Απόφοιτος της ενεργειακής απόδοσης σε απευθείας σύνδεση

laSalle Barcelona Postgraduate

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Απόφοιτος της ενεργειακής απόδοσης σε απευθείας σύνδεση

laSalle Barcelona Postgraduate

μεταπτυχιακός

Η συνεχής κοινωνική ζήτηση στην επιδίωξη της ευημερίας των ανθρώπων, αυξάνεται και αναγκαία ανησυχία για την αυξημένη κατανάλωση ενέργειας και συνακόλουθη ρύπανση της και την επιθυμία των ανθρώπων και των κυβερνήσεων για τη χρήση της λεγόμενης πράσινης ενέργειας αντανακλάται σε ένα νέο νομικό πλαίσιο όπως είναι το κτίριο κώδικα Τεχνική, κάνουν αυτό το ιδιότυπο ένα επάγγελμα απαραίτητο, το παρόν και το μέλλον.

Ο Βαθμό στην ενεργειακή απόδοση ενεργειακή απόδοση είναι σε κτίρια που συνδέονται με τα περιουσιακά στοιχεία της αυξήθηκε συστήματα κατανάλωσης και παρέχει εργαλεία για τη βελτίωση όχι μόνο της αποτελεσματικότητας, αλλά και για να επιτευχθεί μεγαλύτερη συμβολή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

σχετικά με Μεταπτυχιακό στη βιώσιμη Αρχιτεκτονική και την ενεργειακή απόδοση Εμφανίζεται ως την 4η καλύτερη Masters στην Ισπανία για την ανάπτυξη sustainible βιομηχανία & περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα Eduniversal βαθμολογία.

Τι σας προετοιμάσει;

Οι επαγγελματίες που εκτελούν αυτό το μεταπτυχιακό θα είναι σε θέση να εκτελούν ενέργειες της θερμικής και φωτοβολταϊκής ενέργειας προγράμματα ηλιακής αποδοτικά συστήματα HVAC, και να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την πιστοποίηση και τους ενεργειακούς ελέγχους, όλα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προς καθε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ?

Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες, τεχνικών και υψηλότερο, Βιομηχανική, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Πολιτικών Μηχανικών και επαγγελματίες με εμπειρία σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οικιακού αυτοματισμού, την οικοδόμηση αυτοματισμού και κλιματισμό, μεταξύ άλλων, οι οποίοι θέλουν να ειδικευτούν στην ενσωμάτωση ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων για κάθε τύπο του δωματίου ή του κτιρίου .

Επιπλέον, θέλουν να είναι σε θέση να εκτελέσει ενεργειακές επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις.

Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε βαθμό μεταπτυχιακού Μάστερ στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και την Ενεργειακή Αποδοτικότητα (MASEE).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών