Διαχείριση Έργων MSc (πετρέλαιο και φυσικό αέριο)

Στο πλαίσιο της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου που ανέρχεται σε πολλούς δισεκατομμύρια δολάρια, η αποτελεσματική χρήση των πόρων στα πλαίσια των έργων αποτελεί απαραίτητη δεξιότητα. Αυτό το online μάστερ * σας επιτρέπει να αναπτύξετε εξειδικευμένες γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην καριέρα σας στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε τις περιζήτητες δεξιότητες στη διαχείριση έργων.

Σχεδιασμένο για όσους εργάζονται ήδη στο πλαίσιο της ενεργειακής βιομηχανίας, αυτό το μάθημα θα βοηθήσει τους διαχειριστές να κατευθύνουν την κίνηση προς μια αυξημένη εξάρτηση από την ανανεώσιμη ενέργεια. Η ικανότητα αντιμετώπισης προκλήσεων, όπως οι περιορισμοί χρόνου και κόστους και οι απαιτήσεις ποιότητας, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί σε αυτόν τον ταχύτατα ρυθμιζόμενο κλάδο και θα ολοκληρώσετε την πορεία έχοντας την πεποίθηση ότι διαχειρίζεστε μια σειρά έργων, τόσο στον τομέα όσο και σε άλλες καταστάσεις.

Το μάθημα θα καλύψει μια σειρά βασικών θεμάτων διαχείρισης έργων και θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε:

 • τις κοινωνικές, πολιτικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που παρουσιάζουν οι διάφορες γεωγραφικές αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου,
 • τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις των καταστροφών και των κρίσεων,
 • η σημαντική στρατηγική πρόκληση της αντιστοίχισης της προσφοράς με τη ζήτηση ενέργειας,
 • πώς να αναλύει τις οικονομικές αγορές μέσω της χρήσης αναλυτικών εργαλείων,
 • την ενεργειακή βιομηχανία του αύριο, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των αμφιλεγόμενων θεμάτων, όπως το fracking.

Η πορεία σας θα κορυφωθεί σε ένα Έργο Έρευνας Επιχειρήσεων και Διοίκησης, που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε, να ερευνήσετε και να αξιολογήσετε κριτικά ένα ζήτημα πετρελαίου και φυσικού αερίου της επιλογής σας.

Αν ψάχνετε για ένα πιο γενικό επιχειρηματικό μάθημα με έμφαση στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, ρίξτε μια ματιά στο MSc μας Business and Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο).

* Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες αυτού του μαθήματος εξακολουθούν να υπόκεινται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Αν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα αυτό ως μέρος της διαδικασίας επικύρωσης του Πανεπιστημίου του Essex, θα σας το γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Γιατί είμαστε υπέροχοι

 • Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες του κλάδου πετρελαίου και φυσικού αερίου που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους διαχείρισης έργου
 • Η παγκόσμια αναγνώριση και επικύρωση από το Πανεπιστήμιο του Essex βαθμολογήθηκε 29η στους The Times και τον οδηγό Good Times Good University Guide 2019
 • Δεν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα - ολοκληρώστε αυτό το μάθημα 100% online και μερικής απασχόλησης γύρω από την υπάρχουσα εργασία σας

Δομή μαθημάτων

Το πτυχίο MSc Project Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες και, μετά την ολοκλήρωσή του, ισούται με συνολικά 180 μονάδες στο Επίπεδο 7.

Επίπεδο 7 ενότητες:

 • Διοίκηση: Αρχή και Πρακτικές (20 μονάδες)
 • Διαχείριση έργων (20 μονάδες)
 • Χρηματοοικονομική λήψη αποφάσεων (20 μονάδες)
 • Τεχνικές διαχείρισης έργου (20 μονάδες)
 • Λάδι
 • Μέθοδοι έρευνας (20 μονάδες) *
 • Έκθεση έρευνας και διαχείρισης επιχειρήσεων (40 μονάδες) *
 • Δύο προαιρετικές ενότητες:
  • Κίνδυνος
  • Διαχείριση ενέργειας (10 μονάδες)
  • Οικονομική και Τεχνολογία Ενέργειας (10 μονάδες)
  • Το μέλλον του πετρελαίου

* Αυτές οι ενότητες είναι βασικές και πρέπει να περάσουν για να επιτευχθεί το βραβείο.

Μάθηση και αξιολογήσεις

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τα μαθήματά μας παρέχονται μέσω ενός εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος (VLE) αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση στα υλικά σπουδών σας 24/7, συμπεριλαμβανομένων:

 • κείμενα πολυμέσων που αποτελούνται από γραπτό περιεχόμενο, σύντομα βίντεο, κινούμενα σχέδια, ηχογραφήσεις, infographics, σύντομες δοκιμές και μίνι-αναθέσεις,
 • φόρουμ συζήτησης για να συζητήσετε για το περιεχόμενο του μαθήματος με συναδέλφους,
 • live Q
 • ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο βιβλίων και ακαδημαϊκών περιοδικών,
 • υποστήριξη του ακαδημαϊκού προσωπικού και του προσωπικού σας συμβούλου σπουδαστών.

Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Αντί να ανησυχείτε για τις εξετάσεις, θα αξιολογηθείτε αποκλειστικά μέσω αναθέσεων. Αυτό μπορεί να γίνει με τη συμμετοχή σε φόρουμ συζητήσεων σε όλες τις ενότητες, την ολοκλήρωση των ανακλαστικών καταχωρήσεων περιοδικών ή με την υποβολή μεγαλύτερων γραπτών τεμαχίων.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε συχνή και διαφανή ανατροφοδότηση μέσω των ακόλουθων τρόπων:

 • Τα κριτήρια αξιολόγησής μας είναι σχεδιασμένα να είναι απλά και διαφανή.
 • Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία, από την αρχή του προγράμματος.
 • Θα μπορείτε να βλέπετε σαφώς τα σήματα σας στο βιβλίο βαθμολογίας κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
 • Υπάρχει μια αλλαγή 7 ημερών για την επισήμανση και την ανατροφοδότηση της αξιολογούμενης εργασίας.
 • Θα έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή, με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε τυχόν ανησυχίες μόλις προκύψουν.

Διάρκεια μελέτης

Το μάθημα MSc Project Management (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) έχει μια ενδεικτική διάρκεια σπουδών 2 ετών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα της μελέτης σας, επιλέγονται οι επιλογές μελέτης και η διαθεσιμότητα της ενότητας.

Είναι δυνατό να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και μια δομημένη διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου σας, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, Colchester Campus.

Το μέλλον σου

Αυτό το εξειδικευμένο μάστερ θα σας επιτρέψει να επιταχύνετε τη σταδιοδρομία σας στο χώρο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, κάνοντας τη μετάβαση από τους ρόλους των μεσαίων στελεχών σε ανώτερα στελέχη και ακόμη και σε ρόλους C-suite. Οι δεξιότητες διαχείρισης έργων είναι επίσης άμεσα μεταβιβάσιμες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και οι υποψήφιοι που καταδεικνύουν την κατανόησή τους για τις τεχνικές και τις πρακτικές διαχείρισης του έργου αναζητούνται συχνά για υψηλού επιπέδου ρόλους στο πλαίσιο της συμβουλευτικής διαχείρισης, της χρηματοδότησης, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Προυποθέσεις εισόδου

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι από μη παραδοσιακά υπόβαθρα θα πετύχαιναν στα μαθήματα μας! Γι 'αυτό προσφέρουμε δύο διαφορετικές διαδρομές εισόδου, λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη εργασιακή σας εμπειρία και τα σχετικά προσόντα. Θα πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να περάσετε το πρώτο σας πρόγραμμα ανάθεσης εντός των πρώτων τριών εβδομάδων του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για τη Διαχείριση Έργων MSc (πετρέλαιο και φυσικό αέριο), πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

 • προπτυχιακό δίπλωμα από εγκεκριμένο ίδρυμα, ισοδύναμο με πτυχίο Honours του Ηνωμένου Βασιλείου ή σχετικό επαγγελματικό προσόν

Διαδρομή Εργασίας Εμπειρίας

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Διαδρομής Εργασίας για την Εφαρμογή Διαχείρισης Έργων (πετρέλαιο και φυσικό αέριο), πρέπει να πληροίτε τα ακόλουθα κριτήρια:

 • τουλάχιστον πενταετή εργασιακή εμπειρία σε επίπεδο διαχειριστή

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Καθώς τα μαθήματά μας παραδίδονται στα Αγγλικά, απαιτούνται υψηλά προσόντα με Αγγλικά. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με ένα IELTS (ακαδημαϊκό) σκορ 6,5. Μην ανησυχείτε αν δεν κατέχετε πτυχίο IELTS ή ισοδύναμο προσόν - προσφέρουμε δωρεάν online δοκιμασία αγγλικής γλώσσας για να αξιολογήσετε την επάρκεια σας.

Επιλογές πληρωμής

Οι αμοιβές μας είναι οι ίδιες για όλους τους φοιτητές και όλοι θα λάβουν έκπτωση 10% αν πληρώσουν τα ετήσια δίδακτρα ή τα τέλη μαθημάτων κατά την έναρξη. Πολλοί μεταπτυχιακοί φοιτητές που είναι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου ή της ΕΕ που ζουν στην Αγγλία είναι επίσης επιλέξιμοι για ένα κρατικό δάνειο σπουδαστών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε37 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
10,906 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη