Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο DeVos Graduate School στο Πανεπιστήμιο Northwood παράγει MBAs που πηγαίνουν για να γίνουν ηγέτες στην παγκόσμια σημερινή κοινωνία ελεύθερης αγοράς.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό είναι το πρόγραμμα;

Η παρακολούθηση μαθημάτων θα ολοκληρωθεί σε 24 μήνες. Υπάρχουν περίπου πέντε με έξι μαθήματα ανά έτος. Εισαγωγή Σύμβουλος (ες) σας θα σας βοηθήσει με το ημερολόγιο εγγραφής.

Πόσες μονάδες και τα μαθήματα πρέπει να κάνω για να πάρει να αποφοιτήσουν;

Για να κερδίσετε το βαθμό MBA σας, πρέπει να ολοκληρώσετε 36 ώρες εξάμηνο της πίστωσης και να επιτευχθεί ένα σωρευτικό μέσο βαθμό 3,0 ή υψηλότερη. Αυτό μεταφράζεται σε 12 μαθήματα για να ολοκληρώσει το βαθμό. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σπουδών για περισσότερες λεπτομέρειες.

Έχω να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στις πανεπιστημιουπόλεις μαθήματα;

Το πρόγραμμα σε απευθείας σύνδεση MBA προσφέρεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση χωρίς να απαιτείται επισκέψεις πανεπιστημιούπολη. Υπάρχει μια επιλογή για να λάβει την τελική πορεία επιστέγασμα ως μίας εβδομάδας κατοικία στην Midland, ΜΙ πανεπιστημιούπολη μας.

Μπορείτε να μου πείτε για την "τάξη;"

Η «ηλεκτρονική τάξη» παρέχει στους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό με μια τροπικότητα να συμμετάσχουν, καθώς και τη δέσμευση της μάθησης μέσω συζητήσεων, μικρές ομαδικές δραστηριότητες και παραδοτέα, καθώς επίσης και την παροχή πρόσβασης σε περιεχόμενο που συμμερίζονται όλοι στην πορεία. Η σχολή DeVos χρησιμοποιούν μια ποικιλία μεθόδων για την ανταλλαγή υλικού, έχουν οι μαθητές αλληλεπιδρούν, και να παρακολουθεί την πρόοδο του μαθητή σε όλη τη διάρκεια.

Χρειάζεται να κάνω login σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες;

Όχι. Θα πρέπει να εκπληρώσει εβδομαδιαία παραδοτέα πορεία. Ορισμένα παραδοτέα και οι εκτιμήσεις μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα (όπως ένα χρονικό διάστημα 48 ωρών), και ως εκ τούτου θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών. Ένα από τα οφέλη της ολοκλήρωσης της το βαθμό σας σε απευθείας σύνδεση είναι η ευελιξία. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι ώρα λειτουργεί καλύτερα για εσάς να συμπληρώσετε τα απαραίτητα παραδοτέα.

Λίγα μαθήματα μπορεί να απαιτούν ειδική log-on φορές για ορισμένες δραστηριότητες ή μπορεί να υπάρχουν φορές όταν έχετε προγραμματίσει μια συγκεκριμένη ώρα για να μιλήσει με τον εκπαιδευτή ή του συμβούλου σας μέσω Skype, ή να ανταποκριθεί σε απευθείας σύνδεση με τους συμμαθητές σας για να εργαστεί σε ένα πρόγραμμα της ομάδας.

Μήπως πρέπει να είμαι ένα «techie" να λάβουν online μαθήματα;

Είναι χρήσιμο να είναι εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές. Θα πρέπει να είναι σε θέση να στέλνουν και να λαμβάνουν πληροφορίες και να επικοινωνούν με τους άλλους. Τουλάχιστον, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή που μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet, με σύνδεση υψηλής ταχύτητας. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και επεξεργασία κειμένου, παρουσίαση, και άλλες εφαρμογές που απαιτούνται για να εκτελέσει μια ποικιλία εκπαιδευτικών λειτουργιών. Αν χρειάζεστε βοήθεια, το Πανεπιστήμιο Northwood έχει ένα γραφείο υποστήριξης που μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Ο σύνδεσμος help desk είναι διαθέσιμη σε κάθε μάθημα.

Τι κάνει ένας μέσος ματιά εβδομάδα, όπως για έναν φοιτητή που εγγράφονται στο online πρόγραμμα MBA στο Πανεπιστήμιο Northwood;

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για την επαγγελματική εργασία που πρέπει να εξισορροπήσει τις απαιτήσεις της εργασίας, στο σπίτι, και τη μελέτη. Κατά μέσο όρο, οι περισσότεροι μαθητές θα περάσουν 15-20 ώρες την εβδομάδα που σπουδάζουν, ολοκληρώνοντας αποστολές, που συμμετέχουν σε online δραστηριότητες και τη συμμετοχή σε συζητήσεις και συνεργασία με τους συμμαθητές.

Μπορώ να διαρκέσει περισσότερο από μία τάξη σε μια στιγμή;

Έχουμε δομημένο προσεκτικά αυτό το πρόγραμμα ομάδα που βασίζεται για να βελτιστοποιήσετε την επιτυχία σας ως επαγγελματία και σε απευθείας σύνδεση των φοιτητών. Οι μαθητές θα λάβουν ένα μάθημα κάθε φορά, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε την πλήρη προσοχή τους σε ένα γνωστικό αντικείμενο, ενώ με βάση τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει από προηγούμενα μαθήματα.

Μήπως σας προσφέρουμε την ίδια υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών και των πτυχίων στις πανεπιστημιουπόλεις;

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα DeVos προσφέρουν το ίδιο περιεχόμενο και αυστηρά ακαδημαϊκά πρότυπα ανεξαρτήτως του τρόπου παράδοσης. Τα online προγράμματα διδάσκεται συνήθως από τους ίδιους τους καθηγητές που διδάσκουν στην πανεπιστημιούπολη - μέλη ΔΕΠ του DeVos Graduate School, με τερματικό βαθμούς και σε πραγματικό κόσμο εμπειρία σε θέματα που διδάσκουν. Δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα στις πανεπιστημιουπόλεις και σε απευθείας σύνδεση φοιτητές.

Θα το δίπλωμά μου προκαταβολικά "on-line" πτυχίο;

Όχι. Θα λάβετε μια επίσημη, παραδοσιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Northwood. Τόσο δίπλωμα και το πανεπιστήμιό σας μεταγραφές θα είναι διαφορετικές από εκείνες των φοιτητών που κερδίζουν τα πτυχία τους στις πανεπιστημιουπόλεις. Μια DeVos MBA είναι ένα DeVos MBA.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποNorthwood University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη