Διαδικτυακό μάθημα για τα μαθήματα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μάστερ βασικές δεξιότητες bartending στον δικό σας χρόνο, με το δικό σας ρυθμό. Τώρα, με πρόσβαση σε όλη τη ζωή για μόλις € 24.

Τι θα πάρετε με το online μάθημα ...

 • 3,5 ώρες βίντεο κατά παραγγελία
 • 35 μαθήματα bartending
 • 48 συνταγές κοκτέιλ
 • Πρόσβαση στο αποκλειστικό βιβλίο εργασίας μας
 • Πιστοποιητικό από το κορυφαίο σχολείο μπάρμαν μετά το πέρας των εξετάσεων
 • Η ελευθερία να μαθαίνεις στο φορητό υπολογιστή, στο τηλέφωνο ή στην τηλεόραση

Πάρτε όλα αυτά για τη ζωή, σε μόλις £ 22.

* Ο εκπαιδευτής μιλάει στα αγγλικά, αλλά οι υπότιτλοι διατίθενται στα ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Μια ματιά στο περιεχόμενο του μαθήματος

Γιατί να πάρετε αυτό το μάθημα;

Θέλετε να μπείτε στον κλάδο; Βελτιώστε τις ικανότητές σας; Ή απλά θέλετε να μάθετε πώς να φτιάχνετε υπέροχα ποτά; Ό, τι ψάχνετε, θα το βρείτε στη διαδικτυακή μας πορεία.

Τα τελευταία 20 χρόνια, σχεδιάσαμε τα κορυφαία μαθήματα μπάρμαν στον κόσμο. Και για αυτό το online πρόγραμμα, διοχετεύσαμε την εκτεταμένη εμπειρία μας σε 3,5 ώρες, δημιουργώντας την πιο ολοκληρωμένη διαδικτυακή πορεία για bartenders.

Γίνετε μπάρμαν, όπου κι αν είστε

Μάθετε από τους καλύτερους μπάρμαν του κλάδου

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Περισσότεροι από 50.000 ικανοποιημένοι μαθητές. Πάνω από 25 σχολεία ανά τον κόσμο. Όταν πρόκειται για bartending, γνωρίζουμε τα πράγματα μας. Έτσι, όταν παίρνετε το online μάθημα μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μαθαίνετε από τα καλύτερα.

Αναπτύξτε τις βασικές δεξιότητες για το bartending

Σε μόλις τρεις ώρες, δεν θα μάθετε απλώς συνταγές κοκτέιλ. Θα σας διδάξουμε ουσιαστικά τις βασικές τεχνικές και δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε ένας καλός μπάρμαν. Αποκαλύψτε το ιστορικό της μεθοδολογίας. Μάθετε τεχνικές ρευστοποίησης. Εξερευνήστε τα αρώματα συνδυασμών. Και master εντυπωσιακές σερβίρισμα δεξιότητες. Ο έμπειρος εκπαιδευτής μας Gavin Wrigley θα σας διδάξει όλα αυτά και πολλά άλλα.

Επιλέξτε το δικό σας πρόγραμμα

Πάρε το πάθος αλλά όχι το χρόνο; Αυτό το σε απευθείας σύνδεση μάθημα είναι ένας εξαιρετικά βολικός (και ολοκληρωμένος) τρόπος στον κόσμο της bartending. Από την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να μάθετε ή να ακολουθείτε. Και με διαρκή πρόσβαση, μπορείτε να σταματήσετε και να ξεκινήσετε όποτε θέλετε.

cocktail, drinks, liqueur

Γνωρίστε τον εκπαιδευτή σας

Γκάβιν Γουργκλί
Επικεφαλής της εκπαίδευσης στην European Bartender School

 • 20 χρόνια στη βιομηχανία των μπάρμαν
 • 6 χρόνια ως δάσκαλος στη σχολή
 • 10 χρόνια ως διευθυντής κορυφαίων μπαρ, νυχτερινών κέντρων και εταιρειών κοκτέιλ catering
 • Δικαστής σε αγώνες για μπάρμαν παγκοσμίως

133182_133159_Affiliates_Keystone_Home_0002_Layer11.jpgEuropean Bartender School","author_url":"","source":"European Bartender School"}" />

Επισκόπηση περιεχομένου μαθήματος

Σε 3,5 ώρες, θα μάθετε ...

Η τέλεια εξυπηρέτηση
Με κοκτέιλ, η απόκτηση των γεύσεων δεξιά είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου. Η κάλυψη του τέλειου σερβιρίσματος καλύπτει τα πάντα, από γυάλινα σκεύη και πάγο μέχρι γαρνιτούρα και μίξερ. Ο Gavin θα σας μιλήσει για το πώς να βάλει μαζί το τελικό τζιν και τονωτικό, Aperol spritz και σκουριασμένο καρφί.

Η ιστορία των κοκτέιλ
Το Bartending έχει ένα πλούσιο και πικάντικο παρελθόν που επηρεάζει έντονα τη βιομηχανία σήμερα. Ακολουθήστε την ενδιαφέρουσα διαδρομή του κοκτέιλ, ξεκινώντας από το 1800, μέχρι την προ-απαγόρευση της Αμερικής και της εποχής tiki - μέχρι τη σύγχρονη αναλογία.

Βασικές μέθοδοι και τεχνικές
Αυτό το μάθημα σας οπλίσει με βασικές δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε στην πράξη πίσω από κάθε μπαρ. Ο Γκάβιν θα σας διδάξει τις θεμελιώδεις τεχνικές της ανακίνησης, της έκχυσης, της μαζείας, της ανάδευσης και της έλασης. Θα καλύψει επίσης πιο προηγμένες μεθόδους, όπως το διπλό μπουκάλι χύνεται και κυνηγάει.

Εξοπλισμός
Εξερευνήστε το βασικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε πίσω από ένα πραγματικό μπαρ - ή το δικό σας μπαρ στο σπίτι. Θα δουλέψετε με γυαλιά ανάδευσης, αναδευτήρες, φίλτρα, κουτάλια, χυμούς εσπεριδοειδών, μπαστούνια, λαβίδες και πολλά άλλα.

Κοκτέιλ συνταγές
Ο υπέροχος κόσμος των κοκτέιλ περιμένει. Θα ξεκινήσετε με τους συνδετήρες και, στη συνέχεια, θα προχωρήσετε γρήγορα σε πιο σύνθετες δημιουργίες. Ανακαλύψτε το daiquiri, το mojito, το λευκό ρωσικό, το pisco sour και πολλά άλλα.

Γεύσεις
Ξέρεις τι πηγαίνει σε ένα κοκτέιλ. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί. Ο Gavin θα καλύψει τις πέντε βασικές γεύσεις: γλυκό, ξινό, πικρό, αλμυρό και umami. Τότε θα εξηγήσει πώς να επιτύχει τη σωστή ισορροπία και να εφεύρει τις δικές σας δημιουργίες.

Καμιά ερώτηση?

Υπάρχει κάποια εξέταση;
Ναι, θα υπάρχει μια σύντομη εξέταση πολλαπλών επιλογών στο τέλος του μαθήματος έτσι ώστε να μπορείτε να βάλετε όλα όσα έχετε μάθει στη δοκιμασία.

Θα λάβω πιστοποιητικό ολοκλήρωσης;
Ναι, θα σας απονεμηθεί ένα πιστοποιητικό ηλεκτρονικής σειράς μαθημάτων EBS, συμπληρώνοντας τη βαθμολογία της εξέτασης και μια περίληψη όσων έχετε μάθει.

Πόσο καιρό είναι η πορεία;
Το μάθημα είναι λίγο πάνω από τρεις ώρες βίντεο περιεχόμενο, χωρίζεται σε διαφορετικά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων συνταγών, ιστορία και συμβουλές bartending. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά τα επεισόδια όποτε θέλετε.

Τι περιλαμβάνεται στο μάθημα;
Όπως και τα online μαθήματα, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα λεπτομερές βιβλίο εργασίας γεμάτο συνταγές, θεωρία και εξηγήσεις που μπορείτε να μελετήσετε μετά την τάξη.

Πρέπει να ολοκληρώσω το μάθημα εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου;
Όχι, μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Μόλις αγοράσετε το μάθημα, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση για ζωή.

Τι συμβαίνει μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος;
Μπορείτε να επιστρέψετε και να αναθεωρήσετε τα μαθήματα ανά πάσα στιγμή. Και αν σας εμπνεύσαμε για να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο του bartending, μπορείτε να δείτε κάποια από τα άλλα μαθήματα που προσφέρουμε.

Γιατί είναι αυτό το μάθημα για εσάς;

Λαμβάνοντας αυτό το μάθημα, θα ...

 • Μάθετε μια πρακτική δεξιότητα που μπορείτε να βασιστείτε
 • Αναπτύξτε τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις της βιομηχανίας
 • Αποκτήστε ζωτική γνώση προϊόντων
 • Προσθέστε δεξιότητες στο βιογραφικό σας σημείωμα και ενισχύστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας
 • Ανακαλύψτε πώς να φτιάξετε μια σειρά κοκτέιλ για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας
 • Εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας μπαρ στο σπίτι
 • Απολαύστε μια ευέλικτη προσέγγιση στην εκμάθηση και τη μελέτη με το δικό σας ρυθμό
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 ye ... περαιτέρω

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 years. Διαβάστε Λιγότερα
Βαρκελώνη , Λονδίνο , Phuket , Παρίσι , Νέα Υόρκη , Amsterdam , Κέιπ Τάουν , Στοκχόλμη , Ρώμη , Kos , Σίδνεϊ + 10 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη