Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στην προηγμένη εκπαιδευτική ηγεσία

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στην προηγμένη εκπαιδευτική ηγεσία

University of Glasgow - Online Study

Αυτό το online πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει αυτές βασικούς ρόλους στον τομέα της εκπαίδευσης να αναπτύξουν και να προωθήσουν την ηγεσία γνώσεις τους και την πρακτική να επηρεάσει και να οδηγήσει την αλλαγή σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο πλαίσιο, στο στρατηγικό, ευέλικτο και ευκίνητο τρόπους.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

  • Το νέο αυτό ηλεκτρονικό πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του McGill, του Καναδά, και έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει το πιστοποιητικό τους Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Ηγεσία στην Εκπαιδευτική & Διοικητικής Ανάπτυξης (Ι-LEAD).
  • Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ηγέτες με τις εννοιολογική κατανόηση και εφαρμογή στην πράξη ότι θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τεχνογνωσία σε καινοτόμες προσεγγίσεις ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένων μετασχηματιστική και τη βιώσιμη ηγεσία και την ηγεσία σε επίπεδο συστήματος.
  • Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη των ικανοτήτων ηγεσίας και την οικοδόμηση ικανότητας σε ένα άτομο, ομάδα ή οργανωτικό επίπεδο.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθούν και να δικτυωθούν με τους ομολόγους σας κατά τη διάρκεια μιας εντατικής Σαββατοκύριακο μελέτη τριών ημερών.
  • Στη επιτυχή ολοκλήρωση και των δύο πιστοποιητικά θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν αυτά τα βραβεία και να εργαστούν προς την κατεύθυνση ενός τίτλου Masters με το Πανεπιστήμιο McGill.

Δομή του προγράμματος

Θα χρειαστούν τρία μαθήματα τα οποία θα πρέπει να παραδοθεί σε απευθείας σύνδεση. Θα υπάρξει μια εντατική το Σαββατοκύριακο μελέτη διάρκειας τριών ημερών στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης κατά τη διάρκεια της πορείας 2 η οποία θα είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές να ανταποκριθούν στο πρόσωπο με πρόσωπο συνεδρίες

μαθήματα Κορμού

  • Η ανάπτυξη ως στρατηγικός ηγέτης
  • Οδηγώντας στρατηγική αλλαγή
  • Η δυναμική και το δίλημμα της ηθικής ηγεσίας.

Επαγγελματικές προοπτικές

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους επίδοξους ηγέτες του κόσμου στον τομέα της εκπαίδευσης για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου που θα έχουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση σήμερα και στο μέλλον. Το πρόγραμμα, και τον ομόλογό του πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο McGill, έχει ως στόχο να προωθήσει τη σταδιοδρομία των ηγετών της εκπαίδευσης στον κόσμο.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα 2.1 πτυχίο Honours ή μη-UK ισοδύναμο (για παράδειγμα, ΣΔΣ 3,0 ή παραπάνω) στην εκπαίδευση, την πολιτική, την οικονομία ή που σχετίζονται με τις κοινωνικές επιστήμες θέμα, με δύο έως τρία έτη αποδεικνύεται εμπειρία σε ένα ηγετικό ρόλο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
10,000 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών