Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μεταπτυχιακός

Η συνεχής κοινωνική ζήτηση στην επιδίωξη της ευημερίας των ανθρώπων, αυξάνεται και αναγκαία ανησυχία για την αυξημένη κατανάλωση ενέργειας και συνακόλουθη ρύπανση της και την επιθυμία των ανθρώπων και των κυβερνήσεων για τη χρήση της λεγόμενης πράσινης ενέργειας αντανακλάται σε ένα νέο νομικό πλαίσιο όπως είναι το κτίριο κώδικα Τεχνική, κάνουν αυτό το ιδιότυπο ένα επάγγελμα απαραίτητο, το παρόν και το μέλλον.

Ο Βαθμό στην ενεργειακή απόδοση ενεργειακή απόδοση είναι σε κτίρια που συνδέονται με τα περιουσιακά στοιχεία της αυξήθηκε συστήματα κατανάλωσης και παρέχει εργαλεία για τη βελτίωση όχι μόνο της αποτελεσματικότητας, αλλά και για να επιτευχθεί μεγαλύτερη συμβολή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

σχετικά με Μεταπτυχιακό στη βιώσιμη Αρχιτεκτονική και την ενεργειακή απόδοση Εμφανίζεται ως την 4η καλύτερη Masters στην Ισπανία για την ανάπτυξη sustainible βιομηχανία & περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα Eduniversal βαθμολογία.

Τι σας προετοιμάσει;

Οι επαγγελματίες που εκτελούν αυτό το μεταπτυχιακό θα είναι σε θέση να εκτελούν ενέργειες της θερμικής και φωτοβολταϊκής ενέργειας προγράμματα ηλιακής αποδοτικά συστήματα HVAC, και να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την πιστοποίηση και τους ενεργειακούς ελέγχους, όλα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προς καθε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ?

Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες, τεχνικών και υψηλότερο, Βιομηχανική, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Πολιτικών Μηχανικών και επαγγελματίες με εμπειρία σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οικιακού αυτοματισμού, την οικοδόμηση αυτοματισμού και κλιματισμό, μεταξύ άλλων, οι οποίοι θέλουν να ειδικευτούν στην ενσωμάτωση ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων για κάθε τύπο του δωματίου ή του κτιρίου .

Επιπλέον, θέλουν να είναι σε θέση να εκτελέσει ενεργειακές επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις.

Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε βαθμό μεταπτυχιακού Μάστερ στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και την Ενεργειακή Αποδοτικότητα (MASEE).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποlaSalle Barcelona Postgraduate »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη