ONLINESTUDIES

Δείτε Διαδικτυακή Προγράμματα Ανώτερων Διπλωμάτων σε Οικονομικές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο 2020/2021

Τα ανώτερα διπλώματα είναι προγράμματα που παρέχουν στους μαθητές εξειδικευμένες γνώσεις σε επιλεγμένους τομείς τους. Η απόκτηση ενός ανώτερου διπλώματος μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές να πληρούν τις προϋποθέσεις για συγκεκριμένες σταδιοδρομίες ή να τους προετοιμάσουν για περαιτέρω σπουδές στον τομέα επιλογής τους.

Τα οικονομικά και η διοίκηση είναι μια συγχώνευση πολλών διαφορετικών ακαδημαϊκών κλάδων. Επαγγελματίες εκπαιδεύονται στις επιχειρήσεις, την μακρο- και μικροοικονομία, τα χρηματοοικονομικά, τη δημόσια διοίκηση και άλλους τομείς που τους βοηθούν να αναλύσουν και να κατανοήσουν την εθνική ή παγκόσμια χρηματοοικονομική εικόνα.

Αν και εξ αποστάσεως μαθημάτων έχουν ημερομηνίες λήξης που πρέπει να πληρούνται, υπάρχει μια μυθική αντιμετώπιση της συμμόρφωσης ως προς το πότε μπορείτε να πραγματοποιήσει εργασίες κατά τη μελέτη σε μια απόσταση. Με την επιλογή σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να βγείτε από την ομάδα συζήτησης, όπως απαιτείται για να επιστρέψουν στην εργασία τους και στη συνέχεια να ενταχθούν μετά τη δουλειά, αν χρειαστεί. Μαθήματα εξ αποστάσεως μάθηση μπορεί να ληφθεί σε οποιαδήποτε θέση έχετε πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ακόμα και μαθήματα από το σαλόνι στο Διαδίκτυο σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο, αν χρειάζεστε μια διακοπές.

UK, Ηνωμένο Βασίλειο είναι πάνω από 300 ετών και αποτελείται από τέσσερα συστατικά των εθνών: Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα κέντρο εκμάθησης για τα τελευταία 1000 χρόνια και έχει πολλά αρχαία και διακεκριμένη πανεπιστήμια. Οι αλλοδαποί φοιτητές αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του φοιτητικού σώματος στα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές Κορυφαίο Διαδικτυακά Προγράμματα Ανώτερων Διπλωμάτων σε Οικονομικές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο 2020/2021

1 Τα αποτελέσματα σε Οικονομικές Σπουδές, Ηνωμένο Βασίλειο, Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Filter

Επίπεδο 5 - Προχωρημένο δίπλωμα στο Χρηματιστήριο

Financial ELearning
Ανώτερο Δίπλωμα
<
Μερικό ωράριο
<
9&nbsp;-&nbsp;18 μήνες
Αγγλικά
αραβικός
Λευκορωσίας
Βούλγαρος
κινέζικο
Τσέχος
δανικός
Ολλανδός
εσθονική
φινλανδικός
γαλλική γλώσσα
Γεωργιανά
Γερμανός
ελληνικά
Εβραϊκά
Χίντι
ουγγρικός
Ινδονησίας
ιταλικός
Ιαπωνικά
κορεάτης
Λιθουανικά
Μακεδόνας
Μαλαισίας
Νορβηγός
περσικός
Στίλβωση
Portuguese (Brazil)
Portuguese (Portugal)
ρουμανικός
ρωσικός
Σέρβος
ισπανικά
Σουηδικά
Ταϊλάνδης
τούρκικος
Ουκρανός
Βιετνάμ
Αφρικανικά
Αλβανός
Amharic
Αζερμπαϊτζάν
Armenian
Basque
Bengali
Βοσνιακά
Καταλανικά
Cebuano
Chinese (Cantonese)
Corsican
Κροατία
Esperanto
Northern Frisian
Western Frisian
Gallegan
Haitian, Haitian Creole
Hausa
Hawaiian
ισλανδικός
Irish
Javanese
Καζακστάν
Kurdish
Kyrgyz
Lao
Latin
της Λετονίας
Λουξεμβούργου
Malagasy
Malayalam
Maltese
Maori
Μογγόλος
Burmese
Nepali
Chichewa, Chewa, Nyanja
Samoan
Scottish Gaelic, Gaelic
Shona
Sinhala, Sinhalese
Σλοβάκος
σλοβενικά
Somali
Sundanese
Swahili
Tagalog
Tajik
Ταμίλ
Telugu
Urdu
Ουζμπεκιστάν
Welsh
Xhosa
Yoruba
Zulu
Διαδικτυακό

Το επίπεδο 5 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την κατανόηση των οικονομικών από τους υποψηφίους και να τους μετατρέψει σε επαγγελματίες του εμπορίου. Οι ασκούμενοι θα εισαχθού ...

περαιτέρω