Βρείτε Διαδικτυακό Προγράμματα Βασικού Έτους σε Μουσική στην Ευρώπη 2020

Ένα βασικό έτος είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την μαθητική ζωή και τα πανεπιστημιακά μαθήματα. Προετοιμάζοντας τους φοιτητές για τις προσδοκίες της τριτοβά… περαιτέρω

Ένα βασικό έτος είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την μαθητική ζωή και τα πανεπιστημιακά μαθήματα. Προετοιμάζοντας τους φοιτητές για τις προσδοκίες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα βασικά έτη μπορούν να βοηθήσουν τους φοιτητές να είναι πιο επιτυχημένη στην ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία.

Για φοιτητές που αναζητούν να προωθήσουν τις ακαδημαϊκές ή τεχνικές επιδιώξεις στην μουσική, υπάρχουν μουσικές σπουδές που εστιάζουν στις θεωρητικές και παραστατικές πτυχές του τομέα. Η μουσική είναι ένα διεπιστημονικό πεδίο, με έμφαση σε τομείς που κυμαίνονται από την ιστορία και τη θεωρία στη σύνθεση και την ερμηνεία.

Η Ευρώπη είναι, κατά συνθήκη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά. Αποτελούμενο από το δυτικό πιο σημείο της Ευρασίας, η Ευρώπη χωρίζεται συνήθως από την Ασία από την καμπή χωρίζει των Ουραλίων και Καύκασο, τα Ουράλια ποταμό, της Κασπίας και της Μαύρης Θάλασσας, και οι πλωτές οδοί που συνδέουν τις Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές Κορυφαίες Διαδικτυακή Προγράμματα Βασικού Έτους σε Μουσική στην Ευρώπη 2020

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
Academy of Music & Sound Online
Edinburgh, Ηνωμένο Βασίλειο

Το πτυχίο του ιδρύματος AMSonline στη μουσική

Το πτυχίο του ιδρύματος AMSonline στη μουσική -
Βασικό Eτος
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Αύγ. 2020
Διαδικτυακό