Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το δίπλωμα στην επαγγελματική εσωτερική διακόσμηση παρέχει μια φανταστική εισαγωγή στο θέμα χωρίς προηγούμενα προσόντα απαραίτητα. Τα μαθήματα διπλωμάτων NDA μελετώνται στο διαδίκτυο ή στο In-Studio και είναι πλήρως διαπιστευμένα από τη βρετανική κυβέρνηση και αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο.
Για ποιο είναι αυτό το μάθημα;
Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για όλους τους μαθητές που είναι παθιασμένοι με το Interior Design, ακόμα κι αν δεν έχουν προηγούμενα προσόντα. Το μάθημα είναι ισοδύναμο με ένα βρετανικό επίπεδο Α και προσφέρει επιτυχημένους σπουδαστές πτυχίου ένα εγγυημένο μέρος στο πτυχίο Bachelor of Arts Interior Design. Αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο για μαθητές που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, να αλλάξουν καριέρα ή απλά να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους.

Πού είναι αυτό το μάθημα;
Το μάθημα μπορεί να μελετηθεί σε απευθείας σύνδεση ή γρήγορα μέσω των studios του Ντουμπάι ή του Ηνωμένου Βασιλείου. Η NDA είναι το μόνο Πανεπιστήμιο στον κόσμο στον κόσμο που μπορεί να σας κάνει να μην έχετε τα προσόντα στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων καθ 'όλη τη διάρκεια της απόκτησης του πτυχίου Master.

Ώρα μαθήματος.
Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να μελετηθούν με μερική απασχόληση σε εργασιακές δεσμεύσεις, ενώ ο μέσος χρόνος σπουδών είναι περίπου 6-9 μήνες με μερική απασχόληση. Εάν μελετηθεί με πλήρες ωράριο, ο μέσος χρόνος σπουδών μπορεί να μειωθεί σε περίπου 3-6 μήνες. Η ταχεία απόδοσή μας στο στούντιο είναι περίπου 8 εβδομάδες, με μια εβδομάδα πλήρους απασχόλησης στην αρχή, περίπου 30 ώρες μελέτης στο σπίτι μεταξύ και 1 εβδομάδα πλήρους απασχόλησης την εβδομάδα 8.

Τι θα μάθω;
Οι μονάδες περιλαμβάνουν:

 • Σχέδιο
 • Σχέδιο
 • Φωτισμός
 • Τελειώνει
 • Μαλακά έπιπλα
 • Θεωρία χρωμάτων
 • Ενημέρωση
 • Εφαρμογή συμβουλών σχεδιασμού και επιχειρήσεων.

Πώς θα ωφεληθώ από τη λήψη αυτού του μαθήματος;
Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος οι φοιτητές θα μπορούν:

 • Ξεκινήστε τη δική τους επιχείρηση εσωτερικού σχεδιασμού
 • Ξεκινήστε μια σταδιοδρομία σε μια εσωτερική σχεδίαση πρακτική
 • Πρόοδος στα πτυχία Bachelor of Arts. BA (Hons) Εσωτερική διακόσμηση, BA (Hons) Εσωτερική διακόσμηση κληρονομιάς, BA (Hons) Λιανικό Σχέδιο ή BA (Hons) Σχεδιασμός για υπαίθρια ζωή.
 • Ολοκληρώστε ένα έργο εσωτερικού σχεδιασμού στο σπίτι ως χόμπι

Πώς θα αξιολογηθεί;
Δεν υπάρχουν εξετάσεις! Ο προσωπικός σας εκπαιδευτής θα αξιολογήσει τις αποστολές σας.
Το μάθημα παραδίδεται μέσω διαδικτυακής μελέτης η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του προσαρμοσμένου Virtual Studio Studio (VLS). Το VLS επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, να επικοινωνούν με τους δασκάλους και να μοιράζονται ιδέες με άλλους σπουδαστές της NDA μέσω της online κοινότητας. Απαιτήσεις εισόδου:

 • Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ακαδημαϊκές απαιτήσεις, απλά ένα έντονο ενδιαφέρον και πάθος στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων
 • Οι φοιτητές πρέπει να έχουν ένα καλό επίπεδο και να κατανοούν τα γραπτά αγγλικά.

Μαρτυρία πρώην φοιτητή:
"Σίγουρα θα συνιστούσα την Εθνική Ακαδημία Σχεδιασμού σε άλλους φοιτητές, που επιτρέπει τόσο μεγάλη ευελιξία να δουλεύουν και να σπουδάζουν ταυτόχρονα και νομίζω ότι είναι το μοναδικό κολέγιο στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρουν πραγματικά το βαθμό εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για το εσωτερικό τα θέματα σχεδιασμού, καθώς και το λιανικό εμπόριο, την κληρονομιά και τον σχεδιασμό του κήπου, γι 'αυτό θα το συνιστούσα σίγουρα σε όποιον σκέφτεται να προκριθεί και να θέλει να σπουδάσει στο εσωτερικό του - Victoria Hedley.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNational Design Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
10 - 12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
395 GBP
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε δόσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη