Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στη θρησκευτική εκπαίδευση εξ αποστάσεως (credl)

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στη θρησκευτική εκπαίδευση εξ αποστάσεως (credl)

University of Glasgow - Online Study

Το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζεται από τους επισκόπους της Σκωτίας ως προκαταρκτική προσόν στην γενικού Καθολική θρησκευτική εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να διδάξουν θρησκευτική εκπαίδευση στην Καθολική πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα on-line πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και καλύπτει πτυχές της θεολογικής εκπαίδευσης.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

  • Το Certificate in Θρησκευτική Εκπαίδευση από Απόσταση Μάθηση (μαζί με την απαραίτητη έγκριση εκκλησία) θα σας επιτρέψει να διδάσκουν σε καθολικά σχολεία.
  • Θα σας παρέχει την απαιτούμενη κατανόηση από τα κύρια δόγματα της Καθολικής Χριστιανικής θεολογίας, την Καθολική όραμα της εκπαίδευσης και της μεθοδολογίας σκόπιμο να Καθολική θρησκευτική εκπαίδευση.
  • Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης συνιστάται αν είστε επαγγελματίας δάσκαλος και θέλετε να ξανά επισκεφτείτε την κατανόηση των θεμάτων αυτών στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD).
  • Μπορεί να ολοκληρωθεί ταυτόχρονα με ένα κρεβάτι ή ένα πρόγραμμα PGDE και το ΜΑ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Dumfries, (ή στη συνέχεια με την ολοκλήρωση οποιουδήποτε από αυτά τα προγράμματα).
  • CREDL είναι το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης διαδρομή για τους ειδικευμένους καθηγητές ή φοιτητές που σπουδάζουν ένα ΙΤΕ προγράμματος σε άλλα πανεπιστήμια.

Δομή του προγράμματος

CREDL είναι το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης διαδρομή για τους ειδικευμένους καθηγητές ή φοιτητές που σπουδάζουν ένα ΙΤΕ προγράμματος σε άλλα πανεπιστήμια.

μαθήματα Κορμού

  • Πτυχές της θεολογικής εκπαίδευσης 1
  • Πτυχές της θεολογικής εκπαίδευσης 2.

Για κάθε μάθημα θα παράγει ένα χαρτοφυλάκιο, ένα 1.500-λέξη δοκίμιο.

Επαγγελματικές προοπτικές

Ως απόφοιτος θα έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και πιστοποίησης να προχωρήσει σε ρόλους διδασκαλίας μέσα Καθολική εκπαίδευση.

Προυποθέσεις εισόδου

Θα πρέπει να είναι κάτοχοι προσόντα διδασκαλίας ή να είναι ένας φοιτητής σε ένα πρόγραμμα της αρχικής κατάρτισης των εκπαιδευτικών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
455 GBP
- ανά 30 Συντελεστές
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών