Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - ESL (Online)

Aston American University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - ESL (Online)

Aston American University

79864_Englishasasecondlanguage.png

Φανταστείτε να είστε σε θέση να εργαστείτε σε θέσεις εργασίας που είναι κοινά διαθέσιμες για τους αγγλόφωνους ανθρώπους. Θεωρείτε ότι έχετε την επιλογή να επιλέξετε μια εργασία που θα σας δώσει υψηλότερα κέρδη και να φανταστείτε τον εαυτό σας να είναι σε θέση να επικοινωνήσει σαφώς τις ανάγκες σας για να ζήσετε μια εκπληκτική ζωή. Η ικανότητά σας να μιλάτε, να γράφετε και να κατανοείτε αγγλικά θα επηρεάσει την παραγωγικότητα της ζωής σας και, στη συνέχεια, κερδίζει δυναμικό. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι μη-αγγλικοί ομιλητές που εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν καταφύγει στην ενίσχυση της αγγλικής γλώσσας με την εκπαίδευση έχουν αυξήσει την ποιότητα ζωής τους. Η καλή επικοινωνία είναι επομένως κρίσιμη.

Aston American University έχει αναπτύξει μαθήματα αγγλικών για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανταποκριθούν σε προσωπικά και εργασιακά πρότυπα από όλο τον κόσμο. Κάνοντας το επόμενο βήμα σας για να βελτιώσετε τα αγγλικά σας με το Aston American University , θα αποκτήσετε επαρκείς γνώσεις για να εφαρμόσετε τον εαυτό σας σε διάφορες αγγλικές ρυθμίσεις όπως: γραμματική, λεξιλόγιο, ακρόαση και κατανόηση της ανάγνωσης, ομιλία, προφορά και γραφή. Κατανοούμε τι χρειάζεται για να προωθηθεί ένα προσωπικό και προσεκτικό μαθησιακό περιβάλλον που είναι ευέλικτο και εξυπηρετικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, προτού ξεκινήσετε το μάθημα αγγλικών με το Aston American University , αξιολογούμε τις αγγλικές ικανότητές σας και σας τοποθετούμε στο πιο ιδανικό επίπεδο μάθησης. Η ύπαρξη στο κατάλληλο επίπεδο σας επιτρέπει να εργαστείτε σε τομείς βελτίωσης, να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη που αναζητάτε και να βρείτε επιτυχία με την αγγλική σας επάρκεια.

Σύντομο πρόγραμμα

Κάθε εβδομάδα για οκτώ (8) εβδομάδες, οι μαθητές θα εκπαιδεύονται ένα-σε-ένα (online) για τριάντα (30) λεπτά, καθώς ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής σας δίνει πλήρη και αμέριστη προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στην άσκηση της προφοράς και της κατανόησης σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιονδήποτε άλλο φοιτητή. Εκτός από τις εβδομαδιαίες τριάντα (30) λεπτών ηλεκτρονικές συνεδρίες με το ζωντανό δάσκαλό σας, αναπτύσσονται υλικά διδασκαλίας που είναι διαθέσιμα για να συμπληρώσουν τους μαθησιακούς στόχους σας. Μπορείτε να μάθετε αγγλικά με τον δικό σας ρυθμό και ιδιωτικό απόρρητο χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας.

Αποκτήστε την εμπιστοσύνη που αναζητάτε

Με λίγο χρόνο και υπομονή, σύντομα θα είστε στο δρόμο σας για να βελτιώσετε τις αγγλικές σας ικανότητες με το Aston American University . Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι φιλικό, εξυπηρετικό και έτοιμο να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 100: Αρχάριος

Το επίπεδο 100 εισάγει τους μαθητές στις θεμελιώδεις βασικές πτυχές της αγγλικής γλώσσας για να συμπεριλάβουν:

 • Βασική γραμματική
 • Βασικό λεξιλόγιο
 • Βασική κατανόηση της ακρόασης
 • Βασική ομιλία
 • Βασική προφορά
 • Βασική κατανόηση ανάγνωσης
 • Βασική γραφή

Μέσα από μια ποικιλία μαθηματικών ενοτήτων, δραστηριοτήτων και αναθέσεων, οι μαθητές θα μπορούν να αναπτύξουν και να ασκήσουν τις αγγλικές δεξιότητές τους σε κάθε έναν από τους βασικούς τομείς της αγγλικής γλώσσας. Το αρχικό μάθημα περιλαμβάνει ώρες γραφείου σε πραγματικό χρόνο με ζωντανό εκπαιδευτή καθώς και εξατομικευμένη ανατροφοδότηση για δραστηριότητες και αποστολές, οι οποίες βαθμολογούνται από πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές θα ολοκληρώσουν ένα τεστ αξιολόγησης πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό της κατάλληλης τοποθέτησης σε διαφορετικά επίπεδα μαθημάτων.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 200: Στοιχειώδης

Για να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές θα αναπτύξουν ένα καλά προσαρμοσμένο σύνολο δεξιοτήτων, το στοιχειώδες μάθημα βασίζεται στα βασικά θεμέλια της αγγλικής γλώσσας που καθορίζονται στο Επίπεδο 100, εκτός από τις δραστηριότητες και τις δεξιότητες που πρέπει να επικεντρωθούν εξίσου:

 • Γραμματική
 • Λεξιλόγιο
 • Ακουστική κατανόηση
 • Ομιλία
 • Προφορά
 • Ανάγνωση κατανόησης
 • Γραφή

Αυτό το επίπεδο προσφέρει επίσης έναν ζωντανό πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL, ο οποίος θα προπονηθεί και θα παρέχει εξατομικευμένη ανατροφοδότηση και ατομική βαθμολογία για να βελτιώσει την κατανόηση των στόχων του μαθήματος. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές πρέπει να αξιολογούνται και να τοποθετούνται στο στοιχειώδες επίπεδο πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 300: Ενδιάμεση

Οι ενότητες ενδιάμεσης μάθησης και οι αποστολές έχουν σχεδιαστεί για να επικεντρωθούν περισσότερο στις απαραίτητες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την είσοδο στο αγγλόφωνο εργατικό δυναμικό ή στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το επίπεδο 300 δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων στους τομείς της ομιλίας και της προφοράς, καθώς και της γραφής. Οι σπουδαστές που εισέρχονται σε αυτό το επίπεδο θα κατανοήσουν επίσης τις βασικές ικανότητες όπως η ακοή και η κατανόηση της ανάγνωσης. Οι πιστοί μας ESL εκπαιδευτές θα συνεχίσουν να παρέχουν ιδιωτικές αναθεωρήσεις ενός προς ένα για να επιτρέπουν στους φοιτητές την υποστήριξη που χρειάζονται για να κατανοήσουν τα ενδιάμεσα επίπεδα γραμματικής και προφοράς που προκύπτουν με προοδευτικά δύσκολες δραστηριότητες δομημένες για αυτό το επίπεδο μάθησης. Τομείς εστίασης:

 • Μιλώντας και προφορά για το χώρο εργασίας
 • Γράφοντας για το χώρο εργασίας
 • Ακουστική κατανόηση
 • Ακρόαση και ανάγνωση κατανόησης για τον χώρο εργασίας

Αυτό το επίπεδο προσφέρει επίσης έναν ζωντανό πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL, ο οποίος θα προπονηθεί και θα παρέχει εξατομικευμένη ανατροφοδότηση και ατομική βαθμολογία για να βελτιώσει την κατανόηση των στόχων του μαθήματος. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές πρέπει να αξιολογούνται και να τοποθετούνται στο ενδιάμεσο επίπεδο πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 400: Σύνθετη

Το προηγμένο μάθημα προορίζεται για τους μαθητές να αναπτύξουν ανεξάρτητα την αγγλική τους δεξιότητα και την εμπιστοσύνη σε μια δομή που έχει το υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας. Αυτή η διαμόρφωση της εξέλιξης μέσω των μαθησιακών ενοτήτων, των δραστηριοτήτων και των αναθέσεων θα βοηθήσει τους σπουδαστές να απολαύσουν:

 • Μιλώντας και προφορά για το χώρο εργασίας
 • Σύνθετη γραμματική
 • Σύνθετο λεξιλόγιο
 • Προχωρημένη κατανόηση της ακρόασης
 • Σύνθετη ομιλία
 • Προηγμένη προφορά
 • Προηγμένη κατανόηση ανάγνωσης
 • Σύνθετη γραφή

Αυτό το προχωρημένο επίπεδο σπουδών διευκολύνεται ακόμα από έναν ζωντανό πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL ο οποίος θα παρέχει εξατομικευμένη ανατροφοδότηση σχετικά με τις δραστηριότητες και τις αναθέσεις, καθώς και τις ώρες γραφείου σε πραγματικό χρόνο. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν αξιολογηθεί και τοποθετηθεί σε προχωρημένο επίπεδο πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση August 6, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
8 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,750 USD
Πλήρη δίδακτρα (με έκπτωση για προπληρωμή).
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Honolulu, Hawaii
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - Honolulu, Hawaii
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών