Διαδικτυακό μάθημα - Λειτουργός ασφάλειας πλοίου (SSO)

Maersk Training

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαδικτυακό μάθημα - Λειτουργός ασφάλειας πλοίου (SSO)

Maersk Training

Γιατί πρέπει να πάρω αυτό το μάθημα

Αυτό το online SSO μάθημα έχει γραφτεί από την MCA Certified Ship Security

Σχετικά με το μάθημα

Η ηλεκτρονική πιστοποίηση MCA (STCW ISPS) ως Έφορος Ασφάλειας Πλοίου (SSO) παρέχεται από το διαδικτυακό εκπαιδευτικό μας κέντρο Virtual Training Center.

Διάρκεια μαθήματος

Περίπου 21 ώρες ανάλογα με την ταχύτητα ανάγνωσης που χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Μπορείτε να εισέλθετε και να βγείτε από το μάθημα όσο συχνά επιθυμείτε, καθώς το μάθημα θα καταγράψει την τελευταία σας αποχώρηση.

Αξιολόγηση μαθημάτων

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται στην Ενότητα 3, η οποία αποτελείται από μια online δοκιμασία αποτελούμενη από 60 τυχαιοποιημένες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών ή αληθινές ή ψευδείς απαντήσεις και ασκήσεις αντιστοίχισης κειμένου μαζί με μια σύντομη απαίτηση δοκίμιου. Οι υποψήφιοι πρέπει να επιτύχουν ένα ποσοστό επιτυχίας 70% για να περάσουν επιτυχώς αυτό το μάθημα.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

Οι αξιωματικοί του πλοίου που έχουν ή είναι πιθανόν να διοριστούν ως Λειτουργοί Ασφάλειας Πλοίου βάσει του Κώδικα ISPS θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το μάθημα αξιωματικών ασφαλείας πλοίων πλήρως εγκεκριμένο από το MCA (ISC).

Υποχρεωτικά Προαπαιτούμενα

Για την απόκτηση πιστοποιητικού αξιωματικού ασφαλείας πλοίου σύμφωνα με το πρότυπο STCW απαιτείται τουλάχιστον 12 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σε σκάφη άνω των 80 GT ή 24 μέτρων. Οποιοσδήποτε υποψήφιος στην ΠΣΕ χωρίς την απαιτούμενη προϋπηρεσία θα λάβει πιστοποιημένο Πιστοποιητικό Πιστοποίησης Προδιαγραφών Ασφαλείας (PDSD), το οποίο μπορεί να αναβαθμιστεί δωρεάν σε ένα πιστοποιητικό SSO μόλις ληφθούν αποδείξεις ότι έχει επιτευχθεί η ελάχιστη απαίτηση ναυτιλίας.

Εσείς και οι οργανισμοί σας επωφελούνται

  • Πάρτε αυτό το μάθημα οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή
  • Διαδικτυακό μάθημα που εγκρίθηκε από το MCA
  • Σχετικές γνώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της STWC.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 20, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
21 Ώρες
Information
Deadline
Locations
Dates