Διδάκτορας Φιλοσοφίας στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Οι μαθησιακές δεξιότητες σε απόσταση από τη Σχολή Καλών Τεχνών

Αγγλική λογοτεχνία μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

  • Λογοτεχνία: Έντυπα, Είδη, Ιστορία
  • Η αγγλική γλώσσα
  • Αγγλική λογοτεχνία
  • Αρχείο λογοτεχνικών βιβλίων
  • Υπερπόντια Λογοτεχνικά Έργα
  • Πρόωρη Αγγλική Λογοτεχνία
  • Σύγχρονη Αγγλική Λογοτεχνία
  • Αμερικανική λογοτεχνία

126144_pexels-photo-590493.jpegJanko Ferlic / Pexels

Φιλοσοφία Διδακτορικό (Διδακτορικό) από την έρευνα μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαπιστευμένο από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης (WCI)

Διδακτορικό δίπλωμα από την έρευνα μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι ιδανική για άτομα που ασχολούνται με τον κόσμο της εργασίας που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα παραδοσιακό πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο Selinus είναι ιδιωτικό και διαπιστευμένο διεθνές ίδρυμα: μια εναλλακτική λύση που βοηθά τους ενήλικους σπουδαστές σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Οι έρευνες που διεξάγονται με την πάροδο των ετών έδειξαν ότι ένα Ph.D. με την έρευνα που επιτυγχάνεται μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σε ένα έγκριτο ίδρυμα όπως το Πανεπιστήμιο Selinus, μπορεί να είναι τόσο χρήσιμο όσο ένα παραδοσιακό σχολείο. Στην πραγματικότητα, αυτό που είναι σημαντικό είναι οι δεξιότητες και ο επαγγελματισμός.

Στην εποχή των ψηφιοποιημένων πληροφοριών και στο παγκόσμιο χωριό στο οποίο ζούμε, το Πανεπιστήμιο Σελίνου είναι μια σημαντική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές σπουδές. Το σύστημα μελέτης μας είναι αποτελεσματικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πολυάσχολων ανθρώπων και μπορεί να μεταδοθεί από οποιοδήποτε τερματικό υπολογιστών οπουδήποτε στον κόσμο.

Ο γιατρός της Φιλοσοφίας (Ph.D.), στο Λατινικό Philosophiae Doctor ή Doctor Philosophiae, είναι ο υψηλότερος ακαδημαϊκός τίτλος που απονέμεται από πανεπιστήμια στις περισσότερες χώρες. Το Ph.D. καλύπτει συνήθως όλα τα προγράμματα ολόκληρης της ακαδημαϊκής εμβέλειας. Ως πτυχιούχος ερευνητής, οι σπουδαστές που σπουδάζουν για αυτό το προσόν απαιτείται συνήθως να επιδεικνύουν την ικανότητα και τη γνώση του αντικειμένου για τις εξετάσεις, αλλά και να κάνουν νέες ακαδημαϊκές συνεισφορές σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ανθρώπινης γνώσης μέσω της αρχικής έρευνας.

Το online Ph.D. με την έρευνα μέσω εξ αποστάσεως μάθησης αποτελείται από πρωτότυπη ακαδημαϊκή έρευνα που διεξάγεται αυτόνομα από τον υποψήφιο, σε ένα συγκεκριμένο κλάδο της ανθρώπινης γνώσης που κορυφώνεται σε ένα τελικό Ph.D. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Σε αντίθεση με άλλα παραδοσιακά διδακτορικά στο Πανεπιστήμιο, το διδακτορικό. από την έρευνα δεν χωρίζεται σε εξάμηνα, αλλά συνίσταται στην ανάπτυξη, αυτόνομη και ανεξάρτητη, της θεωρητικής έρευνας για μια συγκεκριμένη ακαδημαϊκή πειθαρχία για την αξιολόγηση του Πανεπιστημίου Selinus. Η έρευνα αυτή υλοποιείται σε μια τελική διατριβή, για την οποία ο φοιτητής έχει μέχρι 6 έως 24 μήνες για να το ολοκληρώσει.

Το πρόγραμμα σπουδών και έρευνας πρέπει να πραγματοποιείται από τον φοιτητή ανεξάρτητα. Ο επιβλέπων δεν θα είναι ένας πραγματικός δάσκαλος, αλλά ένας ειδικός σύμβουλος, στον οποίο ο φοιτητής μπορεί να απευθυνθεί για οποιαδήποτε βοήθεια. Ο φοιτητής μπορεί να χρησιμοποιήσει εγχειρίδια και το Διαδίκτυο για την έρευνά του, καθώς και να έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Μέσω της ελεύθερης και ανεξάρτητης έρευνας, οι σπουδαστές αποκτούν άκρως εξειδικευμένες γνώσεις και πλήρη γνώση των συγκεκριμένων δεξιοτήτων που θα αναπτύξουν, θα υποστηρίξουν και θα υπερασπιστούν το αποκορύφωμά τους έργο: τη διδακτορική διατριβή.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Ο Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας (Διδακτορικό) μέσω της εξ αποστάσεως έρευνας σε αυτή τη μεγάλη μελέτη, αποκτάται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και υπεράσπιση της τελικής διατριβής. Η έρευνα αυτή παρουσιάζεται με τη μορφή διδακτορικής διατριβής.

Ο «γιατρός της φιλοσοφίας» είναι το μόνο διδακτορικό δίπλωμα που μπορεί να αποκτηθεί από απόσταση. Θα πρέπει να είναι σαφές ότι κάθε εργαστηριακή εργασία ή επαγγελματική πρακτική δεν μπορεί να διεξαχθεί σε απευθείας σύνδεση ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η βασική απαίτηση του διαδικτυακού Ph.D. μέσω της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης από την Έρευνα είναι να υποβάλει και να συζητήσει την τελική διατριβή, αποτελούμενη από τουλάχιστον 90/100 σελίδες για αναθεώρηση και αξιολόγηση από ακαδημαϊκή επιτροπή του Πανεπιστημίου Σελίνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το υλικό που δημοσιεύθηκε προηγουμένως από τους υποψηφίους μπορεί να υπολογιστεί για Ph.D. σκοποί. Για να ολοκληρώσετε τις απαιτούμενες διδακτορικές μονάδες, εάν η διατριβή είναι ανεπαρκής, μπορούν να ζητηθούν επιπλέον αναλυτικές αναλύσεις 15-20 σελίδων με βάση εγχειρίδια.

Μορφή μαθήματος και αξιολόγηση Διδασκαλία

Η έρευνα εξ αποστάσεως Ph.D. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ειδικά για ένα online κοινό. Αποτελείται αποκλειστικά από ενήλικους φοιτητές με τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό κλάδο του επιλεγμένου Major. Η διατριβή (τελική διατριβή) πρέπει να διεξάγεται ανεξάρτητα από τον σπουδαστή με την υποστήριξη ενός συμβούλου. Η ικανότητα εργασίας ανεξάρτητα αξιολογείται για την τελική βαθμολογία. Εκτός από την ανάθεση ειδικού συμβούλου, οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και την ακαδημαϊκή έκδοση της Encyclopaedia Britannica.

Η ολοκλήρωση ενός προγράμματος Φιλοσοφίας γιατρού αποτελεί συχνά μια πολύ χρήσιμη απαίτηση για εργασία και επάγγελμα στον τομέα σε πολλούς τομείς της γνώσης. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου υπάρχει έλλειψη βασικής κατάρτισης, το διδακτορικό είναι επίσης απαραίτητο για επαγγέλματα υψηλής ειδίκευσης, αλλά και για εργασία σε πολυεθνικές, μη κυβερνητικές οργανώσεις και σε πολλές ιδιωτικές εταιρείες που απαιτούν απασχολεί μια ακαδημαϊκή "πιστοποίηση" υψηλότερη από το πτυχίο Bachelor ή Master.

Προοπτικές καριέρας

Τα προγράμματα σπουδών μας είναι προσανατολισμένα προς τη σταδιοδρομία και είναι πλήρως συμβατά με τα διεθνή εκπαιδευτικά συστήματα. Η προσβασιμότητα στο πρόγραμμα σπουδών πραγματοποιείται μέσω μιας διαδικασίας αξιολόγησης και εκπαιδευτικής συγγένειας που μετατρέπει την επαγγελματική πείρα του υποψηφίου, τις προηγούμενες σπουδές, τις πιστοποιήσεις και το βιογραφικό του σε ακαδημαϊκές μονάδες.

Τα προγράμματα σπουδών μας δεν ακολουθούν αυστηρά τα εκπαιδευτικά μοντέλα των επιμέρους χωρών και ως εκ τούτου οι πανεπιστημιουπόλεις μας δεν είναι διαπιστευμένες από το αρμόδιο τοπικό Υπουργείο Παιδείας. Τα προγράμματα σπουδών μας θεωρούνται ως μη ρυθμιζόμενη τριτοβάθμια εκπαίδευση στο πλαίσιο της συνταγματικής ελευθερίας για την οργάνωση της εκπαίδευσης. Επομένως, τα πιστοποιητικά και τα ιδιωτικά πτυχία που χορηγεί το Πανεπιστήμιο του Selinus δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε κυβερνητικές θέσεις εργασίας, νομοθετικά κατοχυρωμένα επαγγέλματα ή περαιτέρω σπουδές σε άλλα δημόσια ιδρύματα. Αν και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη ως επαγγελματική αναγνώριση σε πολυεθνικές, ιδιωτικές εταιρείες, ΜΚΟ, διεθνείς οργανώσεις ή ως σύμβουλος.

Αδεια

Το Ph.D. είναι το υψηλότερο εκπαιδευτικό προσόν. Μόνο οι πλέον καταρτισμένοι επαγγελματίες έχουν Ph.D. Το πτυχίο Master είναι συνήθως επαρκές για τα περισσότερα επαγγέλματα. Διδακτορικό δίπλωμα απαιτεί την ολοκλήρωση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος ή ισοδύναμου τίτλου σπουδών και την επίτευξη τουλάχιστον 65 ακαδημαϊκών μονάδων, περίπου 1000 ώρες σπουδών, καθώς και διδακτορική διατριβή. Η εκπόνηση μιας διατριβής είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε έρευνα σε συγκεκριμένα θέματα ή να προετοιμάσετε τη βάση για μια καλή δημοσίευση.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στο εξ αποστάσεως μάθημα του Πανεπιστημίου του Σελήνου, εκτός από την κατοχή του μεταπτυχιακού διπλώματος, ποικίλουν ανάλογα με τη σχολή και τον κύριο της μελέτης. Είναι πάντα απαραίτητο να στείλετε το βιογραφικό σημείωμα. Δεν υπάρχουν διακρίσεις φυλής, χρώματος, φύλου, πεποιθήσεων και / ή θρησκείας. Η τελική αξιολόγηση της διατριβής μπορεί να προστεθεί και στην επικύρωση των επαγγελματικών πιστώσεων από την APEL (Accreditation Prior Experiential Learning).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent internat ... περαιτέρω

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent international university exclusively involved in Online and Distance Learning education: in other words an open university for adults who carries out his institutional work seriously. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Μπολώνια + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη