Αποτελεσματική επικοινωνία με το μάθημα ευάλωτων παιδιών και νέων

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Ανακαλύψτε εργαλεία και τεχνικές για αποτελεσματική επαφή με ευάλωτα παιδιά και νέους.

Μάθετε στρατηγικές επικοινωνίας με επίκεντρο το παιδί για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να μιλούν

Η αποτελεσματική επικοινωνία με ευάλωτα παιδιά και νέους δεν είναι πάντα εύκολη. Παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματίες και οι φροντιστές γνωρίζουν ότι αυτός είναι ένας σημαντικός τομέας της δουλειάς τους, η έρευνα δείχνει ότι η πρακτική δεν είναι πάντα τόσο αποτελεσματική όσο θα μπορούσε.

Αυτό το μάθημα θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες μέσω τεχνικών που τοποθετούν το παιδί στην καρδιά της αλληλεπίδρασης. Θα εξετάσετε γιατί ένα παιδί μπορεί να γίνει ευάλωτο και να σκεφτείτε τα εμπόδια στην επικοινωνία. Θα εξερευνήσετε επίσης δραστηριότητες από προφορικά έως εφηβικά στάδια που ενθαρρύνουν τα παιδιά να μοιραστούν τα συναισθήματά τους.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

 • Λόγοι για τους οποίους ένα παιδί ή ένας νεαρός μπορεί να γίνει ευάλωτος.
 • Δραστηριότητες και τεχνικές κατάλληλες για την ηλικία από τα προφορικά έως τα εφηβικά στάδια.
 • Καινοτόμοι τρόποι διευκόλυνσης της επικοινωνίας.
 • Προκλήσεις και εμπόδια στην αποτελεσματική επικοινωνία με ευάλωτα παιδιά και νέους.
 • Επίπεδα ευπάθειας που βιώνουν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο, συμπεριλαμβανομένων των τομέων προστασίας.

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • Διαθέσιμο τώρα

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Σκεφτείτε και αναπτύξτε δεξιότητες επικοινωνίας με ευάλωτα παιδιά και νέους, αυξάνοντας το προφίλ αυτού του ουσιαστικού τομέα της ευημερίας και της ευημερίας των παιδιών.
 • Εξερευνήστε μια προοπτική με επίκεντρο τα παιδιά για να διευκολύνετε την αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τα παιδιά και τους νέους για τους οποίους είμαστε υπεύθυνοι.
 • Εξηγήστε ότι η βελτίωση της επικοινωνίας μας με παιδιά και νέους απαιτεί εξέταση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων και δεξιοτήτων που διευκολύνει αυτήν την επικοινωνία - είναι κάτι περισσότερο από απλώς να μιλάμε μαζί τους.
 • Συζητήστε μερικές χρήσιμες προσεγγίσεις, εργαλεία και τεχνικές που μπορεί να είναι κατάλληλες για το προφορικό παιδί έως τους εφήβους.
 • Συμμετάσχετε και αναλογιστείτε υλικό από βραβευμένες προσομοιώσεις προστασίας παιδιών για να σκεφτείτε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με ευάλωτα παιδιά και νέους.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους εργάζονται με ευάλωτα παιδιά και νέους. Είναι επίσης κατάλληλο να ενθαρρύνει τους φροντιστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Με ποιον θα μάθετε;

Vanisha Jassal

Είμαι Αναπληρωτής Διευθυντής Σπουδών στο Κέντρο και έχω σπουδάσει και εργαστεί για την υποστήριξη ευάλωτων παιδιών. Επί του παρόντος, εκπαιδεύομαι στη θεραπεία με sandplay για να διευκολύνω την αποτελεσματικότερη επικοινωνία.

Έμμα Σούταρ

Είμαι εκπαιδευτής στο κέντρο προστασίας των παιδιών στο Πανεπιστήμιο του Κεντ. Υποστηρίζω τη Vanisha Jassal στο μάθημα Αποτελεσματική επικοινωνία με ευάλωτα παιδιά.

Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

Το Πανεπιστήμιο του Κεντ

Το Πανεπιστήμιο του Κεντ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι ένα από τα πιο δυναμικά πανεπιστήμια της χώρας. Ιδρύθηκε το 1965, τώρα έχει 19.850 φοιτητές που σπουδάζουν στις διάφορες πανεπιστημιουπόλεις του.

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα

Ελεύθερος
0 $

Αναβαθμίζω
69 $

Απεριόριστος
259,99 $ για ένα έτος

Εγγραφείτε δωρεάν και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για 6 εβδομάδες

Αναβαθμίστε αυτό το μάθημα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για όσο διάστημα είναι στο FutureLearn
 • Πρόσβαση στις δοκιμές αυτού του μαθήματος, καθώς και έντυπο και ψηφιακό Πιστοποιητικό Επιτεύγματος μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις

Αγοράστε Απεριόριστα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα, και εκατοντάδες άλλα σύντομα μαθήματα και δοκιμές FutureLearn για ένα χρόνο
 • Ένα εκτυπώσιμο ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης σε όλα τα σύντομα μαθήματα μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις
 • Η ελευθερία να διατηρείτε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε μάθημα στο οποίο έχετε επιτύχει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης, για όσο διάστημα υπάρχει το μάθημα στο FutureLearn
 • Η ευελιξία να ολοκληρώσετε την επιλογή των σύντομων μαθημάτων στον δικό σας χρόνο εντός του έτους
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Είδος σκωτσέζικου τερριέ , Ώκλαντ , Βαλτιμόρη , Βαρκελώνη , Λούτρο , Bathurst , Μπέργκεν , Biel / Bienne , Μπέρμιγχαμ , Bracknell , Μπρίσμπεϊν Σίτι , Cambridge , Κέιπ Τάουν , Clayton , Crawley , Σαρλότσεβιλ , Delhi , Δουβλίνο , Νταντί , Durham , Εδιμβούργο , Enschede , Έξετερ , Fiesole , Γενεύη , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Γκρενόμπλ , Γκρόνινγκεν , Λευκάγκαθα , Hsinchu , Ιερουσαλήμ , Καντέρμπερι , Χονγκ Κονγκ , Lancaster , Λιντς , Leicester , Λεύκεν , Μαδρίτη , Μακάτι , Manchester , Μελβούρνη , Ann Arbor , Μίλτον Κέινς , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Νόριτς , Οξφόρδη , Padua , Παρίσι , Darling Heights , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Rehovot , Σεούλ , Σέφιλντ , Κέλυφος , Σαουθάμπτον , Γλασκώβη , Guildford , Σίδνεϊ , Ταϊπέι , Τόκιο , Trondheim , Ουψάλα , Warwick , West Lafayette , Υόρκη , Σικάγο + 68 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη