Δίπλωμα Executive και Corporate Coaching

Noble Manhattan Coaching Americas

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δίπλωμα Executive και Corporate Coaching

Noble Manhattan Coaching Americas

Επαγγελματική καθοδήγηση για οργανωτικό πλαίσιο

Η εκτελεστική

Τι είναι το Professional Coaching;

Με λίγα λόγια, η επαγγελματική καθοδήγηση είναι μια επαγγελματική συνεργασία που υποστηρίζει, εμπνέει και διδάσκει τον επιχειρηματικό ηγέτη ή διευθυντή για να μεγιστοποιήσει το επαγγελματικό δυναμικό του. Αναγνωρίζοντας ότι ένας ανώτερος ή κατώτερος επιχειρηματικός ηγέτης είναι ο πραγματικός εμπειρογνώμονας στον τομέα ή στον κλάδο του, ένας επαγγελματίας προπονητής παρέχει έναν εξωτερικό, εκπαιδευμένο επαγγελματία που μπορεί να βοηθήσει τους συναδέλφους τους να διευκρινίσουν τους στόχους, να προωθήσουν την ανακάλυψη, να αναπτύξουν στρατηγικές στο χώρο εργασίας και λύσεις σε προκλήσεις κρατήστε το coachee υπεύθυνο για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και των αποτελεσμάτων.

Noble Manhattan Coaching Americas είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα επαγγελματικής καθοδήγησης που επικεντρώνεται στην προγύμναση στο χώρο εργασίας για να προωθήσει μια κουλτούρα καθοδήγησης τόσο για τη βραχυπρόθεσμη όσο και για τη μακροπρόθεσμη βελτίωση των επιδόσεων, την αύξηση της απόδοσης των επενδύσεων και την καλύτερη απόδοση των ιδίων κεφαλαίων.

Εκτελεστικός

Η εκτελεστική

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να αυξήσουν την πρακτική τους και να εφαρμόσουν προγύμναση στο χώρο εργασίας. Το εκτεταμένο περιεχόμενο, οι πρακτικές συνεδρίες προπόνησης, η καθοδήγηση, η εποπτεία και η συνεχής υποστήριξη από την ομάδα φροντίδας μας θα σας μετατρέψουν σε έναν πλήρως διαπιστευμένο, επαγγελματικό εκτελεστικό προπονητή.

Το ECCD είναι ένα πρόγραμμα πριμοδότησης που πιστοποιείται από το Ινστιτούτο Μάθησης και Διαχείρισης (ILM) και το Διεθνές Ινστιτούτο Προπαίδευσης (IIC). Αυτό το επίπεδο διαπίστευσης είναι η επιβεβαίωση ότι παρέχουμε την πορεία μας με υψηλά πρότυπα, ποιότητα και συμμόρφωση με τη δεοντολογία προγύμνασης.

Τι μας χωρίζει:

  • Εκτενής γνώση προγύμνασης που παρέχεται σε ένα συνδυασμό γραπτών πόρων, ηχητικά μηνύματα, βίντεο και live webinars.
  • Αυξημένη διαδραστικότητα στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα κατάρτισης μέσω ασκήσεων ενοποίησης, ανακλαστικών σημειώσεων και αξιολογήσεων.
  • 100% σε απευθείας σύνδεση παράδοση με 100% φροντίδα για ώρες επικοινωνίας με φοιτητές.
  • Μεγάλη εστίαση στην πρακτική μέσω συνόδων προγύμνασης, καθοδήγησης, εποπτείας και συζητήσεων.
  • Συνεχιζόμενη υποστήριξη και πρόσβαση σε πόρους καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής.
  • Επιχειρηματική ανάπτυξη προσανατολισμένη, καθώς προσφέρουμε ένα μεγάλο μείγμα εργαλείων μάρκετινγκ, συνεχείς ευκαιρίες ανάπτυξης και πρόσβαση στο δίκτυό μας.

Στο NMCA καταλαβαίνουμε ότι η ανάπτυξη αναπτυξιακών στρατηγικών επιδόσεων και η αύξηση της παραγωγικότητας δεν είναι συχνά εύκολη ή ουσιαστικά κάθε επιχείρηση θα ευδοκιμήσει. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντική η επαγγελματική προγύμναση από αναγνωρισμένους προπονητές με πρόσβαση σε τεχνικές, έρευνα και εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της εμπλοκής των εργαζομένων, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται οι ηγέτες στην επιχείρησή σας για να κάνουν το ίδιο. Διευκολύνοντας την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη που οδηγεί σε βελτιωμένες επιδόσεις, την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και γνώσεων καθώς και τη συνολική ανάπτυξη του coachee, οι επαγγελματίες προπονητές μας εξουσιοδοτούν τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Εκτελεστικό μας

Η δυναμική δομή, το εκτεταμένο περιεχόμενο και η ποιοτική εκπαίδευση που λαμβάνει η ομάδα σας από τους διαπιστευμένους επαγγελματίες προπονητές μας θα αποδώσει απίστευτα αποτελέσματα που θα γίνουν άμεσα αντιληπτά και θα αναπτυχθούν με την πάροδο του χρόνου, καθώς η πνευματική κουλτούρα θα ριζώσει στο χώρο εργασίας σας. Συνδυάστε το με την πρόσβαση σε όλη τη ζωή στην πλατφόρμα πόρων της διοίκησης διαχείρισης και την ομάδα υποστήριξης σπουδαστών για κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα και είναι δύσκολο να μην δούμε γιατί είχαμε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Οφέλη

Επαγγελματικότητα

Η εμπειρία και η εξειδίκευση ως εκτελεστικός προπονητής προέρχονται από την ομάδα προπονητών μας. Θα μάθετε από τα καλύτερα να γίνετε ένας από τους καλύτερους.

Πρακτική

Θα δημιουργήσετε την πρακτική προγύμνασης σας μέσω της εκτεταμένης καθοδήγησης και της προπονητικής παράδοσης υπό την επίβλεψη.

Ευκαμψία

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τοποθέτηση σε όλα στο πρόγραμμα σας. Το πρόγραμμα παρέχεται 100% online και το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ευγενική οικογένεια του Μανχάταν

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε οι πιο προπονητικές ομάδες προπονητή. Για εμάς, δεν είστε φοιτητής, αλλά μέλος οικογένειας. Ως μέρος αυτής της οικογένειας, θα επωφεληθείτε από όλους τους πόρους και την υποστήριξή μας.

Προώθηση καριέρας

Αυτό είναι ένα kick-start ή μια κλίμακα-up της προπονητικής καριέρας σας. Θα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα σπουδών προγύμνασης και να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας, επιτρέποντάς σας να στοχεύσετε πελάτες υψηλής ποιότητας.

Δημοσιονομικό ROI

Μελέτες έδειξαν ότι η προγύμναση απέδωσε μια μέση απόδοση επένδυσης 5,7 φορές την αρχική επένδυση. Με τις γνώσεις και τα εργαλεία που παρέχουμε, θα επωφεληθείτε από την υψηλή απόδοση της επένδυσής σας.

Πώς η επαγγελματική καθοδήγηση βοηθά τις επιχειρήσεις

Για να είμαστε σίγουροι, τα συστήματα επαγγελματικής καθοδήγησης παρέχουν μια σειρά από οφέλη για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Από τη βοήθεια για τον εντοπισμό των ηγετών του αύριο και την ανάπτυξή τους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των επενδύσεων των εργαζομένων, η παροχή απτής ανταμοιβής στους μετόχους και τους εταίρους, η οικοδόμηση μιας επαγγελματικής πνευματικής παιδείας για την επιχείρησή σας είναι μια έξυπνη επένδυση με άμεσο και μακροπρόθεσμο μέρισμα . Σε γενικές γραμμές, η επιτυχής προγύμναση στο χώρο εργασίας θα πρέπει να παράγει βελτιωμένη ποιότητα ομαδικής εργασίας, ισχυρότερη επικοινωνία, αυξημένη ικανοποίηση από την εργασία, αίσθημα ιδιοκτησίας σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού και ένα πιο επιτυχημένο μοντέλο διαδοχής και σχεδιασμού σταδιοδρομίας. Με τόσο πολλά κέρδη και πολλά που διακυβεύονται, η επιλογή του σωστού συνεργάτη για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα μοντέλο επαγγελματικής καθοδήγησης με επίκεντρο είναι αποφασιστικής σημασίας.

Για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία της διοίκησης της διαχείρισης επιτυγχάνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και κινεί την οργάνωση σας προς αύξηση των εσόδων και της παραγωγικότητας, υπάρχουν βασικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Noble Manhattan Coaching Americas πάντα ξεκινάει με μια αξιολόγηση αναγκών προκειμένου να εντοπίσει με ακρίβεια τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού σας, όταν πρόκειται για επαγγελματική καθοδήγηση. Αυτό διαφέρει από πολλές άλλες εταιρείες εταιρικής προγύμνασης που παίρνουν πιο συμβουλευτικό ή καθοδηγητικό ρόλο στις αρχές της σχέσης. Κατανοούμε ότι η επιχείρησή σας, τα πλεονεκτήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματικές σας διαδικασίες είναι μοναδικές, γι 'αυτό ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση με κάθε νέο πελάτη.

Εκτελεστικό μας

Γιατί να επιλέξετε το Noble Manhattan Coaching Americas ;

Με πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας επαγγελματικής προγύμνασης, το Noble Manhattan Coaching Americas οριοθετείται με απόλυτη γνώση. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αξίες και τα επιτεύγματα που βασίζονται στην ανάπτυξη, δουλεύουμε για να ενσταλάξουμε σε άλλους, παρέχουμε επίσης υποστήριξη και μαθήματα για επαγγελματική καθοδήγηση σε επτά γλώσσες, διαθέτουμε 12 διαφορετικά τμήματα για πρόσθετη υποστήριξη και εκπαίδευση και προσφέρουμε 18 ξεχωριστά προγράμματα καθοδήγησης για όλα τα δρομολόγια προγύμνασης .

Προγραμματίστε μια διαβούλευση για να συζητήσετε πώς το Noble Manhattan Coaching Americas μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας επαγγελματικές υπηρεσίες καθοδήγησης που είναι διαπιστευμένες από τη Διεθνή Αρχή Επαγγελματικής Προπαίδευσης

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 4, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Richmond, Virginia
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - Richmond, Virginia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών