δίπλωμα του ανοικτού τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

δίπλωμα του ανοικτού τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

The Open University

Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης Open

Αυτό το Δίπλωμα της Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι μέρος του μοναδικού καταλόγου μας πρόγραμμα προσόντων - ένα από τα πιο ευέλικτα στο Ηνωμένο Βασίλειο - το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε και να ταιριάξετε οποιαδήποτε θέματα που σας αρέσει, την οικοδόμηση ενός προφίλ μελέτης ώστε να ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Μια εξαιρετική επιλογή εάν είστε βέβαιοι, όπου βρίσκεται το μέλλον σας
 • Ανακατέψτε και ταιριάζει με ενότητες όπως σας αρέσει, ή να συνδυάσετε ένα κύριο θέμα με λίγες μονάδες από άλλες περιοχές
 • Ακολουθήστε τα ενδιαφέροντά σας, δοκιμάστε κάτι νέο, ή μελέτη για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας
 • Αποκτήστε εξειδικευμένη κατανόηση της επιλεγμένο θέμα σας? κρίσιμες και αναλυτικές ικανότητες? και ένα προσόν αποτιμάται από τους εργοδότες
 • Count πίστωσης από σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου που έχετε ήδη ολοκληρώσει αλλού.

Εκπαιδευτικά στόχοι

Το Ανοικτό DipHE είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να μούχλα τις σπουδές σας για να ταιριάζει με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας. Η επιλογή από ένα ευρύ φάσμα επιβράβευση και ευχάριστη ενότητες μπορείτε να κατευθύνουν τις σπουδές σας για να επικεντρωθεί στην, ή συνδυάζουν, προσωπικά συμφέροντα και την καριέρα χρειάζεται. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να σας παρέχει:

 • την ευελιξία να μελετήσει τις μονάδες σε ένα ή περισσότερα υποκείμενα
 • την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας, τις γνώσεις και τις ικανότητες μέσα από τα επίπεδα 1 και 2 των πανεπιστημιακών σπουδών
 • μια εκτίμηση της ανάπτυξης των γνώσεων και της εφαρμογής της σε θέματα της επιλογής σας
 • τις δεξιότητες για να μάθουν ανεξάρτητα, οργανώνουν πληροφορίες και να επικοινωνούν αποτελεσματικά, είτε πρόκειται για ακαδημαϊκή μελέτη, την απασχόληση, ή τη δική σας ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 10.528 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 4 χρόνια
 • Τελικό - 2 έτη
 • Προθεσμία - 12 χρονών

Ενδιαφέρον Καριέρα

Η ευελιξία του Open προσόντα μας καθιστά σχετικά με ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας και των βιομηχανιών - πολλά από τα οποία δεν απαιτούν προσόντα για να έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτό το δίπλωμα μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξουν το υπάρχον εργασίας σας, ή να ανοίξει τις πόρτες σε μια νέα καριέρα. Η ευελιξία του ταιριάζει ιδιαίτερα τα άτομα με πολύπλευρη ρόλους εργασίας? και όποιον χρειάζεται να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την κατανόησή τους στην τρέχουσα εργασία τους ή τη μελλοντική πορεία της σταδιοδρομίας.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής για να μελετήσει αυτό το βαθμό. Μπορείτε, ωστόσο, θα πρέπει να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 6,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
2 - 12 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών