Βασικά στοιχεία προσωπικού υπολογιστή

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βασικά στοιχεία προσωπικού υπολογιστή

Study 365

Επισκόπηση

Οι υπολογιστές αποτελούν μέρος του καθημερινού μας κόσμου. Όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιον μπορεί να φοβούνται. Όσοι χρησιμοποιούν ένα κάθε μέρα συχνά δεν έχουν παρασχεθεί βασικές οδηγίες. Σε αυτό το μάθημα, παίρνουμε τον φόβο και το μυστήριο του Η / Υ. Παρουσιάζουμε τα μέρη, την ορολογία και τις βασικές δεξιότητες που όλοι πρέπει να γνωρίζουν για να είναι άνετοι χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή με έναν οπτικό και κατανοητό τρόπο.

Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά κάνει το λειτουργικό σύστημα των Windows ή γιατί πρέπει να ενδιαφέρεστε για τη μνήμη RAM; Τι συμβαίνει με την πραγματικότητα όταν συνδέεστε; Με το Total Training, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία του υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε και να επωφεληθείτε από αυτό χωρίς απογοήτευση ή φόβο.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές. Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο παρέχεται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Φοιτητές
 • Οι αρχάριοι υπολογιστών
 • ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
 • Προσέλκυση επαγγελματιών πληροφορικής

Περίγραμμα μαθήματος:

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τα ακόλουθα:

 • Ενότητα 1: Στοιχεία Η / Υ
 • Ενότητα 2: Το ποντίκι
 • Ενότητα 3: Το πληκτρολόγιο
 • Ενότητα 4: Λειτουργικά συστήματα
 • Ενότητα 5: Βασικά στοιχεία παραθύρου
 • Ενότητα 6: Βασικά στοιχεία λογισμικού
 • Ενότητα 7: Βασικά στοιχεία εκτύπωσης
 • Ενότητα 8: Κατανόηση της δομής αρχείων
 • Ενότητα 9: Βασικά στοιχεία δικτύου
 • Ενότητα 10: Βασική συντήρηση

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, θα έχετε μία αποστολή που πρέπει να υποβάλετε (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για τις βασικές αρχές προσωπικού υπολογιστή.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα δεν σας εκπαιδεύει να κάνετε μια συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα ήταν ένα πλεονέκτημα για εκείνους που ελπίζουν να συνεργαστούν με τους υπολογιστές και θα ήταν πολύ χρήσιμο για όσους ελπίζουν να χρησιμοποιούν υπολογιστές στην καθημερινή ζωή.

Πληροφορίες για τον παρουσιαστή:

Η Erin A. Olsen εξαπλώνει τον ενθουσιασμό και το όραμά της για την ισχύ της τεχνολογίας επιτραπέζιων υπολογιστών από το 1994 σε περισσότερους από 37.000 ανθρώπους σε επτά χώρες. Από την ίδρυση της PCKeys Technology Solutions, έχει συγγράψει περισσότερους από 36 τίτλους CBT, έχει αναπτύξει εκατοντάδες μαθήματα και έχει παρουσιάσει αποτελεσματικά σε χιλιάδες. Όταν η Erin ξεκίνησε την τεχνολογική της καριέρα, ο Η / Υ ήταν αρκετά καινούργιος. Τα Windows 3.1 βγήκαν ακριβώς έτσι έπρεπε να βρει τρόπους για να εξηγήσει αυτό το νέο τεχνικό περιβάλλον με όρους που οι μη τεχνικοί θα μπορούσαν να καταλάβουν. Οι εικονογραφήσεις και οι εξηγήσεις της έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν σήμερα σε θεμελιώδη και προηγμένα θέματα. Η Erin συνδυάζει την τυπική της εκπαίδευση στην τεχνολογία της πληροφορικής και την εκπαίδευση με έμφαση στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την τεχνολογία (BIT, M.Ed.), με την τεχνογνωσία της, την πραγματική εμπειρία και την κατανόηση της εκπαίδευσης των ενηλίκων, κατανοητό, εύκολο στη χρήση και διασκεδαστικό τρόπο χρησιμοποιώντας αναλυτικά παραδείγματα και αναλογίες. Ο μοναδικός συνδυασμός προσωπικότητας και δεξιοτήτων της Erin της επιτρέπει να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία εκμάθησης για όλα όσα είναι αποτελεσματικά, συναρπαστικά και αξέχαστα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών