Διαδικτυακός γιατρός της Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας (DIPE)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Διαδικτυακός γιατρός της Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας

Το πρόγραμμα της διεθνούς πολιτικής οικονομίας προσφέρει μια εκπαίδευση επικεντρωμένη στο να βοηθά τα άτομα να επιτύχουν στο δυναμικό παγκόσμιο εργατικό δυναμικό. Αυτές οι δεξιότητες περιλαμβάνουν την κριτική σκέψη, τη γνώση πολλαπλών πολιτισμών και τα πολιτιστικά πλαίσια, τις αυστηρές ερευνητικές δεξιότητες και την ικανότητα να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε μια σειρά περιβαλλόντων. Οι φοιτητές θα είναι προετοιμασμένοι για αναλυτικές και διοικητικές θέσεις στο δημόσιο, μη κερδοσκοπικό και ιδιωτικό τομέα που σχετίζονται με διεθνείς υποθέσεις. Υπάρχουν συνολικά 9 μαθήματα 36 ενότητες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Αυτό το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια ανεξάρτητη ερευνητική εργασία. Οι σπουδαστές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δημοσιεύουν άρθρα περιοδικών υπό την καθοδήγηση των έμπειρων σχολών μας.

Το τελικό προσόν θα απονέμεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο υπό την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό είναι ένα επαγγελματικό προσόν που θα ενισχύσει την καριέρα σας.

  • Δίδακτρα: $ 11000
  • Μήκος: 15-20 μήνες

123524_123516_Image002.jpg

Διαπίστευση

Η μέθοδος μελέτης του WEEI εγκρίνεται από το Ευρωπαϊκό Ανεξάρτητο Κέντρο Πιστοποίησης στην Ηλεκτρονική Μάθηση καθώς και από το διεθνές πρότυπο αναφοράς ISO-9001-2015. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας έχει άδεια από το Ομοσπονδιακό ρωσικό Υπουργείο Παιδείας.

Συνεργαζόμενα πανεπιστήμια

Οικονομικό Πανεπιστήμιο υπό την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο υπό την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι ένα από τα παλαιότερα ρωσικά χρηματοοικονομικά και οικονομικά ιδρύματα κατάρτισης ειδικών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ιδρύθηκε το 1919 και σήμερα καλύπτει όλες τις περιοχές της Ρωσίας με το κλάδο της, προσφέροντας διάφορα προγράμματα σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης: Bachelor, Master, Ph.D., μεταδιδακτορικό, σύντομο μάθημα και επαγγελματική κατάρτιση. Αποτελείται από το Forbes Ρωσίας ως το 3ο γνωστό πανεπιστήμιο στη Ρωσία και θεωρείται επίσης ένα από τα 500 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

123525_123517_Image003.jpg

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ στο www.world-executive-edu.com

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

WEEI was established to provide professionals rare opportunities to achieve postgraduate qualifications from prestigious international universities. We maintain partnerships with various higher-learn ... περαιτέρω

WEEI was established to provide professionals rare opportunities to achieve postgraduate qualifications from prestigious international universities. We maintain partnerships with various higher-learning institutions to deliver entire degree programs online through the cutting-edge pedagogical and modern technological systems. With WEEI, students can login-in and complete work anytime, with their academic progress set by their own schedule and learning style. All of our programs are industry and professionally relevant to the betterment of society at large. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη