111725_Keystone-esl.jpg

Φανταστείτε να είστε σε θέση να εργαστείτε σε θέσεις εργασίας που είναι κοινά διαθέσιμες για τους αγγλόφωνους ανθρώπους. Θεωρείτε ότι έχετε την επιλογή να επιλέξετε μια εργασία που θα σας δώσει υψηλότερα κέρδη και να φανταστείτε τον εαυτό σας να είναι σε θέση να επικοινωνήσει σαφώς τις ανάγκες σας για να ζήσετε μια εκπληκτική ζωή. Η ικανότητά σας να μιλάτε, να γράφετε και να κατανοείτε αγγλικά θα επηρεάσει την παραγωγικότητα της ζωής σας και, στη συνέχεια, κερδίζει δυναμικό. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι μη-αγγλικοί ομιλητές που εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν καταφύγει στην ενίσχυση της αγγλικής γλώσσας με την εκπαίδευση έχουν αυξήσει την ποιότητα ζωής τους. Η καλή επικοινωνία είναι επομένως κρίσιμη.

Aston American University έχει αναπτύξει μαθήματα αγγλικών για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανταποκριθούν σε προσωπικά και εργασιακά πρότυπα από όλο τον κόσμο. Κάνοντας το επόμενο βήμα σας για να βελτιώσετε τα αγγλικά σας με το Aston American University , θα αποκτήσετε επαρκείς γνώσεις για να εφαρμόσετε τον εαυτό σας σε μια ποικιλία αγγλικών ρυθμίσεων, όπως η γραμματική, το λεξιλόγιο, η ακρόαση, η κατανόηση της ανάγνωσης, η προφορά και η γραφή. Καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται για να προωθηθεί ένα προσωπικό και προσεκτικό περιβάλλον μάθησης που είναι ευέλικτο και εξυπηρετικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτού ξεκινήσετε το μάθημα αγγλικών με το Aston American University , αξιολογούμε τις αγγλικές ικανότητές σας και σας τοποθετούμε στο πιο ιδανικό επίπεδο μάθησης. Η ύπαρξη στο κατάλληλο επίπεδο σας επιτρέπει να εργαστείτε σε τομείς βελτίωσης, να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη που αναζητάτε και να βρείτε επιτυχία με την αγγλική σας επάρκεια.

Σύντομο πρόγραμμα

Κάθε εβδομάδα για οκτώ (8) εβδομάδες, οι μαθητές θα εκπαιδεύονται ένα-σε-ένα (online) για τριάντα (30) λεπτά, καθώς ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής σας δίνει πλήρη και αμέριστη προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στην άσκηση της προφοράς και της κατανόησης σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιονδήποτε άλλο φοιτητή. Εκτός από τις εβδομαδιαίες τριάντα (30) λεπτών ηλεκτρονικές συνεδρίες με το ζωντανό δάσκαλό σας, αναπτύσσονται υλικά διδασκαλίας που είναι διαθέσιμα για να συμπληρώσουν τους μαθησιακούς στόχους σας. Μπορείτε να μάθετε αγγλικά με τον δικό σας ρυθμό και ιδιωτικό απόρρητο χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας.

Αποκτήστε την εμπιστοσύνη που αναζητάτε

Με λίγο χρόνο και υπομονή, σύντομα θα είστε στο δρόμο σας για να βελτιώσετε τις αγγλικές σας ικανότητες με το Aston American University . Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι φιλικό, εξυπηρετικό και έτοιμο να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 100: Αρχάριος

Το επίπεδο 100 εισάγει τους μαθητές στις θεμελιώδεις βασικές πτυχές της αγγλικής γλώσσας για να συμπεριλάβουν:

 • Βασική γραμματική
 • Βασικό λεξιλόγιο
 • Βασική κατανόηση της ακρόασης
 • Βασική ομιλία
 • Βασική προφορά
 • Βασική κατανόηση ανάγνωσης
 • Βασική γραφή

Μέσα από μια ποικιλία μαθηματικών ενοτήτων, δραστηριοτήτων και αναθέσεων, οι μαθητές θα μπορούν να αναπτύξουν και να εξασκήσουν τις αγγλικές δεξιότητές τους σε κάθε μία από τις βασικές περιοχές της αγγλικής γλώσσας. Το αρχικό μάθημα περιλαμβάνει ώρες γραφείου σε πραγματικό χρόνο με ζωντανό εκπαιδευτή καθώς και εξατομικευμένη ανατροφοδότηση για δραστηριότητες και αποστολές, οι οποίες βαθμολογούνται από πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές θα ολοκληρώσουν ένα τεστ αξιολόγησης πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό της κατάλληλης τοποθέτησης σε διαφορετικά επίπεδα μαθημάτων.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 200: Στοιχειώδης

Για να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές θα αναπτύξουν ένα καλά προσαρμοσμένο σύνολο δεξιοτήτων, το στοιχειώδες μάθημα βασίζεται στα βασικά θεμέλια της αγγλικής γλώσσας που καθορίζονται στο Επίπεδο 100, εκτός από τις δραστηριότητες και τις δεξιότητες που πρέπει να επικεντρωθούν εξίσου:

 • Γραμματική
 • Λεξιλόγιο
 • Ακουστική κατανόηση
 • Ομιλία
 • Προφορά
 • Ανάγνωση κατανόησης
 • Γραφή

Αυτό το επίπεδο προσφέρει επίσης έναν ζωντανό πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL, ο οποίος θα προπονηθεί και θα παρέχει εξατομικευμένη ανατροφοδότηση και ατομική βαθμολογία για να βελτιώσει την κατανόηση των στόχων του μαθήματος. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές πρέπει να αξιολογούνται και να τοποθετούνται στο στοιχειώδες επίπεδο πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 300: Ενδιάμεση

Οι ενότητες ενδιάμεσης μάθησης και οι αποστολές έχουν σχεδιαστεί για να επικεντρωθούν περισσότερο στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την είσοδο στο αγγλόφωνο εργατικό δυναμικό ή στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το επίπεδο 300 δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων στους τομείς της ομιλίας και της προφοράς, καθώς και της γραφής. Οι σπουδαστές που εισέρχονται σε αυτό το επίπεδο θα αποκτήσουν μια σταθερή αντίληψη των θεμελιωδών ικανοτήτων όπως η ακοή και η κατανόηση της ανάγνωσης. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας ESL θα συνεχίσουν να παρέχουν ιδιωτικές αναθεωρήσεις ενός προς ένα για να δώσουν στους φοιτητές τη στήριξη που χρειάζονται για να κατανοήσουν τα ενδιάμεσα επίπεδα γραμματικής και προφοράς που προκύπτουν με προοδευτικά δύσκολες δραστηριότητες δομημένες για αυτό το επίπεδο μάθησης. Τομείς εστίασης:

 • Μιλώντας και προφορά για το χώρο εργασίας
 • Γράφοντας για το χώρο εργασίας
 • Ακουστική κατανόηση
 • Ακρόαση και ανάγνωση κατανόησης για τον χώρο εργασίας

Αυτό το επίπεδο προσφέρει επίσης έναν ζωντανό πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL, ο οποίος θα προπονηθεί και θα παρέχει εξατομικευμένη ανατροφοδότηση και ατομική βαθμολογία για να βελτιώσει την κατανόηση των στόχων του μαθήματος. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές πρέπει να αξιολογούνται και να τοποθετούνται στο ενδιάμεσο επίπεδο πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα - Επίπεδο 400: Σύνθετη

Το προηγμένο μάθημα προορίζεται για τους μαθητές να αναπτύξουν ανεξάρτητα την αγγλική τους δεξιότητα και την εμπιστοσύνη σε μια δομή που έχει το υψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας. Αυτή η διαμόρφωση της εξέλιξης μέσω των μαθησιακών ενοτήτων, των δραστηριοτήτων και των αναθέσεων θα βοηθήσει τους σπουδαστές να απολαύσουν:

 • Μιλώντας και προφορά για το χώρο εργασίας
 • Σύνθετη γραμματική
 • Σύνθετο λεξιλόγιο
 • Προχωρημένη κατανόηση της ακρόασης
 • Σύνθετη ομιλία
 • Προηγμένη προφορά
 • Προηγμένη κατανόηση ανάγνωσης
 • Σύνθετη γραφή

Αυτό το προχωρημένο επίπεδο σπουδών διευκολύνεται ακόμα από έναν ζωντανό πιστοποιημένο εκπαιδευτή ESL, ο οποίος θα παρέχει εξατομικευμένη ανατροφοδότηση σχετικά με τις δραστηριότητες και τις εργασίες, καθώς και ώρες γραφείου σε πραγματικό χρόνο. Σημείωση: Όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν αξιολογηθεί και τοποθετηθεί σε προχωρημένο επίπεδο πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποAston American University »

Τελευταία ενημέρωση March 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
8 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,750 USD
Πλήρη δίδακτρα (με έκπτωση για προπληρωμή).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη