχουσες τάσεις στην ανάπτυξη των κοινοτήτων.

Αυτό PhD συνιστάται για τα άτομα με ενδιαφέρον για την οργάνωση της κοινότητας και των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού μπορούν να βρουν απασχόληση στους τομείς της έρευνας, της δημοσιογραφίας, όπως διεθνή διαχειριστή του έργου, και κυβερνητική υπηρεσία. Διεθνείς οργανισμοί, όπως οι περιβαλλοντικές ομάδες Greenpeace και της IWC εμφάνιση για τους ανθρώπους που μπορεί να συσπειρώσει μια κοινότητα προς μια αντάξια αιτία το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον Ερυθρό Σταυρό και άλλες εθελοντικές οργανώσεις.

Αν και υπάρχουν ορισμένες σταδιοδρομίες διαθέσιμα που μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ημέρα πληρωμής, όπως η δημοσιογραφία και οι διεθνείς διαχειριστές του έργου, τους αποφοίτους στον τομέα αυτό ως επί το πλείστον να βρουν απασχόληση μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και να προκαλέσουν με γνώμονα ομάδες. Όσοι επιθυμούν να ασκήσουν αυτό το πεδίο της μελέτης πρέπει να έχουν, επιπλέον, για την προθυμία να μάθουν, με σκοπό άλλο από την απόκτηση ενός έλεγχο αμοιβής. Τα καλά νέα είναι σήμερα υπάρχει μια πληθώρα ομάδων που απαιτούν τα προσόντα που αποκτώνται σε αυτό το πρόγραμμα, ώστε να βρουν απασχόληση δεν αποτελεί πρόβλημα.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ισοδύναμο με το EQF (Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων) Επίπεδο 8 - Διδακτορικό επίπεδο.

Αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμεί με 180 ECTS

Πόσο καιρό θα πρέπει να είναι διατριβή μου;

Συνήθως 60,000 με 100,000 λέξεις, οι μαθητές επιτρέπεται να έχουν 10% λιγότερο ή περισσότερο.

Να σας αναφέρω για το διδακτορικό online ή εξ αποστάσεως;

Όχι.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον τίτλο;

Έχουμε ζητήσει από τις ελβετικές αρχές για τον τίτλο, και η απάντησή τους ήταν (οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον τίτλο που πήρε από το σχολείο)

Είναι ένα «Άμυνα Thesis" εκεί;

Ναι, και εμείς προτείνουμε οι μαθητές να το κάνουμε στην Ελβετία, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει on-line επίσης, θα πρέπει να έχετε κάμερα και μικρόφωνο.

Μελέτη Γλώσσα: Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Έχουμε 4 προσλήψεις ανά έτος: Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο

Είναι ABMS Διαπιστευμένο από αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό οργανισμό διαπίστευσης;

Ναι, ABMS επιτρέπεται, επικυρωμένη, πιστοποιημένα, διαπιστευμένο και θεσμικό μέλος σε περισσότερες από 50 δημόσιους / ιδιωτικούς οργανισμούς.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Διάρκεια: 1 έτος μελέτης + διατριβή (διατριβή διαρκεί κατά μέσο όρο 2 χρόνια)
 • Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 25 χρόνων
 • Προηγούμενη μελέτη: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ή ισοδύναμο
 • Αγγλικά επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν σπουδάζουν σε αγγλόφωνο σχολείο)
 • Μέθοδος μελέτης: 100% Διαδίκτυο / Απόσταση
 • Χρέωση: 24900 Ευρώ (για το σύνολο του προγράμματος σπουδών)

Σημείωση: Δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν την εφαρμογή και τέλη κράτησης (για να σας εγγυηθεί ένα μέρος της μελέτης) των 240 Ευρώ (πάλαι ποτέ πληρωμής και δεν επιστρέφεται).

Ενότητες:

Για το διδακτορικό, διατριβή σας είναι το πιο σημαντικό μέρος, θα πρέπει να γράψετε το σύνολο του διατριβή για το «Global Management" με ένα από επόπτες μας.

Οι παρακάτω ενότητες θα μελετήσει κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους:

 • Global Management
 • Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία
 • Η διαχείριση του σχεδίου
 • Στρατηγική Ανάλυση Συστήματος Πληροφοριών
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομική
 • Μέθοδοι Έρευνας
 • Ηλεκτρονική Μέθοδοι Έρευνας
 • Δυναμικές Ιστοσελίδες
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε96 περισσότερα μαθήματα αποOUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,460 EUR
Συνολική αμοιβή
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη