Δίπλωμα Καλών Τεχνών

Online College of Art & Design

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δίπλωμα Καλών Τεχνών

Online College of Art & Design

ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΤΩΡΑ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Αυτό το Δίπλωμα Καλών Τεχνών στο Ίδρυμα Online θα αποκαλύψει ποιος και τι είσαι! Αν θέλετε να μάθετε στη συνέχεια να μελετήσετε αυτό το πρακτικό, εξαιρετικά εκφραστικό μάθημα. Αν είστε προκλητικοί, έντονα παθιασμένοι, ατελείωτα δημιουργικοί, ασυνήθιστοι αν έχετε κάτι να πείτε στη συνέχεια κάντε αυτή την πορεία. Εάν θέλετε κάτι λιγότερο προσωπικό και περισσότερο για τις δεξιότητες και το σχεδιασμό στη ζωγραφική και την κατάρτιση της μελέτης της τέχνης και το δίπλωμα θεμέλια σχεδίασης.

Αυτή η μετασχηματιστική πορεία είναι ένα πρόγραμμα τριών σταδίων, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, σχεδιασμένο για σπουδαίους φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στο επάγγελμα του καλλιτέχνη. Αυτή η συναρπαστική πορεία έχει μια ισχυρή πρακτική εστίαση, αναπτύσσοντας όχι μόνο τη γνώση και την κατανόηση της καλής τέχνης, των πολιτισμών και της θεωρίας της εκφραστικής τέχνης, αλλά και των επαγγελματικών δεξιοτήτων. Οι επιτυχημένοι πτυχιούχοι κερδίζουν ένα δίπλωμα του Ιδρύματος που είναι ίσο με τα 3 επίπεδα A και είναι διαπιστευμένο σε εθνικό επίπεδο από έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, τα βραβεία ABC.

Εξίσου πολύτιμες, οι απόφοιτοι επιτυγχάνουν ένα εξειδικευμένο χαρτοφυλάκιο που εκφράζει ποιοι είναι και τι τους έχει σημασία, επιτρέποντας την πρόσβαση σε κορυφαία πανεπιστήμια και την απασχόληση ως επαγγελματίας καλλιτέχνης.

Επισκόπηση μαθημάτων

 • Απαιτήσεις συμμετοχής: 16 ετών και άνω, GCSE / IGCSE Τέχνη ή φωτογραφία ή καλό χαρτοφυλάκιο. Οι ώριμοι φοιτητές δεν απαιτούν πιστοποιητικά εξετάσεων, κάποια ικανότητα να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν και να επιδιώκουν την επιτυχία. Στείλτε ένα παράδειγμα της δουλειάς σας εάν δεν είστε σίγουροι για το επίπεδό σας.
 • Προγράμματα μερικής απασχόλησης: διατίθενται όλο το χρόνο - εγγράφονται τώρα
 • Προγράμματα πλήρους απασχόλησης: ξεκινήστε από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο και από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο Μπορεί να ισχύουν εξαιρέσεις.
 • Απαιτήσεις: ευρυζωνική σύνδεση / βασικά υλικά τέχνης
 • Πρόοδος: σε οποιοδήποτε πτυχίο Πανεπιστημίου / BA
 • Διαπίστευση: Βραβεία ABC
 • Ofqual Ρύθμιση: Ναι (Ofqual αριθμός 500/8476/8)
 • UCAS Tarif: έως 112 πόντους - ισοδύναμο με δύο επίπεδα A βαθμού A * - η εγγραφή στο πανεπιστήμιο απαιτεί 80 -100 βαθμούς UCAS
 • Υποστηριζόμενη εφαρμογή UCAS: Ναι
 • Υποστήριξη χαρτοφυλακίου: Ναι
 • Φροντιστήριο: πρόσωπο με πρόσωπο, ένα προς ένα - απεριόριστο

Πως δουλεύει

Οι σπουδαστές λαμβάνουν πρόσβαση στο δικό τους online στούντιο όπου μπορούν να εργαστούν μέσω της πορείας τους. Οι μονάδες και οι αναθέσεις παρατίθενται μαζί με τους πόρους υποστήριξης, τα μαθήματα βίντεο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, τους οδηγούς βήμα προς βήμα κλπ. Οι φωτογραφίες των ολοκληρωμένων εργασιών των μαθητών μεταφορτώνονται στο ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο του κολλεγίου τους για αξιολόγηση και εποικοδομητική, φιλική γραπτή ανατροφοδότηση σχετικά με τον τρόπο προόδου. Επιπλέον, οι μαθητές καλούνται να συζητήσουν με έναν έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εκπαιδευτή την πρόοδό τους και να λάβουν πρόσωπο με πρόσωπο λεκτική ανάδραση, ενθάρρυνση και υποστήριξη. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις σχέσεις με τους συναδέλφους τους σε απευθείας σύνδεση φοιτητές, καθώς μπορούν να δουν τα προφίλ και να σχολιάσουν τα έργα τέχνης των άλλων, αν το επιθυμούν.

Εκτίμηση

Σχηματική ως πρόοδος των μαθημάτων και αθροιστική στο τέλος των μονάδων και της πορείας. Το Final Major Project θα αξιολογηθεί εξωτερικά από το εξεταστικό συμβούλιο και αυτό θα αποφασίσει τον τελικό βαθμό σας. Θα ενημερώνεστε κάθε βήμα σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της δουλειάς σας.

Δομή του μαθήματος

Το μάθημα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά στάδια. Ερευνητικό στάδιο, Στάδιο Pathway και τελικά στάδιο επιβεβαίωσης. Κάθε στάδιο είναι διάρκειας 12 έως 24 εβδομάδων, ανάλογα με το αν σπουδάζετε με πλήρη ή μερική απασχόληση. Αυτά μπορούν να επεκταθούν εάν απαιτείται.

Το εξερευνητικό στάδιο είναι το πρώτο στάδιο του μαθήματος και, όπως λέει ο τίτλος, σας δίνει την ευκαιρία να καταλάβετε σε βαθύτερο επίπεδο τι είναι η τέχνη και το σχέδιο και να βιώσετε να εργάζεστε σε αρκετούς κλάδους. Σε κάθε τομέα, θα χρησιμοποιήσετε μια σειρά από υλικά και διαδικασίες και θα μάθετε την αξία του σχεδίου και της φωτογραφίας ως σημείο εκκίνησης.

Σας προσφέρουμε 5 προγράμματα από τα οποία σπουδάζετε 4.

 1. Φωτογραφία (υποχρεωτική)
 2. Καλές τέχνες
 3. Γραφιστική και απεικόνιση
 4. 3D (Αρχιτεκτονική, 3d Σχεδιασμός, Γλυπτική)
 5. Μόδα και Υφάσματα

Η Pathway είναι εκεί που επιλέγετε ποιο Pathway / πειθαρχία θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω και σε μεγαλύτερο βάθος. Οι εκπαιδευτές σας θα εξετάσουν μαζί σας το έργο σας από την εξερευνητική φάση και αυτό θα ενημερώσει την απόφασή σας. Η τελική απόφαση είναι βέβαια δική σας.

Το στάδιο επιβεβαίωσης είναι το τελικό στάδιο του διπλώματος ίδρυσης και το μόνο στάδιο που θα αποφασίσει τον τελικό βαθμό σας. Θα σας ζητηθεί να γράψετε μια δήλωση προθέσεων με την υποστήριξη του δασκάλου σας. Αυτό το έγγραφο θα περιγράψει το επιλεγμένο τελικό μεγάλο έργο. Το τελικό μεγάλο έργο είναι πρακτικό και μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε μορφή επιλέγετε. showreel, ένα φόρεμα, μια σειρά φωτογραφιών, μια ζωγραφική, ένα κινούμενο σχέδιο, ένα σχέδιο για ένα εσωτερικό, αρχιτεκτονικό σχέδιο, ένα βιντεοπαιχνίδι κλπ.

Τέλη

Τέλη = £ 2999 GBP- $ 3981 USD. Τα τέλη μπορούν να καταβάλλονται με μηνιαία (P / T: £ 149.99 GBP / $ 199.99 USD x 20 πληρωμές ή F / T: £ 299.99 GBP / $ 398.10 USD x 10 άτοκες δόσεις ή πληρωμένες εξ ολοκλήρου με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, επιταγή, Οι παραχωρήσεις είναι διαθέσιμες για τους δικαιούχους κρατικών παροχών.

ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΤΩΡΑ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Online College of Art & Design

Τελευταία ενημέρωση March 27, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,999 GBP
Information
Deadline
Locations
Dates