Δίπλωμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δίπλωμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

The Open University

Αυτό το δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών επιστημονικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας της τέχνης, των κλασικών σπουδών, της δημιουργικής γραφής, της αγγλικής γλώσσας, της αγγλικής λογοτεχνίας, της γαλλικής, της γερμανικής, της ιστορίας, της μουσικής, της φιλοσοφίας, των θρησκευτικών σπουδών και των ισπανικών. Καθώς δουλεύετε μέσα από το μάθημα, θα αναπτύξετε το πολιτιστικό σας αλφάβητο και θα εμβαθύνετε την κατανόησή σας για το παρελθόν - ενώ ταυτόχρονα θα αυξήσετε την κριτική συνείδησή σας και θα βελτιώσετε τις δεξιότητες της συζήτησης και της ανάλυσης που εκτιμούν ιδιαίτερα οι εργοδότες.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Μεγάλη ποικιλία προοπτικών, περιόδων και θεμάτων
 • Εξάσκηση και βελτίωση των δεξιοτήτων του επιχειρήματος και της ανάλυσης, ενισχύοντας την απασχολησιμότητά σας
 • Μάθετε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τις ιδέες σας και να προβληματιστείτε για τη μάθησή σας
 • Αναπτύσσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις μελέτης δίνοντας μια σταθερή βάση για περαιτέρω μελέτη

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το προσόν έχει δύο στάδια, το καθένα από τα οποία αποτελείται από 120 μονάδες.

Θα ξεκινήσετε το Στάδιο 1 με μια ευρεία εισαγωγή στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες και θα ακολουθήσετε μέχρι δύο ενότητες που θα επιλεγούν από διάφορα θέματα.

Στη συνέχεια, στο Στάδιο 2, θα επιλέξετε δύο ενότητες από ένα ευρύ φάσμα επιλογών τέχνης και ανθρωπιστικών επιστημών.

Στάδιο 1 (120 μονάδες)

Θα ξεκινήσετε με μια διεγερτική εισαγωγή στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, μελετώντας μια σειρά θεμάτων από διαφορετικές περιόδους και πολιτισμούς, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα βασικές δεξιότητες μελέτης. Προαιρετικές ενότητες βασίζονται σε αυτό το σταθερό ίδρυμα για την ανάπτυξη των κριτικών και αναλυτικών δεξιοτήτων σας. Σας προτείνουμε να μελετήσετε αυτό το στάδιο σε διάστημα δύο ετών για να δώσετε στον εαυτό σας μια στέρεη γείωση στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την καλή προετοιμασία για την εκλεγμένη διαδρομή μελέτης στο Στάδιο 2.

Ενότητες Πιστώσεις

Θα ξεκινήσετε το δίπλωμα με:

 • Οι τέχνες παρελθόν και παρόντες

Θα ολοκληρώσετε το Στάδιο 1 με μια επιλογή επιλογών, συνιστούμε:

 • Φωνές, κείμενα και υλικό πολιτισμό

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε 60 μονάδες από αυτήν τη λίστα ενοτήτων.

Εάν σχεδιάζετε να σπουδάσετε γαλλικά, γερμανικά ή ισπανικά ως μέρος του διπλώματός σας, θα πρέπει να επιλέξετε τις κατάλληλες γλώσσες.

Στάδιο 2 (120 μονάδες)

Οι ενότητες που αναφέρονται σε αυτήν την περιγραφή είναι προς το παρόν διαθέσιμες για μελέτη. Καθώς εργάζεστε με το δίπλωμα, θα συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις ικανότητές σας για κριτική σκέψη, γραφή και ανάλυση. Θα αρχίσετε να εργάζεστε και να σκέφτεστε πιο ανεξάρτητα σε σχέση με μια σειρά προβλημάτων και ερωτήσεων που θέτει η πορεία σπουδών σας. Θα λάβετε δύο ενότητες από την ιστορία της τέχνης, τις κλασικές σπουδές, τη δημιουργική γραφή, την αγγλική γλώσσα, την αγγλική λογοτεχνία, τη γαλλική, τη γερμανική, την ιστορία, τη μουσική, τη φιλοσοφία, τις θρησκευτικές σπουδές ή τα ισπανικά.

Ενότητες Πιστώσεις

Θα επιλέξετε ένα από:

 • Δημιουργικό γράψιμο
 • Εξερευνώντας την τέχνη και την οπτική κουλτούρα
 • Διερεύνηση της φιλοσοφίας
 • Μέσα στη μουσική
 • Ανάγνωση και μελέτη της λογοτεχνίας
 • Εξερεύνηση της θρησκείας: τόποι, πρακτικές, κείμενα και εμπειρίες
 • Εξερευνώντας τον κλασικό κόσμο
 • Πρόωρη σύγχρονη Ευρώπη: κοινωνία και πολιτισμός c.1500-1780
 • Τα βρετανικά νησιά και ο σύγχρονος κόσμος, 1789-1914
 • Κλασική Λατινική: η γλώσσα της αρχαίας Ρώμης

Θα επιλέξετε επίσης:

 • Ένας από αυτόν τον κατάλογο μονάδων 60

Οι ενότητες που αναφέρονται σε αυτήν την περιγραφή είναι προς το παρόν διαθέσιμες για μελέτη. Ωστόσο, καθώς αναθεωρούμε το πρόγραμμα σπουδών σε τακτική βάση, η ακριβής επιλογή μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Προσιτότητα

Κάνουμε όλα τα προσόντα όσο το δυνατόν πιο προσιτά και διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να υποστηρίξουμε όλους τους μαθητές μας. Το δίπλωμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες χρησιμοποιεί μια ποικιλία υλικών μελέτης και έχει τα ακόλουθα στοιχεία:

 • μελετώντας ένα μείγμα έντυπου και διαδικτυακού υλικού - οι ηλεκτρονικοί πόροι μάθησης μπορούν να περιλαμβάνουν ιστότοπους, κλιπ πολυμέσων ήχου και βίντεο και διαδραστικές δραστηριότητες, όπως ηλεκτρονικά κουίζ
 • που εργάζονται σε μια ομάδα με άλλους μαθητές
 • που εργάζονται με ειδικό υλικό ανάγνωσης, όπως έργα τέχνης και μουσικά χειρόγραφα
 • χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό (για παράδειγμα το πακέτο μουσικής Sibelius).

Όλα τα προσόντα απαιτούν από εσάς να ολοκληρώσετε τις δραστηριότητες μάθησης και αξιολόγησης μέσα σε ένα απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα και σύμφωνα με προκαθορισμένες προθεσμίες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαχειριστείτε το χρόνο σας αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και το Πανεπιστήμιο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε αυτήν την ικανότητα σε όλο το δίπλωμά σας. Οι πληροφορίες σχετικά με την αξιολόγηση θα είναι διαθέσιμες σε εσάς στην αρχή κάθε ενότητας.

Αν νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε πρόσθετη υποστήριξη με οποιοδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία, επισκεφτείτε τη σελίδα αναπηρίας μας για να μάθετε περισσότερα για αυτό που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν για να συζητήσετε τις ατομικές σας απαιτήσεις, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ρυθμίσεις πριν ξεκινήσετε.

Μαθησιακά αποτελέσματα, διδασκαλία και αξιολόγηση

Αυτό το προσόν αναπτύσσει τη μάθησή σας σε τέσσερις βασικούς τομείς:

 • Γνώση και κατανόηση
 • Γνωστικές δεξιότητες
 • Πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες

Βασικές δεξιότητες

Το επίπεδο και το βάθος της μάθησης σας αυξάνεται σταδιακά καθώς εργάζεστε μέσω του τίτλου σπουδών. Θα υποστηρίζεστε καθ 'όλη τη διάρκεια του μοναδικού τρόπου διδασκαλίας και αξιολόγησης της ΟΠ - που περιλαμβάνει έναν προσωπικό δάσκαλο για να καθοδηγήσει και να σχολιάσει το έργο σας. κορυφαία κείμενα ποιοτικών μαθημάτων. πόροι ηλεκτρονικής μάθησης, όπως podcast, διαδραστικά μέσα και ηλεκτρονικά υλικά. εκπαιδευτικές ομάδες και φόρουμ κοινότητας.

Μεταφορά πίστωσης

Εάν έχετε ήδη σπουδάσει σε πανεπιστημιακό επίπεδο, ίσως μπορείτε να το μετρήσετε για την απόκτηση του πτυχίου Open University - το οποίο θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα μειώνοντας τον αριθμό των ενοτήτων που χρειάζεστε για να μελετήσετε. Στην OU καλούμε αυτή τη μεταφορά πίστωσης.

Δεν είναι μόνο η πανεπιστημιακή μελέτη που μπορεί να θεωρηθεί, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε σπουδές από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ή επαγγελματικών προσόντων, όπως οι ΕΦΕ και οι ΥΦΦ.

Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για μεταφορά πίστωσης πριν από την εγγραφή σας, τουλάχιστον 4 εβδομάδες πριν από την καταληκτική ημερομηνία εγγραφής. Θα χρειαστεί να μάθουμε τι μελετήσατε, πού και πότε και θα πρέπει να δώσετε αποδείξεις για την προηγούμενη μελέτη σας.

Με την ολοκλήρωση

Με την ολοκλήρωση αυτού του προπτυχιακού μαθήματος, θα σας απονείμουμε το Δίπλωμα Ανώτατης Εκπαίδευσης στις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Προυποθέσεις εισόδου

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισόδου για αυτό το προσόν.

Στο The Open University πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους, γι 'αυτό παρέχουμε υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακή εκπαίδευση σε όποιον επιθυμεί να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες της και να εκπληρώσει τις δυνατότητές της.

Πόσο χρόνο χρειάζομαι;

Οι περισσότεροι από τους σπουδαστές μας μελετούν με μερική απασχόληση, συμπληρώνοντας 60 μονάδες ετησίως.

Αυτό συνήθως σημαίνει σπουδές για 16-18 ώρες την εβδομάδα.

Μετρώντας την προηγούμενη μελέτη

Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα μειώνοντας τον αριθμό των ενοτήτων που χρειάζεστε για να σπουδάσετε για αυτό το προσόν εάν έχετε:

 • που έχουν ήδη μελετηθεί σε πανεπιστημιακό επίπεδο (ακόμα και αν δεν ολοκληρώσατε τις σπουδές σας)
 • άλλα επαγγελματικά ή επαγγελματικά προσόντα, όπως οι ΕΔΕ και οι ΥΦΦ.

Πόσο κοστίζει αν σπουδάσω εκτός Ευρώπης;

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων πληρωμής για να βοηθήσουμε στην εξάπλωση ή ακόμη και στη μείωση του κόστους.

 • Τα τέλη καταβάλλονται με βάση κάθε ενότητα - δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για το σύνολο των προσόντων σας μπροστά.
 • Ένα προσόν περιλαμβάνει μια σειρά ενοτήτων, κάθε μία με ατομική αμοιβή. Προστίθενται μαζί, σας δίνουν το συνολικό κόστος.
 • Αν, όπως και οι περισσότεροι σπουδαστές της OU, μελετάτε μερικής απασχόλησης με ποσοστό 60 μονάδων ετησίως, θα περάσετε έξι χρόνια για να ολοκληρώσετε ένα πτυχίο.
 • Η τρέχουσα αμοιβή μας για 60 πιστώσεις είναι £ 2,864 *.
 • Η τρέχουσα αμοιβή μας για 120 μονάδες - η οποία ισοδυναμεί με μια μελέτη πλήρους φοίτησης ενός έτους - είναι £ 5.728 *.
 • Σε τρέχουσες τιμές, το συνολικό κόστος των προσόντων σας θα ήταν £ 11.456 *.

* Οι πληροφορίες σχετικά με τα τέλη που παρέχονται εδώ ισχύουν για ενότητες που ξεκινούν πριν από τις 31 Ιουλίου 2018. Τα τέλη συνήθως αυξάνονται ετησίως σύμφωνα με τον πληθωρισμό και τη στρατηγική προσέγγιση του Πανεπιστημίου για τις αμοιβές.

Καριέρα

Δεξιότητες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Αυτό το δίπλωμα στην ανώτατη εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να ασκήσετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητες των επιχειρημάτων και των αναλύσεων, οι οποίες εκτιμώνται πολύ από τους εργοδότες. Καθώς προχωράτε στις σπουδές σας, θα οικοδομήσετε σταθερά τις ικανότητές σας. αναπτύσσοντας μεγαλύτερη αντίληψη στην κατανόηση και την ανάλυση πληροφοριών και στην κατασκευή πιο περίπλοκων επιχειρημάτων ως απάντηση στις εργασίες. Θα μάθετε επίσης να σπουδάσετε ανεξάρτητα και να αναπτύξετε τον πληροφοριακό σας γραμματισμό. Αυτές είναι όλες οι απαραίτητες μεταβιβάσιμες δεξιότητες που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Σχέση καριέρας

Το εύρος της μελέτης και το εύρος των πολιτιστικών κειμένων και των αντικειμένων που αναλύονται, σε συνδυασμό με σαφή σκέψη και επικοινωνία, καθιστούν αυτό το δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχετικό με μια μεγάλη ποικιλία σταδιοδρομιών, όπως:

 • τη δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, τη δημόσια διοίκηση, τα ιδρύματα τέχνης και τις κοινωνικές υπηρεσίες
 • τη διαφήμιση, τη δημοσιογραφία, τις εκδόσεις, τις δημιουργικές βιομηχανίες και τις δημόσιες σχέσεις
 • εκπαίδευση
 • νομικές εργασίες
 • των επιχειρήσεων, των τραπεζών και του λιανικού εμπορίου
 • ανθρώπινο δυναμικό
 • φιλανθρωπικές οργανώσεις και εκστρατείες.

Εξερευνώντας τις επιλογές σας

Μόλις εγγραφείτε μαζί μας (και μέχρι τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας), θα έχετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία σταδιοδρομίας μας για ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και συμβουλών - συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ στο διαδίκτυο, της ιστοσελίδας, της προσομοίωσης συνεντεύξεων, καθώς και η δυνατότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ομιλίας σε έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας. Ορισμένες περιοχές του ιστότοπου είναι διαθέσιμες για προβολή ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για αναζήτηση και υποβολή αιτήσεων για θέσεις εργασίας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερες γενικές πληροφορίες σχετικά με το πώς η μελέτη OU ενισχύει την καριέρα σας.

Εν τω μεταξύ, αν θέλετε να κάνετε κάποια έρευνα σχετικά με αυτό το προσόν και για το πού μπορεί να σας οδηγήσει, δημιουργήσαμε ως αφετηρία έναν κατάλογο σχετικών τίτλων εργασίας (σημειώστε ότι ορισμένες σταδιοδρομίες ενδέχεται να απαιτούν περαιτέρω σπουδές, κατάρτιση ή / και εργασία εμπειρία πέρα ​​από το δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης):

 • δάσκαλος
 • επιμελητής μουσείων
 • δημόσιος υπάλληλος
 • διαχειριστής λογαριασμού διαφήμισης
 • δημοσιογράφος
 • εκδότης
 • μάνατζερ δημοσίων σχέσεων
 • δικηγόρος
 • φιλανθρωπία
 • διευθυντής λιανικών πωλήσεων
 • Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
 • πολιτικός
 • βιβλιοθηκάριος
 • αρχειοθέτης πληροφοριών
 • λογιστής
 • καθηγητής της περαιτέρω εκπαίδευσης
 • την τοπική κυβέρνηση και τη διοίκηση του NHS
 • διοίκηση τέχνης
 • εργαζόμενος συμβούλων
 • αξιωματικός τουριστών
 • εμπορία
 • διοίκηση Επιχειρήσεων.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University

Τελευταία ενημέρωση January 24, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
11,456 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών