Ανάλυση δεδομένων για το μάθημα πιστοποιητικών διαχείρισης 0nline

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Εξοπλίστε τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να κατανοήσετε, να ερμηνεύσετε και να επικοινωνήσετε με τα δεδομένα, προκειμένου να λάβετε καλύτερες αποφάσεις και να δώσετε στον οργανισμό σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με καθοδήγηση από ειδικούς του LSE, αυτό το μάθημα οκτώ εβδομάδων σάς βοηθά να καταλάβετε πώς τα μοντέλα που βασίζονται σε δεδομένα μπορούν να ενημερώσουν τη λήψη αποφάσεων και τη στρατηγική που βασίζονται σε στοιχεία. Εξερευνήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξαγάγετε επιχειρηματικές πληροφορίες από δεδομένα και να προβλέψετε μελλοντικές τάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του διαδικτυακού κύκλου πιστοποιητικών, θα πάτε μακριά με:

 • Τα εργαλεία για την αποτελεσματική ανάλυση, ερμηνεία και επικοινωνία των δεδομένων
 • Η ικανότητα αξιολόγησης της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας των δεδομένων για την εξαγωγή των γνώσεων των επιχειρήσεων
 • Οι τεχνικές για την παρακίνηση με απόλυτη εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα στον οργανισμό σας
 • Η δυνατότητα χρήσης του Tableau για την ανάλυση και παρουσίαση δεδομένων με επιπτώσεις

Δομή μαθημάτων

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) συνεργάζεται με την GetSmarter, μια επωνυμία της 2U, Inc., για να δημιουργήσει μια νέα τάξη μαθησιακής εμπειρίας - η οποία είναι αφοσιωμένη, συνεργατική και προσβάσιμη. Επωφεληθείτε από το μοντέλο εκπαίδευσης μερικής απασχόλησης (7-10 ώρες την εβδομάδα) και την υποστήριξη ενός Διευθυντή Επιτυχίας, καθώς κερδίζετε ένα πιστοποιητικό ικανότητας LSE.

Μέσω μιας ποικίλης συλλογής πόρων μάθησης, θα αποκτήσετε μια κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα μοντέλα που βασίζονται σε δεδομένα μπορούν να ενημερώσουν τη στρατηγική διαχείρισης και τη λήψη αποφάσεων. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες οπτικοποίησης και αναφοράς δεδομένων Tableau και θα ολοκληρώσετε ένα έργο capstone που θα καταδεικνύει την ικανότητά σας να αναλύετε και να γνωστοποιείτε τις πληροφορίες των δεδομένων. Οι ενότητες εκδίδονται κάθε εβδομάδα, επιτρέποντας μια ευέλικτη αλλά δομημένη προσέγγιση της μάθησης.

Τα θέματα που καλύπτονται στο μάθημα περιλαμβάνουν:

 • Λήψη αποφάσεων υπό αβεβαιότητα
 • Οπτικοποίηση δεδομένων και περιγραφικά στατιστικά στοιχεία
 • Ποσοτικοποίηση του κινδύνου μέσω της πιθανότητας
 • Ακεραιότητα δεδομένων και στατιστική συμπερασματολογία
 • Αποδεικτικές αποφάσεις
 • Κατανόηση των αιτιών των πραγμάτων
 • Προβλέψεις χρονολογικών σειρών
 • Παροχή γνώσεων μέσω της αφήγησης

Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο μαθήματος για να μάθετε περισσότερα.

Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο

Ποιος θα ωφεληθεί;

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες από κάθε τομέα που ενδιαφέρεται για την ενίσχυση των ποιοτικών δεξιοτήτων και της ικανότητάς τους να κάνουν πιο ενημερωμένες συνεισφορές στη λήψη αποφάσεων και τη στρατηγική των επιχειρήσεων.

Πώς να εγγραφείτε

Δεν υπάρχουν τέλη εγγραφής ή ακαδημαϊκά προαπαιτούμενα για αυτό το διαδικτυακό μάθημα. Είναι διαθέσιμο στους επαγγελματίες που εργάζονται, ανεξάρτητα από την τοποθεσία, την ακαδημαϊκή μελέτη ή την εργασιακή εμπειρία. Ωστόσο, για να ολοκληρώσετε ένα μάθημα, θα χρειαστείτε έναν τρέχοντα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και το διαδίκτυο, καθώς και έναν αναγνώστη PDF. Ίσως χρειαστεί να προβάλετε παρουσιάσεις του Microsoft PowerPoint και να διαβάσετε και να δημιουργήσετε έγγραφα σε Microsoft Word ή Excel. Ο αριθμητικός και υπολογιστικός γραμματισμός θα είναι επωφελής.

Κάνε εγγραφή τώρα!

Συχνές ερωτήσεις

Αυτό το μάθημα παρουσιάζεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, σε συνεργασία με τον ηγέτη στην online εκπαίδευση GetSmarter . Προβάλετε το μάθημα πιστοποιητικών δεδομένων Ανάλυσης δεδομένων για διαχείριση για να μάθετε για τις επικείμενες ημερομηνίες μαθημάτων, την τιμή του μαθήματος και πολλά άλλα.

Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το online πιστοποιητικό.

Θα έχω το χρόνο;

Το εκπαιδευτικό μοντέλο της GetSmarter έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει, ως επαγγελματίας που εργάζεται, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας χωρίς να υποβαθμίσετε τις εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Το μάθημα χωρίζεται σε εβδομαδιαίες, διαχειρίσιμες ενότητες, με αυξημένες προθεσμίες, σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια του μαθήματος και να σας επιτρέψει την ευελιξία στην εργασία όταν σας ταιριάζει καλύτερα. Έχετε επίσης πρόσβαση στον Διαχειριστή επιτυχίας, ο οποίος θα σας βοηθήσει να ορίσετε στόχους, να παρακολουθήσετε τα βασικά ορόσημα, να διαχειριστείτε το χρόνο σας και να περάσετε τυχόν διοικητικά αιτήματα που μπορεί να έχετε.

[Αίτημα κλήσης]

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με:

+44 2038 568 850
lseonline@getsmarter.com

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the ... περαιτέρω

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the causes of things. Using a dynamic and diverse approach to learning, LSE provides cutting-edge research and works with renowned academic experts. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής