Διδάκτωρ Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας

University of Stirling

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδάκτωρ Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας

University of Stirling

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώνει τον τρόπο που σκέφτεστε ως επαγγελματία και να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να κάνετε ισχυρό αντίκτυπο στον τομέα σας.

Εάν είστε ένας έμπειρος επαγγελματίας που θέλει να προωθήσει την εμπειρία σας και να διευρύνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας, αυτό το μάθημα είναι ένας ιδανικός αγώνας. Από την αρχή, θα αποκτήσετε υψηλής ποιότητας ερευνητικές δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στον εργασιακό χώρο και θα βελτιωθούν μέσω της πρόσβασης σε σεμινάρια και προηγμένες ευκαιρίες κατάρτισης. Θα επωφεληθείτε επίσης από την καθοδήγηση του ειδικού προσωπικού μας και την αλληλεπίδρασή σας με συναδέλφους επαγγελματίες και στελέχη από μια σειρά κοινωνικών επιστημών.

Το μάθημα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και η παρακολούθηση διατηρείται στο ελάχιστο για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας γύρω από την καριέρα σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να τελειοποιήσετε το διδακτορικό σας με βάση το επάγγελμά σας - επιλέγοντας ένα από τα έξι Pathways :

  • κοινωνική εργασία
  • ποινικής Δικαιοσύνης
  • μελέτες άνοιας
  • στέγαση
  • μελέτες σχετικά με τα ναρκωτικά και το
  • κοινωνική έρευνα

Τελικά, θα αποκτήσετε δεξιότητες που σας ενημερώνουν με τις πιο πρόσφατες ιδέες, ευρήματα και μεθόδους έρευνας στον τομέα σας, τα οποία μπορείτε να ανατροφοδοτείτε στη βελτιστοποίηση του χώρου εργασίας και να λάβετε αποφασιστικές ενέργειες που βελτιώνουν τις υπηρεσίες και προωθούν τη σταδιοδρομία σας .

Κορυφαίοι λόγοι για να μελετήσετε μαζί μας

# 1 Προσαρμόστε την πορεία σας επιλέγοντας μία από τις έξι επαγγελματικές Pathways

# 2 Εργαστείτε ενώ μελετάτε και εφαρμόζετε τη νέα σας τεχνογνωσία στην πράξη

# 3 Μελετήστε μεγάλα τμήματα του μαθήματος online για μέγιστη ευελιξία

Στόχοι μαθήματος

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τον τρόπο που σκέφτεστε ως επαγγελματία και να σας δώσει τις ερευνητικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να επηρεάσετε πραγματικά το περιβάλλον εργασίας σας. Θα σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες ιδέες, ευρήματα και μεθόδους στον τομέα σας, με προκλητικές υποθέσεις και με την αλλαγή του τρόπου σκέψης σας για τη σχέση μεταξύ έρευνας, υποτροφίας και εμπειρογνωμοσύνης. Θα ενθαρρυνθείτε να εξετάσετε νέες ιδέες σχετικά με τα συστήματα, τον τρόπο λήψης αποφάσεων και τον τρόπο σχεδιασμού του επαγγελματικού περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να δείτε, να κατανοήσετε, να αξιολογήσετε, να σχεδιάσετε και να αναλάβετε δράση με μέγιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Εκτός από τον εφοδιασμό σας με θεμελιώδεις γνώσεις σε ερευνητικές διεργασίες μέσω έξι βασικών ενοτήτων, θα φιλοξενήσετε επίσης σε μια περιοχή ειδικότητας μέσω μιας σειράς επιλογών Pathway . Αυτά τα Pathways εξασφαλίζουν ότι ο τίτλος σας ταιριάζει με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του επαγγελματικού σας ρόλου ή των φιλοδοξιών σας σταδιοδρομίας και περιλαμβάνει:

Στέγαση

Αυτό το Pathway περιλαμβάνει μια επιλογή ειδικών ενοτήτων στην παροχή υπηρεσιών στέγασης. Αειφόρες Κοινότητες; Οργανωτική συμπεριφορά; Παροχή οικονομικά προσιτή στέγαση? Διακυβέρνηση στέγασης. Υγιεινή στέγαση.

Κοινωνική εργασία

Η δική μας Pathway κοινωνικής εργασίας περιλαμβάνει μια επιλογή εξειδικευμένων ενοτήτων στην κατανόηση των αναγκών των παιδιών και των νέων. Κατανόηση των αναγκών των παιδιών και των νέων · Βελτίωση των αποτελεσμάτων για παιδιά και νέους · και αρκετές άλλες.

Ποινικής Δικαιοσύνης

Η Pathway ποινικής δικαιοσύνης περιλαμβάνει μια επιλογή ειδικών ενοτήτων στις Εγκληματολογικές προοπτικές. Εγκληματοποίηση, Κοινωνικός Έλεγχος και Ανθρώπινα Δικαιώματα και Μέθοδοι Έρευνας στην Εγκληματολογία και στις Κοινωνικο-Νομικές Σπουδές.

Μελέτες άνοιας

Αυτό το Pathway περιλαμβάνει μια επιλογή ειδικών ενοτήτων στην αξιολόγηση και αξιολόγηση στην περίθαλψη άνοιας και την έρευνα άνοιας.

Μελέτες για ναρκωτικά και αλκοόλ

Ναρκωτικά και αλκοόλ μας Σπουδών Pathway περιλαμβάνει μια επιλογή από ενότητες ειδικός στην κατανόηση Τοξικομανίας: Κοινωνία, Πολιτική και Πρακτική και Κατανόηση Τοξικομανίας: Θεραπεία και αποκατάσταση.

Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα

Η εφαρμογή του Applied Social Research Pathway περιλαμβάνει μια επιλογή ειδικών ενοτήτων στη συγκριτική κοινωνική έρευνα. Έρευνα πολιτικής για την ανάλυση και την αξιολόγηση.

Επαγγελματικές πιστοποιήσεις

Είμαστε μέλος της Scottish Graduate School of Social Sciences και η ερευνητική μας κατάρτιση είναι διαπιστευμένη ως μέρος του ESRC Scottish Doctoral Training Center.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Επιλέξτε το επαγγελματικό Pathway που είναι κατάλληλο για εσάς με μια σειρά προαιρετικών ενοτήτων σε έξι διαφορετικά πεδία.

Οι βασικές ενότητες σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας ερευνητικές δεξιότητες και να μάθετε από τις εμπειρίες του άλλου ως επαγγελματίες. Κάθε επαγγελματικό Pathway προσφέρει στη συνέχεια μια επιλογή των ενοτήτων από τις οποίες μπορούν να επιλεγούν δύο για να προσαρμόσουν τη δική σας πορεία.

Διδασκαλία

Οι μέθοδοι διδασκαλίας προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στους στόχους κάθε ενότητας και περιλαμβάνουν διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστήρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ομαδική εργασία. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συζήτηση και ανάδραση από τους συνομηλίκους και το διδακτικό προσωπικό. Στο στάδιο της διατριβής, θα έχετε δύο εποπτικές αρχές, με τον κύριο επόπτη να έχει εμπειρία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε μαθήματα, σεμινάρια και ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει η Stirling Graduate Research School (SGRS) και η Σκωτική Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών Κοινωνικών Επιστημών, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων προηγμένης κατάρτισης και θερινών σχολικών προγραμμάτων.

Εκτίμηση

Θα αξιολογηθεί με ποικίλες διαφορετικές μεθόδους, όπως δοκίμια μαθημάτων, κριτική δοκίμια ανασκόπησης, αναθεωρήσεις βιβλίων, προτάσεις έρευνας, ερευνητικές εργασίες, αφίσες συνεδρίων, εκθέσεις ομαδικών έργων και προφορικές παρουσιάσεις.

Ώρες στην τάξη

Για την ευκολία των φοιτητών με μερική απασχόληση, η παρακολούθηση για κάθε μία από τις βασικές ενότητες Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας συγκεντρώνεται σε τρεις ή τέσσερις μπλοκ μίας ημέρας. Οι επαγγελματικές ενότητες σχεδιάζονται επίσης για φοιτητές μερικής απασχόλησης, με μερικές από τις οποίες προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση (μελέτες στέγασης και άνοιας). Η παρακολούθηση της πανεπιστημιούπολης περιορίζεται στο ελάχιστο.

Διευθυντής μαθήματος

Richard Simmons, διευθυντής μαθήματος

44 (0) 1786 466314

a.simmons@stir.ac.uk

Τέλη - 2018/2019

  • Εξωτερικό (εκτός ΕΕ): £ 38.030
  • Αρχική / ΕΕ: £ 13.670
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 24, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
36 - 96 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,670 GBP
Εξωτερικό (εκτός ΕΕ): £ 38.030 - Αρχική / ΕΕ: £ 13.670
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιαν. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Φεβρ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών