δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελέτες γλώσσα

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελέτες γλώσσα

The Open University

Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης σε Μελέτες Γλώσσα

Το Δίπλωμα Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Γλωσσικών Σπουδών έχει ως στόχο να σας εξοπλίσει με τις ικανότητες που απαιτούνται για να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν σε ένα φάσμα των γλωσσών και των πολιτισμών. Ξεκινά παρέχοντας ένα ευρύ γείωση στη προπτυχιακών σπουδών γλώσσα, στη συνέχεια, σας δίνει τη δυνατότητα να ειδικεύονται σε δύο γλώσσες (από τα γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά), ή μία γλώσσα και στα αγγλικά - με πρόσθετες επιλογές στην κινεζική αρχάριους »(Mandarin) και Ουαλίας (μόνο σε 2014), και αρχάριους ή ενδιάμεσο ιταλικά.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Μάθετε για τις καλλιέργειες των επιλεγμένων γλωσσών και την ανάπτυξη διαπολιτισμικών ικανοτήτων σας
 • Σας παίρνει στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς σε τουλάχιστον μία σύγχρονη γλώσσα
 • Διερευνά πώς η γλώσσα είναι δομημένη και πως η χρήση του ποικίλλει σε διαφορετικά πλαίσια
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για την περαιτέρω μελέτη.

Εκπαιδευτικά στόχοι

Το δίπλωμα σας επιτρέπει να συνδυάζουν τη μελέτη των δύο σύγχρονες γλώσσες (από Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά) ή αγγλική γλώσσα μελέτες με μια σύγχρονη γλώσσα.

Αν συμπληρώσετε το δίπλωμα θα έχουν αναπτύξει την κατανόηση της δομής της γλώσσας, πώς η γλώσσα διαφέρει και τις αλλαγές και πώς χρησιμοποιείται σε διαφορετικά πλαίσια.

Κάθε ένα από τα σύγχρονα σκέλη γλώσσα σας παρέχει ευκαιρίες για να μάθουν πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε μια γλώσσα εκτός της αγγλικής, τόσο στην ομιλία και στη γραφή, και να αποκτήσουν γνώση των κοινωνιών και των πολιτισμών στην οποία χρησιμοποιείται η γλώσσα.

Το σκέλος αγγλική γλώσσα έχει ως στόχο να σας δώσει μια κατανόηση της ιστορίας της αγγλικής γλώσσας, την ανάπτυξη ως μια παγκόσμια γλώσσα και τη σύγχρονη χρήση του σε μια σειρά από κοινωνικά πλαίσια. Θα μάθετε από διαφορετικές θεωρητικές προσεγγίσεις στη μελέτη της γλώσσας και να έχουν ευκαιρίες να αναλύσουν την αγγλική χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία μέσων.

Όταν έχετε ολοκληρώσει το πτυχίο θα έπρεπε επίσης ευκαιρίες για να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τις γνωστικές δεξιότητες σας, για να γίνει ένας ανεξάρτητος μαθητής, και να αναπτύξουν άλλες μεταβιβάσιμες δεξιότητες και χαρακτηριστικά.

Εμπειρία της μελέτης σας θα είναι ισοδύναμο με τα δύο πρώτα χρόνια της μελέτης τιμά το επίπεδο σπουδών. Το δίπλωμα αυτό παρέχει μια διαδρομή για το BA (Honours) Γλώσσα Σπουδών (Q30).

Μεθόδους διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης

Κατά τη διάρκεια της μελέτης σας, η διδασκαλία και η μάθηση θα είναι μέσω της μελέτης υλικών (συμπεριλαμβανομένων οδηγών μελέτης, βιβλία, σετ βιβλία, υλικό ήχου και βίντεο, καθώς και CD / DVD-ROM). Θα λάβετε επίσης εξατομικευμένη ανατροφοδότηση δασκάλου σε γραπτή και προφορική εργασία, και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε προαιρετική tutorials. Στο σκέλος της εκμάθησης γλωσσών, υπάρχει τουλάχιστον μία υποχρεωτική εβδομάδα-μακρά οικιστική σχολείο ή εγκεκριμένη εναλλακτική λύση. Αξιολόγηση των γλωσσών θα είναι μέσω γραπτών εργασιών μέχρι 750 λέξεις και μιλώντας αναθέσεις έως 5 λεπτά. Υπάρχει, επίσης, ένα τέλος του έτους εξέτασης περιλαμβάνει γραπτή δοκιμασία. Αξιολόγηση της γλώσσας σκέλος αγγλικά είναι μέσω των γραπτών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμίων, ανάλυση κειμένου. Υπάρχει επίσης ένα άκρο της εκτίμησης ενότητας.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 10.528 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 4 χρόνια
 • Τελικό - 2 έτη
 • Προθεσμία - 12 χρονών

Ενδιαφέρον Καριέρα

Οι γλώσσες είναι κεντρικής σημασίας για ορισμένα επαγγέλματα, όπως μετάφραση, διερμηνεία και τη διδασκαλία. Επίσης, είναι ένα βασικό πλεονέκτημα για τη διπλωματική υπηρεσία, τον τουρισμό και τις διεθνείς επιχειρήσεις και τη διοίκηση. Αυτό το δίπλωμα θα λάβουν τις γλωσσικές δεξιότητές σας σε προχωρημένο επίπεδο.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής για να μελετήσει αυτό το προσόν. Μπορείτε, ωστόσο, θα πρέπει να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 6,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
2 - 12 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών