Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στην πνευματική και θρησκευτική φροντίδα υγείας και κοινωνικής φροντίδας

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στην πνευματική και θρησκευτική φροντίδα υγείας και κοινωνικής φροντίδας

University of Glasgow - Online Study

πλαισίων Τρέχουσα υγείας και κοινωνικής φροντίδας θεωρούν την πνευματική φροντίδα ως βασικό συστατικό της υγείας και της ευημερίας και όλοι οι επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας θα πρέπει να αξιολογεί και να σέβονται τις πνευματικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις των ασθενών και των φροντιστών τους. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Αυτό το πρόγραμμα πιστοποιητικό επιτρέπει στους επαγγελματίες της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας να αντλήσει από τη δική τους επαγγελματική εμπειρία και να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες της πολυπολιτισμικής, ηθικά, νομικά και ασφαλή παροχή πνευματική και θρησκευτική φροντίδα στην πράξη.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

  • Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές από όλη τη Βρετανία και τον κόσμο για να επωφεληθούν από ηγετικό ρόλο της Σκωτίας στην ανάπτυξη της πνευματικής και θρησκευτικής φροντίδας υγείας και κοινωνικής φροντίδας και αυτό είναι που δημοσιεύθηκε πόρων.
  • Αυτό το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετάσχουν σε προχωρημένο επαγγελματικής εκπαίδευσης σχετικά με την υγεία και την κοινωνική μέριμνα πρακτική τους και να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό βραβείο από μια κορυφαία Πανεπιστημίου.
  • Για επαγγελματίες Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας: το πρόγραμμα διαλύει τις πολλές δημοφιλείς παρανοήσεις γύρω από την πνευματική και θρησκευτική φροντίδα και έχει τις ρίζες της σε μια ικανότητα και αρμοδιότητα με βάση προσέγγιση για την επίτευξη πνευματική και θρησκευτική φροντίδα που σχετίζεται με την κλινική ρόλος και η ρύθμιση του μαθητή.
  • Για την Υγεία και ιερείς Κοινωνικής Φροντίδας που δεν κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί από την άκρως επιτυχημένη Πιστοποιητικό PC στην Υγεία ποιμαντικές. Επιτρέπει υποψήφιους και υπάρχον Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας ιερείς από όλο τον κόσμο για να μελετήσει τομέα τους χωρίς την ανάγκη για μια τοποθέτηση φοιτητών ποιμαντικές έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Τα υφιστάμενα και τα μελλοντικά Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας ιερείς που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να εξετάσει τη Βεβαίωση μετεκπαίδευσης στην πνευματική και θρησκευτική φροντίδα στο Πρόγραμμα Υγείας το οποίο είναι διαπιστευμένο από το Διοικητικό Συμβούλιο της Υγείας ποιμαντικές του Ηνωμένου Βασιλείου για την επαγγελματική καταχώρηση.
  • Αυτό το πρόγραμμα παρέχεται από έμπειρους και δημοσιεύθηκε εμπειρογνώμονες στον τομέα της πνευματικής και θρησκευτικής φροντίδας υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Όλα διδακτικό προσωπικό να διατηρήσει μια κλινική ρόλο σε νοσοκομεία, γηροκομεία και την κοινότητα που ενισχύει και ενημερώνει τις γνώσεις τους.

Δομή του προγράμματος

Οι μαθητές μελετούν τρία μαθήματα:

  • Αρχές της Πνευματικής και Θρησκευμάτων Φροντίδας Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας
  • Πνευματική και Θρησκευτική Φροντίδας Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας Πρακτική
  • Σύνθετη Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας Πρακτική

Προυποθέσεις εισόδου

Πρέπει να έχετε ένα σχετικό επαγγελματικό πτυχίο, ένα πρώτο πτυχίο ή ισοδύναμο και δύο χρόνια εμπειρία μετά την αναγνώριση ή ισοδύναμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
12 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,417 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών