Διαβατήριο για ταξίδια και τουρισμό HNC

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Το πλήρωμα της καμπίνας του αεροδρομίου, ο εκπρόσωπος του θέρετρου διακοπών, ο βοηθός κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών είναι μερικές μόνο από τις διαδρομές που μπορεί να σας οδηγήσει ένα πτυχίο Travel and Tourism. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την αναψυχή και την ώρα των διακοπών άλλων ανθρώπων την επιχείρησή σας με μαθήματα που προχωρούν από NQ σε επίπεδο HND Στα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνονται η τουριστική βιομηχανία της Σκωτίας, οι διεθνείς τουριστικοί προορισμοί, οι αεροπορικές και αεροπορικές επιχειρήσεις, η αειφόρος ανάπτυξη, οι ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών, οι διαδικασίες ταξιδιωτικών πρακτορείων και τα βασικά ισπανικά.

Το Passport to HNC Travel and Tourism έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για την είσοδο στο HNC Travel and Tourism τον Αύγουστο του 2021. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για αυτό το επόμενο επίπεδο σπουδών.

Για να εγγραφείτε θα πρέπει να έχετε προσόντα στο επίπεδο SCQF (The Scottish Credit and Qualifications Framework) 4/5, δίνοντας έμφαση στα Αγγλικά / Επικοινωνία, ΤΠΕ και Αριθμητικότητα. Θα απαιτήσουμε επίσης μια θετική ακαδημαϊκή ή εργοδότη αναφορά Στη συνέντευξη, θα περιμέναμε να επιδείξετε ενθουσιασμό και αφοσίωση σε μια καριέρα στον κλάδο των ταξιδιών και του τουρισμού.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν προσωπική δήλωση και να περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία προσόντων στην αίτησή τους.

Θα μελετήσετε τα ακόλουθα:

Ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες Δεξιότητες για Εξυπηρέτηση Πελατών; Τουριστικοί προορισμοί αναψυχής και επιχειρήσεων · Ταξίδια και τουρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο · Αντιπροσωπεία θερέτρου; Δουλεύοντας ως πλήρωμα Air Cabin Ταξίδια και τουρισμός: Σκωτία; Ανάπτυξη δεξιοτήτων για απασχόληση · Βιομηχανία εκδηλώσεων: Μια επισκόπηση; Επικοινωνία; Αριθμητικότητα και ΤΠΕ.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για το HNC Travel and Tourism στο Motherwell Campus μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2021

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its camp ... περαιτέρω

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its campuses to ensure students have the highest calibre of resources. Διαβάστε Λιγότερα
Wishaw , Coatbridge , Cumbernauld , Cumbernauld , Cumbernauld + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη