Δίπλωμα σε Προοπτικές, Σχεδίαση

Institute for Design Led Entrepreneurship (IFDE)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δίπλωμα σε Προοπτικές, Σχεδίαση

Institute for Design Led Entrepreneurship (IFDE)

Ενώ το 60% των νέων θέλει να ξεκινήσει τη δική τους επιχείρηση, το 90% των νεοσύστατων επιχειρήσεων αποτυγχάνει εντός των πρώτων πέντε ετών λειτουργίας.

Θέλετε να μάθετε γιατί η επιχειρηματική νοοτροπία είναι σημαντική;

Υπάρχουν πολλοί ορισμοί που διατυπώνονται σχετικά με την επιχειρηματική ιδέα και το επιχειρηματικό πρόσωπο. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ορισμούς είναι προβληματικοί καθώς εστιάζουν στον ρόλο του επιχειρηματία στη δημιουργία ευκαιριών για οικονομική ανάπτυξη και τοποθετούν τον επιχειρηματία στενά σε ένα οικονομικό και επιχειρηματικό πλαίσιο. Η εκπαίδευση για την επιχειρηματικότητα στις σχολές επιχειρήσεων, για παράδειγμα, βρίσκεται ακόμη σε νέα διαχείριση επιχειρηματικών κεφαλαίων και στη διαδικασία επιχειρηματικού σχεδιασμού που ακολουθείται.

Αυτή η ισχυρή επιχειρηματική στάση παραμελεί την επιδίωξη της επιχειρηματικής συμπεριφοράς σε ευρύτερο προσωπικό και κοινωνικό πλαίσιο. Επίσης, ταιριάζει λιγότερο με την τρέχουσα, σχεδόν καθολική, διεθνή πολιτική έμφαση στη σχέση της επιχειρηματικής συμπεριφοράς με την απασχολησιμότητα και την έννοια της ανάπτυξης ενός επιχειρηματικού πνεύματος στον πληθυσμό στο σύνολό του. Η Ευρωπαϊκή Ένωση το περιγράφει ως «βασική αρμοδιότητα για όλους», βοηθώντας τους νέους να είναι δημιουργικοί και αυτοπεποίθηση σε ό, τι αναλαμβάνουν »(ΕΕ 2006).

Το επιχειρηματικό πνεύμα θεωρείται κεντρικό στοιχείο της ευρύτερης απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών γενικά, καθώς και ενός ευρέος φάσματος προσωπικών και οργανωτικών πλαισίων. Αυτό προϋποθέτει ότι η έννοια, αν και εξακολουθεί να ενσωματώνει την ίδρυση νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, περιλαμβάνει επίσης την αναζήτηση ευκαιριών, την πραγματοποίηση ευκαιριών, την επιδίωξη επιχειρηματικής νοοτροπίας, σε οποιοδήποτε πλαίσιο.

Το επίκεντρο του εκπαιδευτικού πλαισίου της IfDE είναι το «Επιχειρηματικό Ψυχαγωγικό Πρόσωπο / επιχειρηματικό πνεύμα» (που παρουσιάζει μια σειρά συμπεριφορικών και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών που συνδέονται συνήθως με το επιχειρηματικό άτομο) σε ένα ευρύ φάσμα πλαισίων, είτε μέσα σε ένα επιχειρηματικό, κοινωνικό ή προσωπικό πλαίσιο .

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Design Led Entrepreneuership θα περάσουν από μια εξειδικευμένη στούντιο βασισμένη εκπαίδευση που συνδυάζει τη θεωρητική αυστηρότητα με πρακτική εφαρμογή.

Διάφοροι παιδαγωγικοί οδηγοί έχουν εφαρμοστεί για να δημιουργήσουν το μέγιστο αντίκτυπο. Κάθε οδηγός θα διαμορφώσει την εκπαιδευτική παράδοση της «μάθησης με πράξη» για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της επιχειρηματικής νοοτροπίας των μαθητών. Ο στόχος καθενός από αυτούς τους οδηγούς θα είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη επιχειρηματικών συμπεριφορών και συμπεριφορών, καθώς και να δημιουργήσει τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τη γνώση ενός επιχειρηματικού προσώπου.

Δομή μαθημάτων

Δυνατότητες

Οι δυνατότητες που παρέχονται στον φοιτητή θα βασίζονται σε ένα πλαίσιο μαθησιακών αποτελεσμάτων και θα καλύπτουν τα εξής:

 • Επιχειρηματικές συμπεριφορές, δεξιότητες και χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της συναισθηματικής νοημοσύνης
 • Προετοιμασία για τον «τρόπο ζωής» του επιχειρηματία
 • Επιχειρηματικές αξίες και τρόποι να κάνεις πράγματα, να νιώθεις πράγματα, να οργανώνεις πράγματα, να επικοινωνείς με πράγματα και να μαθαίνεις πράγματα με εμπειρία
 • Επιχειρηματική συμπεριφορά και διαχείριση σε διαφορετικά πλαίσια - όχι μόνο επιχειρήσεις
 • Ιδέες συγκομιδή, πιάνοντας και υλοποίηση της ευκαιρίας
 • Διαχείριση επιχειρηματικά, ολιστικά και στρατηγικά (τεχνογνωσία)
 • Διαχείριση και μάθηση από σχέσεις (γνωρίζετε ποιος)

Μέχρι το τέλος του προγράμματος οι φοιτητές θα μπορούν:

 1. Αντιμετωπίστε θετικά και αποτελεσματικά τα προβλήματα σε άγνωστα περιβάλλοντα
 2. Εφαρμόστε νέες ιδέες, μεθόδους και τρόπους σκέψης
 3. Συνεργαστείτε με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων για την παροχή δημιουργικών και βιώσιμων λύσεων σε συγκεκριμένα προβλήματα
 4. Επικοινωνήστε αποτελεσματικά τόσο προφορικά όσο και γραπτώς
 5. Εργαστείτε αποτελεσματικά με συναδέλφους με διαφορετικές δεξιότητες, εμπειρίες και να είστε σε θέση να σκεφτείτε κριτικά την πρακτική σας
 6. Εξετάστε τα ηθικά και περιβαλλοντικά ζητήματα και τις ευθύνες όταν λαμβάνετε αποφάσεις
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 11, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ινδία - Pune, Maharashtra
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ινδία - Pune, Maharashtra
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών