δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χρήση των υπολογιστών και πρακτική

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χρήση των υπολογιστών και πρακτική

The Open University

Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Πληροφορική και πληροφορικής Πρακτική

Ο σύγχρονος κόσμος εξαρτάται από τους υπολογιστές και τα συστήματα πληροφορικής για να λειτουργήσει. Αποκτήσουν τις δεξιότητες για να εργαστεί μαζί τους, και θα ανοίξει μια τεράστια ποικιλία από σταδιοδρομίες και άλλες ευκαιρίες - από τον έλεγχο των διαδικασιών για τη διασύνδεση με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Το δίπλωμα αυτό για την απόκτηση δεξιοτήτων και την εκμάθηση πώς να τις αναπτύξει στο χώρο εργασίας. Είτε θέλετε να κερδίσει την εμπιστοσύνη χρήση και διαχείριση IT, αξιοποίησης των νέων ευκαιριών και την ανάπτυξη λύσεων λογισμικού, υπάρχει μια διαδρομή μελέτης για σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Ένα μοναδικό προσόν με βάση την εργασία
 • Χτίζει για τις ικανότητες που ήδη έχετε για να σας δώσει μια ευρεία βάση στην πληροφορική και πληροφορικής
 • Η πιθανότητα να λάβει αναγνωρισμένη από τη βιομηχανία Microsoft εξετάσεις
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για περαιτέρω μελέτη

Εκπαιδευτικά στόχοι

Οι επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής φέρει πολλά διαφορετικά είδη εμπειρογνωμοσύνης για την εργασία τους. Ο σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι να σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα πρέπει να στηρίζουν μια καριέρα στον τομέα αυτό. Όπως επίσης και η ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των θεμελιωδών τεχνολογιών και τεχνικών σας. και τα ζητήματα που αφορούν στην εφαρμογή τους, θα είναι επίσης:

 • σας προετοιμάσει για να διατηρήσουν τη θέση τους σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο θεματικό τομέα, βοηθώντας σας να αναπτυχθεί ως ανεξάρτητη μαθητή
 • ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων στην επικοινωνία, αριθμητική, και συλλογική εργασία
 • σας δίνουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τη μάθησή σας στην ιδιωτική σας, την κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Και, ανάλογα με τη διαδρομή που θα επιλέξετε μέσα από την αναγνώριση, μπορείτε να αποκτήσετε:

 • πρακτική εμπειρία στη χρήση των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας
 • κατανόηση των τύπων λογισμικού και συστήματα ΤΠΕ που τώρα κατασκευάζονται και χρησιμοποιούνται, όπως τα κατανεμημένα συστήματα διαδικτύου, ευφυή συστήματα και βάσεις δεδομένων, και το ψηφιακό δίκτυο που κρύβεται πίσω από το ίδιο το διαδίκτυο
 • η κατανόηση των βασικών εννοιών της πληροφορικής και των σύγχρονων συστημάτων πληροφορικής
 • δεξιοτήτων στις κύριες εργασίες που εκτελούνται ως λογισμικό έχει κατασκευαστεί και συντηρείται, όπως την ανάλυση, το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την αξιολόγηση.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 10.528 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Ενδιαφέρον Καριέρα

Οικονομικών, της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων, το εμπόριο, τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως η υγεία και η εκπαίδευση, καθώς και του εθελοντικού τομέα είναι όλα εξαρτηθεί καθοριστικά από την πληροφορική και τα συστήματα ΤΠ. Αυτό το μάθημα πτυχίο είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για μια καριέρα σε οποιοδήποτε από αυτούς τους τομείς, με έμφαση στην τεχνολογία των πληροφοριών, της πληροφορικής, της τεχνολογίας των επικοινωνιών και συναφείς τομείς, ή να ενισχύσουν τις υπάρχουσες καριέρα σας.

Η έρευνα μέσω e-Skills Βρετανία έδειξε ότι πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών απασχολεί σήμερα 1 στα 20 του εργατικού δυναμικού του Ηνωμένου Βασιλείου. Προτείνει επίσης το ψηφιακό τομέα θα χρειαστεί περίπου 300.000 νέες προσλήψεις μέχρι το 2020 για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για δεξιότητες σε αυτόν τον τομέα. Τομείς της ανάπτυξης και των περιοχών υψηλής ζήτησης η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την ανάπτυξη των κινητών, το cloud computing και τη διαχείριση των Big Data, σε ρόλους όπως:

 • προγραμματισμού
 • συστήματα διαχείρισης
 • διαχείριση βάσεων δεδομένων
 • μηχανική λογισμικού
 • ανάλυση συστημάτων
 • σχεδιασμό των συστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
4 - 12 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών