Δίπλωμα στη γραφιστική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το δίπλωμά μας στο γραφικό σχεδιασμό εισάγει τους μαθητές στις βασικές έννοιες του γραφικού σχεδιασμού και στον κόσμο της οπτικής επικοινωνίας. Οι μαθητές θα διερευνήσουν την έννοια της Οπτικής Σκέψης, Στοιχείων/>

Λεπτομέρειες μαθήματος

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 - Εισαγωγή στη γραφιστική

Ξεκινάμε με το "Τι είναι" του Γραφικού Σχεδιασμού και το πώς το Graphic Design έχει να κάνει με την οπτική επικοινωνία μιας ιδέας, όμως, μήνυμα ή νόημα συνδυάζοντας σύμβολα, εικόνες ή / και λέξεις. Επίσης, δίνουμε μια γενική εικόνα της εφαρμογής της "Αγίας Τριάδας" των γραφικών σχεδίων - Adobe Photoshop, Illustrator

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2 - Στοιχεία

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε να αναπτύσσετε ένα "Eye Designer's", κατανοώντας τα δομικά στοιχεία του γραφικού σχεδιασμού. Θα καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη Γραμμή, το Σχήμα, το Χρώμα, την Υφή, τη Μάζα και το Διάστημα για να επικοινωνήσετε με το μήνυμά σας και να χρησιμοποιήσετε τις Αρχές για να δώσετε σειρά και δομή στα σχέδιά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3 - Χρωματική Θεωρία

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες οποιουδήποτε σχεδίου είναι το χρώμα. Η θεωρία των χρωμάτων δημιουργεί μια λογική δομή και είναι ζωτικής σημασίας για να την καταλάβετε ως μέρος της σχεδιαστικής σας εκπαίδευσης. Το χρώμα μπορεί να θέσει μια διάθεση, να προσελκύσει την προσοχή, ή να κάνει μια δήλωση. Μπορεί να είναι το ισχυρότερο στοιχείο σχεδιασμού και εδώ θα μάθετε πώς να το κατανοείτε και να το χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά.

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ - Photoshop Για Σχεδιαστές

Το Adobe Photoshop είναι η βιομηχανική πρότυπη εφαρμογή για χειρισμό ψηφιακών εικόνων. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μερικά από τα πιο προηγμένα εργαλεία του Photoshop για να ζωντανέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας ταυτόχρονα, μαθαίνοντας απλές συμβουλές και κόλπα.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5 - Εισαγωγή στη τυπογραφία

Η τυπογραφία παίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της επωνυμίας σας, δημιουργώντας ενδιαφέρον για το προϊόν σας και επισημαίνοντας το κεντρικό σας μήνυμα. Εδώ θα αποκτήσετε μια καλή κατανόηση των βασικών και μάθετε πώς είναι ένας βασικός χώρος δεξιοτήτων και γνώσεων για όλους τους σχεδιαστές γραφικών.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 6 - Δημιουργία λογότυπου με το Adobe Illustrator

Το σχέδιο λογότυπων είναι γύρω μας. Χρησιμεύουν ως άμεσες υπενθυμίσεις και σημεία αναγνώρισης προϊόντων ή εμπορικών σημάτων. Εδώ εξετάζουμε τις βέλτιστες πρακτικές που σχετίζονται με τη δημιουργία λογότυπων και την πρόκληση της ενσωμάτωσης των ιδεολογιών ενός πελάτη σε ένα ενιαίο γραφικό, χρησιμοποιώντας παράλληλα τη δύναμη του Adobe Illustrator για τη δημιουργία λογοτύπου.

7η εβδομάδα - Σχεδιασμός για τον Ιστό

Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τους ιστότοπους και τα βασικά μοτίβα της συμπεριφοράς των χρηστών αποτελεί βασική δεξιότητα κατά την υλοποίηση του σχεδιασμού ιστοσελίδας Σε αυτό το μάθημα, θα αποκτήσετε αυτή την κατανόηση και πώς να εφαρμόσετε σωστές αρχές στο σχεδιασμό σας και να παράγετε αποτελεσματικές και επαγγελματικές διατάξεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 8 - Εκτύπωση

Ένας από τους πιο θεμελιώδεις τομείς του σχεδιασμού είναι η εργασία εκτύπωσης και η σωστή κατανόηση του τρόπου σωστής ρύθμισης των αρχείων σας για εκτύπωση είναι ζωτικής σημασίας. Εδώ θα μάθετε τη σωστή ορολογία, πώς να την εφαρμόσετε και να δημιουργήσετε και να ρυθμίσετε ένα έγγραφο για εκτύπωση στο Adobe InDesign.

Ξεκινήστε τη μάθηση τώρα

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you!

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you! Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη