Γιατρός της Χριστιανικής Συμβουλευτικής (Online)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Διδακτορικό στη χριστιανική συμβουλευτική

Αυτό το online μάθημα διδάσκεται μόνο στα Αγγλικά.

Βάλτε τη φωνή του Θεού στο επίκεντρο της συμβουλευτικής σας και γίνετε ένα σκάφος της θείας θεραπευτικής δύναμής Του.

 • Είστε σίγουροι ότι εξυπηρετείτε στις βαθιές καρδιακές ανάγκες των πελατών σας ή αισθάνεστε μερικές φορές ότι απλά βάζετε Band-Aids για να καλύψετε τα τραυματισμένα τραύματα;
 • Δεν θα θέλατε να γνωρίζετε ότι οι πελάτες σας έχουν καθαριστεί και θεραπευτεί με την εμπειρία της αγάπης αφή και συμπονετικά λόγια του Wonderful Counselor Who alone μπορεί να αγγίξει τα βαθύτερα μέρη μέσα;

Αν ναι, τότε το Διδακτορικό Δίπλωμα στην Χριστιανική Συμβουλευτική από το Christian Leadership University είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε.

125539_blur-1867402_960_720.jpg

Pexels / Pixabay

Ένας διδάκτορας της Χριστιανικής Συμβουλευτικής αξίζει πολύ περισσότερο από το χαρτί που εκτυπώνεται

Πιστεύουμε ότι η βιωματική γνώση είναι απείρως πιο πολύτιμη από την απομακρυσμένη εκμάθηση βιβλίων. Όλη η γνώση της κεφαλής στον κόσμο θα σας κάνει λίγο καλό εάν δεν μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει στον πραγματικό κόσμο. Γι 'αυτό κάθε βήμα του τρόπου που θα εφαρμόζετε αυτό που μαθαίνετε. Κάθε ένα από τα μαθήματα Χριστιανικής Συμβουλευτικής μας είναι ανανεωτικά πρακτικό και θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα μέσα από τις διαδικασίες και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται.

Γιατί είναι αυτό τόσο διαφορετικό από κάθε άλλο σε απευθείας σύνδεση Χριστιανικό Συμβουλευτικό Διδακτορικό πρόγραμμα;

Δεν μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε το αποτέλεσμα του να εμφανιστεί ο Θεός και να υπηρετήσετε την θεραπευτική του δύναμη απευθείας σε μια σπασμένη καρδιά. Πηγαίνει τόσο πέρα από τις απλές χριστιανικές αρχές συμβουλευτικής που μπορείτε να επιχειρήσετε να εφαρμόσετε με τη δική σας δύναμη. Η φωνή του Κυρίου Ιησού Χριστού και η δύναμη που αλλάζει τη ζωή του είναι απολύτως απαραίτητες για την πλήρη και μόνιμη αποκατάσταση μιας βαθιά πληγωμένης καρδιάς.

Αυτά τα μαθήματα online Christian Counseling σχεδιάζονται για να φτάσουν στη ρίζα του προβλήματος και να διευκολύνουν αποτελεσματικά τον ίδιο τον Ιησού να έρχεται και να κάνει όλη τη "βαριά ανύψωση". Μόνος του μπορεί να εξαλείψει όχι μόνο τον συναισθηματικό πόνο, αλλά τα υποκείμενα καρδιακά ζητήματα που προκαλούν κάθε έναν από αυτούς τους εσωτερικούς αγώνες. Ο Θεός γνωρίζει την ακριβή προέλευση κάθε αρνητικής σκέψης, στάσης και εικόνας που έχει μια καρδιά και θέλει περισσότερο από οτιδήποτε να αγγίξει προσωπικά και να θεραπεύσει αυτές τις περιοχές.

Η ταχεία πορεία προς το πτυχίο σας

Είστε πολύ πιο κοντά στο πτυχίο σας Συμβούλου Χριστιανικής Συμβουλευτικής από ό, τι συνειδητοποιείτε. Φέρτε μέχρι το 50% του διδακτορικού σας τίτλου μέσω του συνδυασμού των μεταγραφών από άλλα κολέγια και ενός χαρτοφυλακίου Life Experience. Βάλτε τις προηγούμενες σπουδές και τις εμπειρίες σας για καλή χρήση και κερδίστε το διδακτορικό σας για τη χριστιανική συμβουλευτική γρηγορότερα από ό, τι σκεφτήκατε ποτέ!

Κερδίστε το πτυχίο σας από το σπίτι

Αποκτήστε ένα διαπιστευμένο Διδακτορικό Δίπλωμα στην Χριστιανική Συμβουλευτική 100% μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Συμβουλευτικό Στάδιο Γρήγορη εκκίνηση

Κερδίστε μέχρι και το 50% του χριστιανικού σας συμβουλευτικού διδακτορικού διπλώματος μέσω του συνδυασμού της πιστωτικής εμπειρίας και των μεταβιβάσεων από άλλα κολέγια. ή σεμινάρια.

Γιατί να πληρώσετε περισσότερα;

Τα δίδακτρα στην CLU είναι περίπου το 1/10 του μέσου ιδιωτικού κολλεγίου , και περίπου το 1/4 του δημόσιου κρατικού κολλεγίου.

Οι σπουδαστές από αναπτυσσόμενες χώρες θα λάβουν έκπτωση από το Christian Leadership University :

 1. Εάν παραγγείλετε ένα κανονικό μάθημα 3-πιστωτικών CLU, τα δίδακτρα μειώνονται από $ 300 σε $ 150. Τα υλικά διδασκαλίας και το κόστος της ναυτιλίας είναι επιπλέον.
 2. Έχουμε πάνω από 20 ηλεκτρονικές ενότητες κατάρτισης των κορυφαίων μαθημάτων μας που οδηγούν σε ένα δίπλωμα εφαρμοσμένης πνευματικότητας. Όλα τα υλικά είναι άμεσα διαθέσιμα στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Η κανονική τιμή ανά ενότητα είναι $ 99 - $ 197 και μπορείτε να ζητήσετε ένα κουπόνι που εκπτώνει τη μονάδα σε μισή τιμή. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Η CLU είναι # 1 στην εκμάθηση βασισμένη στην αποκάλυψη

Η μοναδική μας προσέγγιση είναι η αληθινή ζωή, βιβλική θεμελίωση, βασισμένη στην αποκάλυψη, που πιστοποιείται από τη φωνή του Θεού.

Διαθέσιμα Μαθήματα

 • COU202 Συμβουλεύεται ο Θεός
 • COU203 Βασικοί Λόγοι Επικοινωνίας
 • COU301 προσευχές που θεραπεύουν την καρδιά
 • COU305 Γονείς για την επιτυχία
 • REN103 Κοινωνία με τον Θεό
 • REN105 Πατέρα Καρδιά του Θεού
 • REN204 Φυσικά υπερφυσικό
 • REN206 Αύξηση της Οργάνωσης
 • REN207 Θεραπεία χρίσματος
 • REN310 Σοφία μέσω διερμηνείας ονείρου

Απαιτήσεις

Οι περισσότεροι από τους διδακτορικούς τίτλους απαιτούν την ολοκλήρωση 40 μονάδων πέρα από το μεταπτυχιακό δίπλωμα με την επιλογή να κάνει μια διδακτορική διατριβή για ένα μέρος των πιστώσεων. Τα ακόλουθα πτυχία απαιτούν 60 μονάδες πέρα από το μεταπτυχιακό δίπλωμα, συμπεριλαμβανομένης μιας υποχρεωτικής διδακτορικής διατριβής: γιατρός της Χριστιανικής Φιλοσοφίας, γιατρός της θεότητας και γιατρός της Θεολογίας. Οι πιστώσεις αυτές μπορεί να προέρχονται από ένα συνδυασμό 1) μαθημάτων που λαμβάνονται. 2) ένα πρωτότυπο διδακτικό ή υπουργικό έργο και 3) πρακτική άσκηση ή πρακτική άσκηση. Ο σπουδαστής αναμένεται να συνεργαστεί με τον Κοσμήτορα για να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει την επιθυμία του για ανάπτυξη στην περιοχή όπου ο Θεός έχει βάλει ένα πάθος στην καρδιά του.

 1. Μαθήματα που γίνονται: Ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα μαθήματα που προσφέρει η CLU. Εάν επιλέξει ένα προπτυχιακό μάθημα, θα προστεθούν πρόσθετες εργασίες για την εκπλήρωση των απαιτήσεων σε επίπεδο μεταπτυχιακού επιπέδου.
 2. Πρωτότυπη διατριβή ή έργο του υπουργείου: Αυτό μπορεί να είναι ένα πρωτότυπο γραπτό έργο ή η δημιουργία εργασίας του υπουργείου. Η μοναδικότητα και / ή η πρωτοτυπία θα αποτελέσουν βασικά σημεία αξιολόγησης αυτού του έργου. Αν πρόκειται για ένα γραπτό έργο, πρέπει να διατηρηθεί μια ισορροπία μεταξύ της αρχικής κειμενικής έρευνας (στη Γραφή και τη δευτερογενή βιβλιογραφία) και της πρακτικής δοκιμασίας της διατριβής στην πραγματική ζωή. Κάπως το έργο του υπουργείου ή το πρωτότυπο γραπτό έργο πρέπει να προσθέσει μια νέα προοπτική στη γνώση και την πρακτική του θέματος που εξετάζεται από τη διατριβή.
 3. Πρακτική ή πρακτική άσκηση: Ενθαρρύνουμε επίσης ένα τμήμα του διδακτορικού διπλώματος να είναι από εμπειρία πραγματικού μαρτυρίου.

Όρια: Για το σύνολο τόσο των πιστώσεων μεταφοράς από άλλα ιδρύματα όσο και των πιστώσεων που αποκτήθηκαν για τη ζωή, μπορούν να δοθούν 20 μονάδες κατ 'ανώτατο όριο. Από αυτά τα 20, δεν μπορούν να προέρχονται περισσότερα από 10 από πιστώσεις που κερδίστηκαν για τη ζωή.

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: clu@cluonline.com

Τηλέφωνο: 800-466-6961
ή
716-681-4896

Φαξ: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... περαιτέρω

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη