Διαδικτυακό μάθημα: Δεξιότητες βιοϊατρικής και κλινικής επικοινωνίας: Παρουσιάσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων παρουσίασης των μαθητών, με στόχο την παροχή σωστής βιοϊατρικής επικοινωνίας στον επαγγελματικό τους τομέα, καθώς και την παροχή των απαραίτητων εργαλείων για την ατομική ανάπτυξη του τελικού πτυχίου, μεταπτυχιακού ή άλλου τελικού έργου. Το μάθημα απευθύνεται σε προσωπικό που συνδέεται με μελέτες στη βιοϊατρική, τη βιομηχανική, την ιατρική και την τεχνολογία της υγείας (ιατρική, νοσηλευτική, φυσιοθεραπεία, επαγγελματική θεραπεία, ψυχολογία και διατροφή). Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα ενδιάμεσο επίπεδο αγγλικών («ανεξάρτητο ηχείο» B2 ή IELTS 5.5 έως 6.5).

Κατά τη διάρκεια του 10ωρου προγράμματος ροής, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν διαφορετικές γνώσεις και δεξιότητες:

 • Διάφορες μορφές παρουσίασης, όπως ιατρικές περιπτώσεις, περιλήψεις κλινικών και επιστημονικών έργων ή διεθνή συνέδρια.
 • Πώς να βελτιώσετε το σενάριο παρουσίασης για να στείλετε το μήνυμα στο κοινό.
 • Βασικές συμβουλές για να απομνημονεύσετε την παρουσίασή σας και να βελτιώσετε την προφορά σας.
 • Φωνητική και φυσική παράδοση.
 • Τεχνικές χειρισμού ερωτήσεων και απαντήσεων με φερεγγυότητα, εξάσκηση πραγματικής προσομοίωσης με κλινικούς και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες.
 • Ομαδική εργασία, επικεντρωμένη στις βιοηθικές πτυχές των ιατρικών αρχείων και στην προετοιμασία συνέντευξης τύπου που απευθύνεται σε έναν ειδικό δημοσιογράφο.

Εγγυόμαστε την ποιοτική σας εκπαίδευση!

Το Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset , IUIOG, εγγυάται την παροχή όλης της εκπαίδευσής του κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, καθώς και μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο που θα προσαρμοστούν σε διαδικτυακή λειτουργία σε περίπτωση που οι αρχές δεν επιτρέπουν προσωπική εκπαίδευση.

Και εάν, για λόγους ανωτέρας βίας, το πρόγραμμα ή το μάθημα δεν μπορεί να διδαχθεί, το Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset δεσμεύεται να επιστρέψει τα ποσά που συνεισφέρει ο φοιτητής.

Το IUIOG είναι ένα κέντρο με εκτεταμένη εμπειρία πρόσωπο με πρόσωπο και διαδικτυακή μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Το Virtual Campus έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αξίες που προωθούμε: ακαδημαϊκή ποιότητα και προβολή μαθητών.

Για εμάς, εκτός από την ποιότητα, η ηρεμία σας έρχεται πρώτη.

μεθοδολογία

Το μάθημα διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά και ουσιαστικά μέσω της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset .

Μία τάξη την εβδομάδα διδάσκεται σε ροή (συνολικά επτά μαθήματα), κάθε συνεδρία διάρκειας 90 λεπτών, όπου το θεωρητικό περιεχόμενο συμπληρώνεται με ομαδικές μαθησιακές δραστηριότητες και μεμονωμένη ανάπτυξη της τελικής εργασίας παρουσίασης.

Ο καθηγητής θα παράσχει τις οδηγίες για τη διεξαγωγή πρακτικών ασκήσεων στο σπίτι, που σχετίζονται με κάθε θεωρητικό μπλοκ και οι οποίες θα παραδοθούν στην πλατφόρμα https://jtgconsulting.moodlecloud.com/

Κάθε μαθητής θα γράψει ένα αγγλικό σενάριο 500 λέξεων που σχετίζεται με το τελικό έργο παρουσίασης, με βάση έργα όπως ιατρικές περιπτώσεις, περιλήψεις έργων που δημοσιεύονται σε κλινικά και επιστημονικά περιοδικά ή την παρουσίαση ερευνητικών εργασιών.

Κάθε μαθητής θα λάβει εξατομικευμένα σχόλια για το έργο του, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της προφοράς των προβληματικών λέξεων, της εκμάθησης χρήσιμων φράσεων από καρδιάς, της βελτίωσης του μηνύματος για καλύτερη σύνδεση με το κοινό, και στρατηγικές για τον έλεγχο της συνεδρίασης ερωτήσεων και απαντήσεων με μια πραγματική προσομοίωση με ομάδα κλινικών και επιστημονικών εμπειρογνωμόνων.

Οι ομαδικές δραστηριότητες προσφέρουν τη δυνατότητα ανάπτυξης άλλων δεξιοτήτων, όπως οι βιοηθικές πτυχές των ιατρικών αρχείων και η προετοιμασία μιας συνέντευξης τύπου που απευθύνεται σε έναν ειδικό δημοσιογράφο στο τέλος του μαθήματος.

πρόγραμμα

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο ημερολόγιο και το θεματικό περιεχόμενο:

Ημερομηνία εγγραφής: 11 Ιουνίου 2020

Προετοιμασία έρευνας: 12 Ιουνίου έως 16 Ιουνίου 2020

Ημερομηνίες: Από 18 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου 2020

Precourse work - Αγγλική τοποθέτηση και επιλογή έργου παρουσίασης

 • Εισαγωγή τριών λεπτών με βίντεο
 • Αγγλική τοποθέτηση για ανεξάρτητους ομιλητές (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο B2 ή IELTS επίπεδο 5.5 έως 6.5)
 • Ατομικοί μαθησιακοί στόχοι για παρουσιάσεις: περιεχόμενο, ερωτήσεις, γενικά και προσωπικά
 • Ανάγκες παρουσίασης: ιατρικό ιστορικό περιπτώσεων, μίνι περιοδικό club, ερευνητικές εκθέσεις, συνέδρια
 • Σχόλια μαθητών για καλές και κακές παρουσιάσεις
 • Τεστ προσωπικότητας Smalley για τη διευκόλυνση της κατανομής και της παρουσίασης των ομάδων
 • Διαβάστε οδηγούς μελέτης ομαδικής δραστηριότητας για βιοηθική συζήτηση ιστορικών ιατρικών περιπτώσεων και ανάπτυξη συνέντευξης τύπου

Εβδομάδα 1. Ανάπτυξη του στυλ παρουσίασης και της ομιλίας σας

Εβδομάδα 2. Επικοινωνία με το κοινό σας

Εβδομάδα 3. Βελτίωση της γλώσσας σας για παρουσιάσεις

Εβδομάδα 4. Προετοιμασία για ερωτήσεις και απαντήσεις

Εβδομάδα 5. Βελτίωση της φωνητικής και φυσικής σας παράδοσης

Εβδομάδα 6. Παράδοση της ομαδικής συνέντευξης τύπου: προσομοίωση και ανατροφοδότηση

Εβδομάδα 7. Παράδοση της τελικής σας παρουσίασης: προσομοίωση και σχόλια

Εγγραφή

Η προθεσμία εγγραφής είναι στις 11 Ιουνίου. Η έναρξη του μαθήματος εξαρτάται από την επίτευξη ενός ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων (διαφορετικά το ποσό που πληρώθηκε θα επιστραφεί).

Τα ενδιαφερόμενα άτομα πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω της φόρμας Εφαρμογής Εισαγωγής που εμφανίζεται μερικές γραμμές παρακάτω, και να πληρώσουν το κόστος εγγραφής μέσω του "Payment Gateway" (Διατίθεται παρακάτω).

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, θα λάβουν ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του μαθήματος και στις τηλεδιασκέψεις.

Δίδακτρα:

 • Φοιτητές και πρώην φοιτητές του IUIOG: 120 €
 • Γενικό κοινό: 220 €

Τα άτομα που ολοκληρώνουν το μάθημα θα λάβουν μέσω email πιστοποιητικό συμμετοχής από Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset .

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

El Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset, IUIOG, es un centro de excelencia en posgrado adscrito a la Universidad Complutense de Madrid. Especializado desde hace más de 30 años en e ... περαιτέρω

El Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset, IUIOG, es un centro de excelencia en posgrado adscrito a la Universidad Complutense de Madrid. Especializado desde hace más de 30 años en el desarrollo e impartición de doctorados y másteres de alta calidad en los ámbitos de las Ciencias Sociales, las Humanidades y las Ciencias de la Salud, sus programas cuentan con reconocimiento oficial y, también, por ranking de prestigio. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη