στην Παιδαγωγική

Walden University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

 στην Παιδαγωγική

Walden University

Διδακτορικό Walden στο πρόγραμμα Εκπαίδευση προσφέρει εκπαιδευτές και διαχειριστές την ευκαιρία να αναπτυχθούν ως μελετητές και καινοτόμοι στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επωφελούνται από την πρόσβαση σε διακεκριμένα μέλη ΔΕΠ και υπηρεσίες υποστήριξης σπουδαστών. Προάγουμε την έρευνα στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, να εμβαθύνει τις ερευνητικές ικανότητες σας, και να προετοιμαστούν να συμβάλει ως ηγέτης της εκπαίδευσης, διαχειριστής, μέλος ΔΕΠ, ή για τη χάραξη πολιτικής.

Ενώστε τις περισσότερες από 100 κρατικών δασκάλων του έτους που έχουν επιλέξει Πανεπιστήμιο Walden για να αποκτήσουν το πτυχίο της εκπαίδευσης τους.

Ειδικότητες

 • Πρόγραμμα σπουδών, διδασκαλία, Αξιολόγησης και Αξιολόγησης
 • Πρώιμη Ηγεσία παιδική ηλικία και Υπεράσπιση
 • Προσχολική Ηλικία Ειδικής Αγωγής (μη-Licensure)
 • Εκπαιδευτική Πολιτική, Ηγεσία και Διοίκηση
 • Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Σχεδιασμού
 • Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Ηγεσία, Διοίκηση και Πολιτική
 • Μάθηση, διδασκαλία, και την Καινοτομία
 • Οργανωτική Έρευνας, Αξιολόγησης και Αξιολόγησης
 • Ανάγνωση, Παιδεία, Αξιολόγησης και Αξιολόγησης (μη-Licensure)

Μπορείτε να εργαστούν προς την κατεύθυνση πτυχίο σας με μια ταχύτητα που είναι κατάλληλη για σας.

 • Παραδοσιακά: Πάρτε ένα μάθημα σε μια στιγμή. Η προπώληση μέσω του προγράμματος σταθερά, ενώ τη διαχείριση άλλων υποχρεώσεων.
 • Fast Track: Πάρτε δύο μαθήματα σε μία φορά. Εστιάστε περισσότερο χρόνο για το πρόγραμμα και να ολοκληρώσει το βαθμό σας νωρίτερα.

Μετά το πρώτο μάθημα, μπορείτε να πάρετε ένα μάθημα σε μια στιγμή, ή να κερδίσετε το βαθμό σας γρηγορότερα με τη λήψη δύο μαθήματα σε μία φορά. Μπορείτε επίσης να εναλλάσσεστε μεταξύ των επιλογών σε όλο το πρόγραμμα ώστε να ταιριάζει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Walden προσφέρει δύο state-εγκεκριμένα προγράμματα licensure εκπαιδευτικός, καθώς και τα προγράμματα και τα μαθήματα που δεν οδηγούν σε licensure ή θεωρήσεις. Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να επανεξετάσει τις απαιτήσεις licensure τους κατάσταση πριν από την εγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο www.WaldenU.edu/educlicensure.

Υποψήφιοι φοιτητές Αλαμπάμα: Επικοινωνήστε με την εκπαίδευση των καθηγητών και την Διεύθυνση Πιστοποίησης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Αλαμπάμα Παιδείας στο 1-334-242-9935 ή www.alsde.edu για να βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών, την έγκριση, ή / και τα οφέλη του μισθού.

Οι υποψήφιοι φοιτητές κατάσταση της Ουάσιγκτον παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Εφόρου Δημοσίων διδασκαλίας σε 1-360-725-6275 ή prof.educ@k12.wa.us να καθοριστεί αν τα προγράμματα Walden στον τομέα της εκπαίδευσης που έχουν εγκριθεί για την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών ή θεωρήσεις στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί καλούνται να επικοινωνήσουν με την ατομική τους σχολική περιφέρεια ως προς το αν αυτό το πρόγραμμα μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για μισθολογική ανέλιξη.

Walden σύμβουλοι εγγραφής μπορεί να παρέχει καθοδήγηση σχετικά με θέματα licensure? Ωστόσο, παραμένει ευθύνη του ατόμου να κατανοεί και να συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις κρατικών αδειών. Walden δεν κάνει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση ότι η ολοκλήρωση της Walden μαθημάτων ή προγραμμάτων που θα επιτρέψει σε κάποιον να λάβει κρατική licensure ή έγκριση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση September 3, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών