Βεβαίωση μετεκπαίδευσης σε αρχαιότητες της εμπορίας και της εγκληματικότητας τέχνης

University of Glasgow - Online Study

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βεβαίωση μετεκπαίδευσης σε αρχαιότητες της εμπορίας και της εγκληματικότητας τέχνης

University of Glasgow - Online Study

Το πρόγραμμα ερευνά την άθλια γκρίζα αγορά λεηλατήθηκαν και κλεμμένων πολιτιστικών αγαθών. Με το συνδυασμό έρευνα αιχμής από τους τομείς της εγκληματολογίας, αρχαιολογίας, ιστορίας της τέχνης, μελέτες κληρονομιά, και του δικαίου, μέσω συζήτηση συναρπαστικό μελέτες περιπτώσεων, αυτό το μάθημα θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τα εγκληματικά δίκτυα που λειτουργούν στον τομέα της εγκληματικότητας τέχνης και ό, τι μπορεί να γίνει για να προστατεύσει το παρελθόν μας και τον πολιτισμό μας για το μέλλον.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

  • Αυτή είναι η μόνη σε απευθείας σύνδεση έγκλημα της τέχνης και της παράνομης αρχαιοτήτων ερευνητικό πρόγραμμα που διατίθενται σήμερα και είναι το πρώτο Πανεπιστήμιο διαπιστευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα που προσφέρονται σε αυτό το θέμα.
  • Θα πρέπει να διδάσκονται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς στον τομέα αυτό, που είναι μέλη του Προγράμματος Εμπορίας Πολιτισμού, το μόνο ακαδημαϊκή ερευνητική ομάδα αφιερωμένο στη μελέτη της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών.
  • Το πρόγραμμα διδάσκεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση μέσω του προ-ηχογραφημένων διαλέξεων και προαιρετικά σεμινάρια σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει απόσταση μαθητές μέγιστη ευελιξία, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο των instructure και την αλληλεπίδραση από ομοτίμους που απαιτούνται για να διερευνήσει τέτοιες δύσκολες θέματα.
  • Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τη Βεβαίωση μετεκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν στην Γλασκώβη, για να ολοκληρωθεί ένα πλήρες μεταπτυχιακό στον τομέα της εγκληματολογίας και της ιστορίας της τέχνης.

Δομή του προγράμματος

Θα χρειαστούν τρία μαθήματα σε τρία εξάμηνα (περιλαμβάνεται το καλοκαίρι διδασκαλίας). Κατά τη διάρκεια κάθε μάθημα θα διερευνήσει και να παρουσιάσει μια μελέτη περίπτωσης τέχνη ή αρχαιότητες της εγκληματικότητας, παράγουν ένα χαρτοφυλάκιο ποιότητας «ψηφιακού αντικειμένου» και να γράψει ένα δοκίμιο για την αξιολόγηση. Ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, μπορείτε να πάρετε ένα από τα μαθήματα ατομικά ή και τα τρία για την επίτευξη του προσόντα.

μαθήματα Κορμού

  • Αρχαιοτήτων εμπορίας
  • εγκλήματος Τέχνης
  • Επαναπατρισμός, επιστροφή ανάκαμψη.

Επαγγελματικές προοπτικές

Το πρόγραμμα αυτό συμπληρώνει τη σταδιοδρομία στον τομέα μουσεία και την πολιτιστική κληρονομιά, στην επιβολή του νόμου και της ασφάλειας, σε συναφείς τομείς του δικαίου, την τέχνη και την έρευνα προέλευσης, και θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις μαθητές να προχωρήσουν σε πλήρη μεταπτυχιακό στην αρχαιολογία, μελέτες κληρονομιά, μελέτες μουσεία, ιστορία της τέχνης, την εγκληματολογία ή άλλες συναφείς πειθαρχία.

Προυποθέσεις εισόδου

Θα πρέπει να έχουν πτυχίο 2.1 τιμά ή ισοδύναμο (π.χ. 3,0 GPA) στην αρχαιολογία, την εγκληματολογία, ιστορία της τέχνης, τη μουσειολογία, την κοινωνιολογία, την ανθρωπολογία, δίκαιο, πολιτική ή έργα τέχνης, ωστόσο δεχόμαστε αιτήσεις από τους φοιτητές από όλους τους κλάδους. Αν δεν είστε σίγουροι για το υπόβαθρό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την σύνεδρος πρόγραμμα για να συζητήσουν.

Από τα μαθήματα που παραδίδονται σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να διαθέτουν κατάλληλες εγκαταστάσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και μια αξιόπιστη σύνδεση στο internet.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
3,500 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών