Δεξιότητες πωλήσεων για σήμερα: Εισαγωγή στο μάθημα επιχειρηματικών πωλήσεων

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Μάθετε πώς να πουλάτε στη σημερινή σύνθετη αγορά και να αποκτήσετε δεξιότητες πωλήσεων κατ 'απαίτηση για να επιταχύνετε την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Αναπτύξτε τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τη νοοτροπία ενός πωλητή υψηλής απόδοσης

Οι πωλητές υψηλής απόδοσης θα είναι πάντα σε ζήτηση και η ενίσχυση των δεξιοτήτων πώλησης είναι μια ισχυρή επένδυση για όποιον εργάζεται σε πωλήσεις ή διαχειρίζεται έναν αγωγό πωλήσεων με στόχο εσόδων.

Ενώ το ευρύ φάσμα των πολύπλοκων δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχημένη πώληση στον σημερινό κόσμο έχει εξελιχθεί σημαντικά, η εκπαίδευση πωλήσεων δεν έχει.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ένα παγκόσμιο έλλειμμα ποιοτικού ταλέντου πωλήσεων, με τις θέσεις πωλήσεων να έχουν βαθμολογηθεί ως ο δεύτερος πιο δύσκολος ρόλος εργασίας που πρέπει να καλυφθεί παγκοσμίως.

Σε αυτό το μικρο διαπιστευτήριο, θα έχετε την ευκαιρία να πιστοποιήσετε τις δεξιότητες πωλήσεών σας σε επαγγελματικό πρότυπο και να αναπτύξετε τις δεξιότητες πωλήσεων, τις ικανότητες και τη νοοτροπία που χρειάζονται οι εργοδότες από τους πωλητές τους.

Δημιουργήθηκε και καθοδηγείται από ειδικούς στο Ινστιτούτο Επιχειρηματικών Πωλήσεων, αυτό το διαπιστευτήριο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επαγγελματική σας προσέγγιση στις πωλήσεις, καθώς μαθαίνετε πώς να σκέφτεστε τις πωλήσεις με πιο προσεκτικό και προσανατολισμένο στα αποτελέσματα τρόπο.

Θα ανακαλύψετε την αξία της κατανόησης των κινήτρων του αγοραστή σας και θα δημιουργήσετε τις δεξιότητές σας συνεργασίας για να εργαστείτε με μια προοπτική για να διασφαλίσετε ότι θα κλείσετε εγκαίρως και θα μετριάσετε τον κίνδυνο.

Θα ολοκληρώσετε τη μικρο-πιστοποίηση με μια βαθύτερη κατανόηση του πώς να σκέφτεστε ως επαγγελματίας πωλήσεων υψηλής απόδοσης, καθώς και τα κίνητρα και τις δεξιότητες για επίτευξη ως ένα.

Αυτό το μικρο-διαπιστευτήριο πληροί τα πρότυπα που καθορίζονται από το Κοινό Πλαίσιο Μικρο-διαπιστευτηρίων.

Τι δεξιότητες θα μάθετε;

 • Γίνετε προσανατολισμένοι στα αποτελέσματα, όχι καθοδηγημένοι από εργασίες
 • Διαχείριση χρόνου
 • Αναπτύξτε επιχειρηματικό πνεύμα
 • Συνεργασία
 • Ικανότητες αναζήτησης
 • Διαχείριση σχέσεων
 • Επίλυση προβλήματος
 • Προσαρμοστικότητα και δημιουργικότητα στις πωλήσεις
 • Δημιουργία αξιοπιστίας ως επαγγελματίας πωλήσεων
 • Αναπτύξτε τεχνικές ακρόασης και αμφισβήτησης

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Στόχος μας είναι η εκτέλεση των μικρο διαπιστευτηρίων μας κάθε λίγους μήνες. Εγγραφείτε στην ημερομηνία που σας ταιριάζει ή εγγραφείτε για να ενημερωθείτε από έναν σύμβουλο εγγραφής για μελλοντικές εκδόσεις και ενημερώσεις.

 • 7 Σεπτεμβρίου 2020

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Υιοθετήστε μια νέα προσέγγιση ως προς τις πωλήσεις ως σύνθετο επάγγελμα.
 • Χρησιμοποιήστε εξελιγμένες δεξιότητες πωλήσεων για να διαχειριστείτε έναν πιο εξελιγμένο αγοραστή.
 • Έχετε μια βαθιά κατανόηση της σχέσης του προϊόντος με τον πόνο στην αγορά που διορθώνει.
 • Έχετε επίγνωση των κινήτρων του αγοραστή.
 • Κατανοήστε πώς να συνεργαστείτε με τη δική σας επιχείρηση και την προοπτική.
 • Κρατήστε τον "αριθμό σας κατά ημερομηνία" κεντρικό σε όλες τις δραστηριότητες.
 • Να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας πωλήσεων.
 • Να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να οδηγήσετε την προοπτική στο κλείσιμο εγκαίρως.
 • Λύστε προβλήματα και μετριάστε τον κίνδυνο.
 • Αναπτύξτε την κατανόηση του εαυτού σας ως πωλητή υψηλής απόδοσης.
 • Αναπτύξτε βελτιωμένη ανθεκτικότητα και αυτο-κίνητρο μέσω της συνεχούς προσωπικής ανάπτυξης.
 • Υιοθετήστε μια επιχειρηματική νοοτροπία και οδηγήστε τη συνέπεια στις συμπεριφορές.

Τι θα λάβετε

10 μονάδες SCQF σε προπτυχιακό επίπεδο από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης Caledonian

Οι 10 πιστώσεις SCQF απονέμονται στο επίπεδο 8 που ισοδυναμεί με 10 βαθμούς στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων στο επίπεδο 6.

Επαγγελματικό Δίπλωμα από το Ινστιτούτο Επιχειρηματικών Πωλήσεων

Είστε επιλέξιμοι για αυτό το μικρο διαπιστευτήριο;

Αυτό το μικρο διαπιστευτήριο έχει σχεδιαστεί για όποιον εργάζεται επί του παρόντος σε σύνθετα περιβάλλοντα πωλήσεων B2B, καθώς και σε εκείνους που εργάζονται σε ρόλο πωλήσεων ή δημιουργίας εσόδων σε άλλους κλάδους.

Δεν χρειάζεστε συγκεκριμένα προσόντα, αλλά χρειάζεστε εμπειρία στη διαχείριση ενός αγωγού πωλήσεων ή στη διαχείριση ενός CRM. Θα σας ζητηθεί να αξιοποιήσετε τις εμπειρίες σας καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Το πρόγραμμα σπουδών της ESI καθορίζει το πρότυπο για τις επαγγελματικές πωλήσεις σήμερα και μια πιστοποίηση ESI θα βελτιώσει την αίτησή σας για επαγγελματικούς ρόλους πωλήσεων και θα σας δώσει τις δεξιότητες για να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας στις πωλήσεις.

Αυτό το μικρο-διαπιστευτήριο είναι κατάλληλο για εσάς;

Αυτό το μικρο διαπιστευτήριο θα βασιστεί στη μοναδική εμπειρία πωλήσεών σας - είτε περιορισμένη είτε ουσιαστική - για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια νοοτροπία και μια ικανότητα που θα οδηγήσει την απόδοσή σας.

Ένα δίπλωμα ESI θα δείξει την εμπειρία σας και θα βελτιώσει την απασχολησιμότητα μιας σειράς επαγγελματιών πωλήσεων που εργάζονται σε ένα περιβάλλον πωλήσεων B2B, συμπεριλαμβανομένων:

 • Έμπειρα στελέχη πωλήσεων ή διευθυντές που θέλουν να ενισχύσουν και να πιστοποιήσουν τις δεξιότητές τους στις πωλήσεις.
 • Υφιστάμενοι επαγγελματίες πωλήσεων ή επιτυχίας πελατών με περιορισμένη εμπειρία στη διαχείριση ενός αγωγού πωλήσεων που αναζητούν πιστοποίηση για την υποστήριξη της σταδιοδρομίας τους.

Με ποιον θα μάθετε;

Άλαν Μαγκουάιρ

Ο Alan είναι συνιδρυτής της ESI και έχει δεκαετίες εμπειρίας τόσο σε πολυεθνικούς όσο και σε νεοσύστατους τομείς έχοντας διευθύνσει επιχειρήσεις, εμπορικούς και πωλητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Μάθηση εστιασμένη σταδιοδρομία από

Ινστιτούτο Επιχειρηματικών Πωλήσεων (ESI)

Για τις επιχειρήσεις που προσελκύουν, επιλέγουν, ενσωματώνουν, αναπτύσσουν και εμπλέκουν ταλέντα πωλήσεων, αυτό έχει γίνει μια μεγάλη πρόκληση. Βοηθάμε στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Entrepreneurial Sales ™.

Αυτό το μικρο διαπιστευτήριο υποστηρίζεται από το Verizon Connect

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει εγκριθεί από τη Verizon Connect: "Μέσω του προγράμματος εκπαίδευσης πωλήσεων της ESI, είμαστε πλέον σε θέση να συγκρίνουμε τις δεξιότητες της ομάδας μας, ενώ εργάζονται για ένα ουσιαστικό δίπλωμα με πιστοποίηση πανεπιστημίου." Michael Arkins, HR Lead (Διεθνής).

Αυτό το μικρο διαπιστευτήριο επικυρώνεται από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης Caledonian

Το GCU, ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου με υψηλή βαθμολογία, έχει πιστοποιήσει αυτό το μικρο διαπιστευτήριο. Αυτό σημαίνει ότι η GCU αξιολόγησε και αξιολόγησε αυτό το μάθημα Επαγγελματικού Διπλώματος βάσει των Οδηγιών Πλαισίου Πιστοποίησης και Προσόντων της Σκωτίας (SCQF).

Τι είναι ένα μικρο διαπιστευτήριο;

Τα μικροπιστευτικά στοιχεία έχουν σχεδιαστεί για να σας ικανοποιούν για εργασία σε ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες, χωρίς τη δέσμευση χρόνου και κόστους ενός πλήρους βαθμού. Το μικροπιστευτικό σας μπορεί να είναι αυτόνομο ως ανεξάρτητο διαπιστευτήριο, και μερικά προσφέρουν επίσης ακαδημαϊκή πίστωση για χρήση σε ένα πτυχίο.

Μάθετε online με ειδικούς εκπαιδευτές

Πλήρης διαδικτυακά μαθήματα με επικεφαλής εμπειρογνώμονες άνω των 12-16 εβδομάδων με ειδική ομάδα επαγγελματιών.

+

Πλήρεις αξιολογήσεις βάσει έργου

Δοκιμάστε την κατανόησή σας με διαδικτυακές αξιολογήσεις και ασκήσεις που χαρακτηρίζονται από εκπαιδευτικούς.

+

Κερδίστε επαγγελματικό διαπιστευτήριο

Ολοκληρώστε τη μάθησή σας και περάστε τις αξιολογήσεις σας για να αποκτήσετε ένα διαπιστευμένο διαπιστευτήριο.

=

Προχωρήστε περαιτέρω στην καριέρα σας

Χρησιμοποιήστε το μικρο-διαπιστευτήριό σας ως απόδειξη των εξειδικευμένων δεξιοτήτων σας και προχωρήστε περαιτέρω στον κλάδο σας.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Είδος σκωτσέζικου τερριέ , Ώκλαντ , Βαλτιμόρη , Βαρκελώνη , Λούτρο , Bathurst , Μπέργκεν , Biel / Bienne , Μπέρμιγχαμ , Bracknell , Μπρίσμπεϊν Σίτι , Cambridge , Κέιπ Τάουν , Clayton , Crawley , Σαρλότσεβιλ , Delhi , Δουβλίνο , Νταντί , Durham , Εδιμβούργο , Enschede , Έξετερ , Fiesole , Γενεύη , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Γκρενόμπλ , Γκρόνινγκεν , Λευκάγκαθα , Hsinchu , Ιερουσαλήμ , Καντέρμπερι , Χονγκ Κονγκ , Lancaster , Λιντς , Leicester , Λεύκεν , Μαδρίτη , Μακάτι , Manchester , Μελβούρνη , Ann Arbor , Μίλτον Κέινς , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Νόριτς , Οξφόρδη , Padua , Παρίσι , Darling Heights , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Rehovot , Σεούλ , Σέφιλντ , Κέλυφος , Σαουθάμπτον , Γλασκώβη , Guildford , Σίδνεϊ , Ταϊπέι , Τόκιο , Trondheim , Ουψάλα , Warwick , West Lafayette , Υόρκη , Σικάγο + 68 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη