Δάσκαλος της Χριστιανικής Συμβουλευτικής (Online)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Δάσκαλος της χριστιανικής συμβουλευτικής σε απευθείας σύνδεση

Αυτό το online μάθημα διδάσκεται μόνο στα Αγγλικά.

Βάλτε τη φωνή του Θεού στο επίκεντρο της συμβουλευτικής σας και γίνετε ένα σκάφος της θείας θεραπευτικής δύναμής Του

 • Είστε ικανοποιημένοι με ένα πρόγραμμα χριστιανικών Συμβουλευτικών Διδασκάλων που έχει απλά μια «χριστιανική προοπτική» ή κάνει την πείνα της καρδιάς σας για την ικανότητα να υπηρετεί τη μετασχηματιστική δύναμη του Θεού και για να επιτρέψει στα σπασμένα και τα δεινά να ακούσουν τη φωνή του να μιλάει λέξεις που δίνουν ζωή άνετα απευθείας στην καρδιά τους;
 • Ψάχνετε για ένα ριζικά διαφορετικό πρόγραμμα χριστιανικού συμβουλευτικού προγράμματος; Ένα πρόγραμμα με προσέγγιση που παίρνει το ορθολογικό μυαλό έξω από το δρόμο και καλεί τον Υπέροχο Σύμβουλο να έρθει και να αντικαταστήσει αυτές τις οδυνηρές σκέψεις, εικόνες και μνήμες με τα θετικά Του;

Αν ναι, τότε το Master of Christian Counseling από το Christian Leadership University είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε.

125539_blur-1867402_960_720.jpg

Pexels / Pixabay

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη χριστιανική συμβουλευτική αξίζει πολύ περισσότερο από το χαρτί που εκτυπώνεται

Πιστεύουμε ότι η βιωματική γνώση είναι απείρως πιο πολύτιμη από την απομακρυσμένη εκμάθηση βιβλίων. Όλη η γνώση της κεφαλής στον κόσμο θα σας κάνει λίγο καλό εάν δεν μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει στον πραγματικό κόσμο. Γι 'αυτό κάθε βήμα του τρόπου που θα εφαρμόζετε αυτό που μαθαίνετε. Κάθε ένα από τα μαθήματα Χριστιανικής Συμβουλευτικής μας είναι ανανεωτικά πρακτικό και θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα μέσα από τις διαδικασίες και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται.

Γιατί είναι αυτό τόσο διαφορετικό από κάθε άλλο πρόγραμμα Christian Christian Counseling Masters Degree;

Δεν μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε το αποτέλεσμα του να εμφανιστεί ο Θεός και να υπηρετήσετε την θεραπευτική του δύναμη απευθείας σε μια σπασμένη καρδιά. Πηγαίνει τόσο πέρα από τις απλές χριστιανικές αρχές συμβουλευτικής που μπορείτε να επιχειρήσετε να εφαρμόσετε με τη δική σας δύναμη. Η φωνή του Κυρίου Ιησού Χριστού και η δύναμη που αλλάζει τη ζωή του είναι απολύτως απαραίτητες για την πλήρη και μόνιμη αποκατάσταση μιας βαθιά πληγωμένης καρδιάς.

Αυτά τα μαθήματα online Christian Counseling σχεδιάζονται για να φτάσουν στη ρίζα του προβλήματος και να διευκολύνουν αποτελεσματικά τον ίδιο τον Ιησού να έρχεται και να κάνει όλη τη "βαριά ανύψωση". Μόνος του μπορεί να εξαλείψει όχι μόνο τον συναισθηματικό πόνο, αλλά τα υποκείμενα καρδιακά ζητήματα που προκαλούν κάθε έναν από αυτούς τους εσωτερικούς αγώνες. Ο Θεός γνωρίζει την ακριβή προέλευση κάθε αρνητικής σκέψης, στάσης και εικόνας που έχει μια καρδιά και θέλει περισσότερο από οτιδήποτε να αγγίξει προσωπικά και να θεραπεύσει αυτές τις περιοχές.

Η ταχεία πορεία προς το πτυχίο σας

Είστε πολύ πιο κοντά στο χριστιανικό πτυχίο της Συμβουλευτικής σας από ό, τι συνειδητοποιείτε. Φέρτε μέχρι το 50% του βαθμού σας μέσω του συνδυασμού των μεταγραφών από άλλα κολλέγια και ένα χαρτοφυλάκιο Life Experience. Βάλτε τις προηγούμενες σπουδές και τις εμπειρίες σας για καλή χρήση και κερδίστε το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη χριστιανική συμβουλευτική γρηγορότερα από ό, τι σκεφτήκατε ποτέ!

Κερδίστε το πτυχίο σας από το σπίτι

Αποκτήστε ένα διαπιστευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη χριστιανική συμβουλευτική 100% μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Συμβουλευτικό Στάδιο Γρήγορη εκκίνηση

Κερδίστε μέχρι και το 50% του πανεπιστημιακού διπλώματος της χριστιανικής συμβουλευτικής σας μέσω του συνδυασμού της πίστης ζωής και των μεταβιβάσεων από άλλα κολέγια ή σεμινάρια.

Γιατί να πληρώσετε περισσότερα;

Τα δίδακτρα στην CLU είναι περίπου το 1/10 του μέσου ιδιωτικού κολλεγίου , και περίπου το 1/4 του δημόσιου κρατικού κολλεγίου.

Οι σπουδαστές από αναπτυσσόμενες χώρες θα λάβουν έκπτωση από το Christian Leadership University :

 1. Εάν παραγγείλετε ένα κανονικό μάθημα 3-πιστωτικών CLU, τα δίδακτρα μειώνονται από $ 300 σε $ 150. Τα υλικά διδασκαλίας και το κόστος της ναυτιλίας είναι επιπλέον.
 2. Έχουμε πάνω από 20 ηλεκτρονικές ενότητες κατάρτισης των κορυφαίων μαθημάτων μας που οδηγούν σε ένα δίπλωμα εφαρμοσμένης πνευματικότητας. Όλα τα υλικά είναι άμεσα διαθέσιμα στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Η κανονική τιμή ανά ενότητα είναι $ 99 - $ 197 και μπορείτε να ζητήσετε ένα κουπόνι που εκπτώνει τη μονάδα σε μισή τιμή. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Η CLU είναι # 1 στην εκμάθηση βασισμένη στην αποκάλυψη

Η μοναδική μας προσέγγιση είναι η αληθινή ζωή, βιβλική θεμελίωση, βασισμένη στην αποκάλυψη, που πιστοποιείται από τη φωνή του Θεού.

Διαθέσιμα Μαθήματα

 • COU202 Συμβουλεύεται ο Θεός
 • COU203 Βασικοί Λόγοι Επικοινωνίας
 • COU301 προσευχές που θεραπεύουν την καρδιά
 • COU305 Γονείς για την επιτυχία
 • REN103 Κοινωνία με τον Θεό
 • REN105 Πατέρα Καρδιά του Θεού
 • REN204 Φυσικά υπερφυσικό
 • REN206 Αύξηση της Οργάνωσης
 • REN207 Θεραπεία χρίσματος
 • REN310 Σοφία μέσω διερμηνείας ονείρου

Απαιτήσεις

Master Degrees απαιτούν συνολικά 40 μονάδες πέρα από πτυχίο πανεπιστημίου. Οι φοιτητές που εγγράφονται σε πρόγραμμα Master θα πρέπει να υποβάλουν επίσημη μεταγραφή για το πτυχίο τους.

Εάν το πτυχίο σας (δηλαδή το πτυχίο) βρίσκεται σε μια περιοχή της Βίβλου ή του υπουργείου ή προέρχεται από μια χριστιανική σχολή και συμπεριλάβατε μαθήματα σε Γραφή ή Υπουργείο και έχετε επιπλέον πιστωτικές μεταγραφές που δεν αποτελούν μέρος του πτυχίου σας, θα έχετε δυνατότητα να φέρετε έως και 10 μονάδες προς το βαθμό του μεταπτυχιακού τίτλου σας μέσω μεταγραφών από άλλα σχολεία ή με τεκμηριωμένη εμπειρία ζωής. Εάν το πτυχίο σας είναι σε τομέα που δεν σχετίζεται με πνευματική γνώση, και οι 40 πιστώσεις πρέπει να κερδίζονται από την CLU.

Αφού πάρετε την REN503 Κοινωνία με τον Θεό, θα σας επιτραπεί να ακολουθήσετε την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος στην επιλογή των μαθημάτων που παίρνετε για το πτυχίο σας, αφού Αυτός ξέρει καλύτερα από ό, τι κάνουμε ποιες γνώσεις και δεξιότητες θα χρειαστείτε για να εκπληρώσετε τα σχέδια που έχει για σενα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: clu@cluonline.com

Τηλέφωνο: 800-466-6961
ή
716-681-4896

Φαξ: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... περαιτέρω

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη