δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της μηχανικής

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της μηχανικής

The Open University

Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης Μηχανικών

Μηχανική διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωής μας - από το δομημένο περιβάλλον, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και τα δίκτυα μεταφορών σε smartphones και ποδήλατα. Εάν εργάζεστε στον τομέα της μηχανικής που σχετίζονται με την απασχόληση σε τεχνικό επίπεδο και θα ήθελε να ενισχύσει την καριέρα σας, αυτό το βαθμό ίδρυμα είναι για σας. Ένα βήμα από μια μαθητεία, που συνδυάζει την ακαδημαϊκή δεξιότητες με τις ανάγκες του χώρου εργασίας σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Εφαρμόζει τη μελέτη της μηχανικής βασικές αρχές όπως η ενέργεια, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τα υλικά, μηχανική και δομική ανάλυση, με τη λύση των προβλημάτων της πραγματικής ζωής
 • Βασίζεται σε υπάρχουσες δεξιότητες και την εμπειρία σας για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες σχέδια ανάπτυξης σας
 • Μαθηματικά επιλογές για να ταιριάζει την εμπιστοσύνη και την εμπειρία σας
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για την περαιτέρω μελέτη.

Εκπαιδευτικά στόχοι

Στόχος μας είναι να σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον τομέα της μηχανικής. Πτυχίο Ίδρυμα σας σε Engineering θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν:

 • γνώσεων και κριτική κατανόηση της μηχανικής βασικές αρχές σε τομείς όπως η ενέργεια, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τα υλικά, μηχανική και δομική ανάλυση
 • προσωπικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες στο χειρισμό πληροφοριών και αριθμητικής, της πληροφορικής και της επικοινωνίας, την επίλυση προβλημάτων, την ηγεσία και την προσωπική διαχείριση
 • πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες που θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 10.528 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 4-6 ετών
 • Προθεσμία - 9 χρόνια

Ενδιαφέρον Καριέρα

Όποια και αν είναι το πεδίο της μηχανικής έχετε αυτή τη στιγμή εργάζονται, αυτή η πορεία θα ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Ειδικευμένοι μηχανικοί έχουν μεγάλη ζήτηση για την αυστηρή τους προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων και το υψηλό επίπεδο της αριθμητικής - ευκαιρίες στην έρευνα, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, τη θέση, τη διαχείριση του έργου, τεχνικές πωλήσεων και μάρκετινγκ, τεχνική δημοσιογραφία και το έργο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Έναρξη απαιτήσεις

Θα πρέπει να εργάζονται επί του παρόντος σε έργα που σχετίζονται με την απασχόληση να μελετήσει αυτό το προσόν. Θα πρέπει επίσης να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 6,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
3 - 9 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών