Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιος είναι ο δρόμος;

 • Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη διαδικασία σχεδιασμού γραφικών.
 • Μια καριέρα στο γραφικό σχεδιασμό είναι ανοιχτή σε πτυχιούχους οποιουδήποτε σχεδίου σχετικού με την πειθαρχία, για παράδειγμα 3D σχεδιασμό, σχεδιασμό επικοινωνίας, φωτογραφία, εικονογράφηση ή εικαστική τέχνη, αλλά ένα συγκεκριμένο πτυχίο γραφικού σχεδιασμού θα είναι το πιο χρήσιμο.

Απαιτήσεις εισόδου:

 • Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.
 • Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.

Εκτίμηση:

 • Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.
 • Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.

Πιστοποίηση:

 • Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.

Γιατί να μας επιλέξετε?

 • Προσιτό, αφοσιωμένο
 • Tutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?
 • Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.
 • Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.
 • Το Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
 • Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;
 • 24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΗΜΑ 1: Βασικά στοιχεία του γραφικού σχεδιασμού

Αυτό το μάθημα ξεκινά με τα πλήρη βασικά του σχεδιασμού γραφικών. πώς είναι όλος ο τρόπος να επικοινωνείτε οπτικά μια σκέψη, μια ιδέα ή ένα μήνυμα μέσω συμβόλων, λέξεων ή εικόνων. Σας παρουσιάζουμε επίσης τα 3 βασικά λογισμικά που απαιτούνται στον Graphic Design και είναι το Adobe Illustrator, το Adobe Indesign και το Adobe Photoshop.

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ίδρυμα στο σχεδιασμό

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ισχυρό θεμέλιο στην κατανόηση των σχεδίων και θα σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το χρώμα, το σχήμα, τις γραμμές, τους χώρους, τη μάζα και την υφή για να σας παραδώσουμε το μήνυμα μέσω σχεδίων. Θα βοηθήσει επίσης να φέρει τη σειρά και τη δομή στα σχέδιά σας.

ΜΑΘΗΜΑ 3: Βασικά στοιχεία του Adobe Photoshop

Το Adobe Photoshop πρωτοεμφανίστηκε στον κόσμο στις αρχές της δεκαετίας του '90. Ήταν πολύ καλά δεκτή από τους σχεδιαστές και την δημιουργική κοινότητα. Οι σχεδιαστές για πρώτη φορά ήταν σε θέση να κάνουν επαγγελματική επεξεργασία με πολύ χαμηλό κόστος και χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν οποιοδήποτε πρόσθετο εξοπλισμό. Αγκαλιάστηκε από τη βιομηχανία πολύ γρήγορα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έγινε το βιομηχανικό πρότυπο. Τα χαρακτηριστικά και οι εφαρμογές αυτού του λογισμικού είναι πολύ ευρεία, αλλά η εστίασή μας σε αυτά τα μαθήματα θα είναι μόνο τα βασικά του Adobe Photoshop.

ΜΑΘΗΜΑ 4: Οι σχεδιαστές πηγαίνουν στο λογισμικό

Όταν πρόκειται για χειρισμό σχεδιασμού, το Adobe Photoshop είναι το λογισμικό για κάθε σχεδιαστή. Αυτά τα μαθήματα θα σας οδηγήσουν σε μερικά από τα προηγμένα εργαλεία του Photoshop για να ζωντανέψετε τις δημιουργικές ιδέες. Θα σας δείξει επίσης μερικές από τις συντομεύσεις που θα επιταχύνουν την ικανότητά σας να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε σχέδια.

ΜΑΘΗΜΑ 5: Εισαγωγή και Τυπογραφία του Adobe Illustrator

Η τυπογραφία παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενδιαφέροντος για το προϊόν μιας μάρκας και είναι το μήνυμα. Αυτό το μάθημα θα καθοδηγήσει τους μαθητές για να κατανοήσουν καλά τα βασικά της τυπογραφίας και πώς παίζει έναν ζωτικό ρόλο στον κόσμο του γραφικού σχεδιασμού.

ΜΑΘΗΜΑ 6: Δημιουργία λογότυπων με Illustrator

Αυτό το μάθημα θα μας καθοδηγήσει στις βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού ενός λογότυπου από την αρχή με τη βοήθεια του Adobe Illustrator. Περιγράφει επίσης τη σημασία της ενσωμάτωσης του μηνύματος ενός πελάτη στο λογότυπο και μερικών κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σχεδιαστές κατά τη δημιουργία του λογότυπου.

ΜΑΘΗΜΑ 7: Βασικά στοιχεία σχεδίασης ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι ένα διαφορετικό σενάριο από την εφαρμογή των σχεδίων που έχουμε καλύψει μέχρι τώρα στα προηγούμενα μαθήματα. Σε αυτό το μάθημα, οι μαθητές θα καταλάβουν πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες του ιστότοπου και πώς είναι απαραίτητη η ικανότητα να κατανοήσουν, προκειμένου να κάνουν καλά σχέδια ιστού. Θα σας καθοδηγήσει επίσης στη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων και σχεδίων για την ιστοσελίδα

ΜΑΘΗΜΑ 8: Εισαγωγή της Adobe στο σχεδιασμό και την εκτύπωση

Μια καλή κατανόηση του πώς να ρυθμίσετε σωστά τα αρχεία για εκτύπωση είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία των εξαιρετικών σχεδίων. Αυτό το μάθημα θα καθοδηγήσει το θέμα της εκτύπωσης όπου οι μαθητές θα δείξουν πώς να χρησιμοποιήσουν το Adobe InDesign για να δημιουργήσουν και να ρυθμίσουν ένα έγγραφο για εκτύπωση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε369 περισσότερα μαθήματα αποJohn Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
22 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη