Δάσκαλος στη Νοημοσύνη

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

παρουσίαση

Το επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νοημοσύνη είναι ένα επίσημο πτυχίο ΙΙ του ΙΕΛΙΒΟ (δεύτερο επίπεδο) του Πανεπιστημίου Πήγασος της Ιταλίας, το οποίο παρέχει πρόσβαση στο διδακτορικό δίπλωμα λόγω της προσαρμογής και της υποδοχής του στο σχέδιο της Μπολόνια και στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (EHEA). Με αυτό το μεταπτυχιακό, ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει μια αναφορά στην Οικονομική Νοημοσύνη ή στην Ασφάλεια και την Άμυνα, ανάλογα με τα εκλεγμένα θέματα που επιλέγει.

Αν και η ανάγκη να γνωρίζουμε είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό του ανθρώπινου όντος, καθώς και η ανάγκη πρόβλεψης γεγονότων, το χάος που προέρχεται από την περίπλοκη πραγματικότητα στην οποία κινούμαστε απαιτεί μια συνεχή προσπάθεια, συνήθως αδύνατη, να διατάξουμε πολυπλοκότητα, εξοπλίζοντας τον εαυτό του με όργανα που επιτρέπουν την αποκωδικοποίηση των υφιστάμενων πληροφοριών. Αυτό το επίσημο πτυχίο Master Intelligence μας κάνει να δούμε με αυτόν τον τρόπο ότι ο άνθρωπος αντιμετωπίζει τον πραγματικό κόσμο και τις πληροφορίες που περιέχει μέσα από τις διαδικασίες του εγκεφάλου που επιτρέπουν τελικά να μετατρέψουν τις πληροφορίες - είτε δημόσιες είτε ιδιωτικές - στη γνώση.

Αλλά η γνώση δεν είναι γραμμική ή μη αναστρέψιμη, όπως προσπαθούν να το περιγράψουν οι διαφορετικές πληροφοριακές αντιλήψεις της δεκαετίας του '80 του 20ού αιώνα (όπως αναφέρθηκε στην Πυραμίδα της Γνώσης του Russel Ackoff το 1989). Σήμερα, η γνώση δεν είναι αρκετή και είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, ώστε να γίνει κατανοητό.

Σε αυτό το επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νοημοσύνη θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε σε βάθος τι είναι η νοημοσύνη και πώς εφαρμόζεται, εξάγοντας τη χρήση της δομής στην οποία χρησιμοποιείται. Με τον τρόπο αυτό, η νοημοσύνη ως εργαλείο για τη μείωση της αβεβαιότητας σε οποιαδήποτε διαδικασία λήψης αποφάσεων έχει άμεση εφαρμογή τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο, σε αυτή την πορεία της νοημοσύνης δεν θα βρείτε μεγάλες θεωρητικές διακρίσεις για το τι είναι η νοημοσύνη ή τα επώνυμα της, ούτε θα επικεντρωθεί σε μια μη συστηματική ταξινόμηση των τεχνικών συλλογής ή στις μη επιστημονικές τεχνικές ανάλυσης (δομημένες τεχνικές ανάλυση).

Αντίθετα, αυτό το μάθημα της νοημοσύνης είναι προσανατολισμένο στον τρόπο χρήσης της νοημοσύνης στις επαγγελματικές σας επιδόσεις από τη θεωρητική αυστηρότητα και την εννοιολογική σαφήνεια, ναι, αλλά με μια πρακτική προσέγγιση για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο στην επαγγελματική απόδοση.

Ξεκινάμε από την πεποίθηση ότι η νοημοσύνη δεν μπορεί να γίνει κατανοητή ή να μελετηθεί σε κενό, ανεξάρτητα. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στη σχέση που έχει αυτή (η νοημοσύνη) με άλλα μέρη της δομής και τον χρονικό χώρο στον οποίο εφαρμόζεται.

Πρόγραμμα σπουδών του επίσημου διδάκτορα στη νοημοσύνη

 • Βασικές αρχές Πληροφοριών
 • Εξέλιξη: δομές ευφυΐας
 • Παραγωγή πληροφοριών, βασικοί επαγγελματικοί οδηγοί
 • Νοημοσύνη, ψυχολογία και λήψη αποφάσεων
 • αντικατασκοπείας
 • Το νομικό καθεστώς της νοημοσύνης στην Ισπανία
 • Cyber ​​Intelligence
 • Νοημοσύνη εν όψει των κινδύνων και απειλών της σημερινής διεθνούς κοινωνίας (προαιρετικό)
 • Οικονομική και επιχειρηματική ευφυΐα (προαιρετικό)
 • Μεθοδολογία έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες
 • Τελικό Έργο Μάστερ (TFM)

Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νοημοσύνη

Οι σπουδαστές που έχουν πρόσβαση στο μεταπτυχιακό δίπλωμα ευφυΐας με πτυχίο, πτυχίο ή ισοδύναμο, θα λάβουν διπλό πτυχίο:

1.- Επίσημος τίτλος του Πανεπιστημίου της Πάγκας της Ιταλίας (Master di II Livello )

'Μάστερ στη νοημοσύνη'

2.- Ίδιος τίτλος του Iniseg

'Δάσκαλος στη Νοημοσύνη'

Οι σπουδαστές που έχουν πρόσβαση χωρίς ακαδημαϊκά προσόντα, θα λάβουν αποκλειστικά το πτυχίο INISEG.

Απαιτήσεις για τη μελέτη του επίσημου μεταπτυχιακού στη νοημοσύνη

Αυτό το επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νοημοσύνη έχει πρακτικό προσανατολισμό και απευθύνεται σε επαγγελματίες του τομέα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις πρακτικές και τις διαδικασίες τους ή που ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν διαφορετικά εργαλεία για να μειώσουν την αβεβαιότητα που είναι εγγενής στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στον τομέα τους ή στην επαγγελματική τους απόδοση.

Ο φοιτητής θα βρει μεταξύ των συμμαθητών του άλλους επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς με τους οποίους θα εξάγει τη χρήση και εφαρμογή των πληροφοριών από διαφορετικές δομές.

Επαγγελματικές εξόδους του Επίσημου Δασκάλου στη Νοημοσύνη

Μεταξύ των άλλων αποτελεσμάτων, οι σπουδαστές που λαμβάνουν αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νοημοσύνη μπορούν να αφιερωθούν στα ακόλουθα επαγγέλματα ή τομείς:

 • Μηχανικοί υπολογιστών
 • Μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων
 • Οικονομικοί αναλυτές
 • Αναλυτές πληροφοριών
Ανάλογα με τα μαθήματα για τα οποία ο σπουδαστής επιλέγει, αυτό θα λάβει μια μνεία στην Οικονομική Νοημοσύνη ή αναφορά στην Ασφάλεια και την Άμυνα.
Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... περαιτέρω

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Zamora + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη