Διδακτορικό Επίπεδο 8 Δίπλωμα Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας (με Επίπεδο 7)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το γρήγορο Δίπλωμα Επίπεδο 8 Δίπλωμα Στρατηγικής Διαχείρισης και Ηγεσίας με Επίπεδο 7 (διαπιστευμένο από την Qualifi, ΗΒ) έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει και να εφαρμόσει αποτελεσματικές στρατηγικές σε φιλόδοξους αναπτυσσόμενους οργανισμούς. Η στρατηγική διαχείριση προορίζεται για εκτελεστικούς διευθυντές και ανώτερα διευθυντικά στελέχη και για εκείνους που έχουν την εξουσία και την προσωπική έμπνευση να μεταφράσουν την οργανωτική στρατηγική σε αποτελεσματική εταιρική απόδοση.

Το δίπλωμα είναι διαπιστευμένο στο μεταπτυχιακό επίπεδο 8. Αυτό το προσόν θα απαιτήσει από τους μαθητές να αξιολογήσουν κριτικά, να προκαλέσουν και να συνθέσουν ένα ευρύ φάσμα τρεχόντων εργαλείων διαχείρισης, τεχνικών και μοντέλων. Η έμφαση που δίνεται στις τρέχουσες διαχειριστικές ιδέες και μοντέλα είναι σε εκείνες που σχετίζονται με το επιχειρηματικό περιβάλλον και το πλαίσιο του 21ου αιώνα και υπερβαίνει την κανονική εξέταση των Anglo American management models.

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το Δίπλωμα Στρατηγικής Διαχείρισης και Ηγεσίας - Το Επίπεδο 8 σε λειτουργία γρήγορης διαδρομής μπορεί να προχωρήσει σε:

Πτυχίο διδακτορικού με συνεργάτη πανεπιστημίου για συζήτηση μιας ερευνητικής πρότασης για DBA / MPhil / PhD ή απευθείας στην απασχόληση σε ένα σχετικό επάγγελμα.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations.

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη